Οι Αστρολογικές Προβλέψεις της Πέμπτης 27-06-19 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις της Πέμπτης 27-06-19 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις της Πέμπτης 27-06-19 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις της Πέμπτης 27-06-19 για όλα τα ζώδια 

ΚΡΙΟΣ : Οι θέσεις σας, είναι πολύ συγκεκριμένες και καθορισμένες σε όλους τους γύρω σας. Αυτήν την εποχή υπάρχει η άμεση ανάγκη στην εργασία σας και ότι κάνετε για να την βελτιώσετε. Από τον νέο μήνα του Ιουλίου, θα έχει σειρά επιτέλους και η προσωπική σας ζωή, που σίγουρα πρέπει να κάνετε αλλαγές, έτσι ώστε ο έρωτας και ο ενθουσιασμός να επιστρέψουν. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Είσαστε με όλους ιδιαίτερα αυστηροί, αυτό το τελευταίο διάστημα,  και μάλλον κάποιοι έχουν ήδη δυσαρεστηθεί Δεν έχετε από την δική σας την μεριά άλλα χρονικά ή ψυχικά περιθώρια, για να καθυστερείτε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει. Σίγουρα παραπάνω προσοχή χρειάζεται και το επαγγελματικό σας κομμάτι.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ίσως αυτές τις ημέρες, να περνάτε μια συναισθηματική ταραχή, μέσα στην σχέση – γάμο σας. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε κάποια υπερβολή, απλά συζητήστε ότι σας ενοχλεί και θα δείτε ότι από την μεριά του αγαπημένου σας, ότι οι λύσεις θα έρθουν. Σίγουρα και τα οικονομικά που θα καλυτερέψουν, θα δώσουν την βοήθεια τους.  

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οι μέρες με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, μόνο εσάς θα σπρώξουν προς την επιτυχία. Σκεφτείτε και βρείτε άμεσα τι είναι αυτό που πρέπει να βελτιωθεί, μέσα σε οικογένεια – σχέση και επάγγελμα. Όλα τα άλλα θα τα αναλάβει το σύμπαν που για τις επόμενες 4 εβδομάδες, θα φυσάει αέρα στα πανιά σας.  

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Η ερωτική έλξη που υπάρχει μεταξύ εσάς και κάποιου συνεργάτη σας, δεν είναι πια υπό διαπραγμάτευση. Από την νέα εβδομάδα, ίσως και πιο άμεσα, να δείτε προσεγγίσεις που θα μιλούν για την έναρξη μιας αισθηματικής σχέσης.  Προσοχή όμως σε τρίτους και τα στόματα, που είναι έτοιμα να σχολιάσουν. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε μπει σε μια ροή αλλαγών, σε όλα τα θέματα της εργασίας και των τυχών σπουδών σας, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και το θετικό αποτέλεσμα. Σε δεύτερο βήμα, πρέπει να δώσετε και παραπάνω χρόνο και αγάπη, στον άνθρωπο σας  που ξέρετε ότι τον έχετε αφήσει απλά να σας περιμένει! 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις σε επάγγελμα και σχέση, αν ακόμη δεν έχετε καταφέρει να λύσετε, τις παλιές. Οι εποχές έχουν αλλάξει και όλοι ζητούν κάτι παραπάνω από εσάς. Όλα θα τα κάνετε, και τελικά όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι από εσάς, αλλά με μια σειρά και μέτρο. Είστε αγαπητοί σε όλους…και το ξέρετε!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Θέλετε άμεσα να αναθερμάνετε την σχέση σας, και να οδηγήσετε πλέον τις εξελίξεις σε γάμο ή για αρχή σε μια συγκατοίκηση. Δεν χρειάζεται καν, να ρωτήσετε τι θέλει ο άνθρωπος σας. Το ξέρετε, άρα ενεργοποιηθείτε σε όλα. Παράλληλα με όλα αυτά, δώστε κάτι περισσότερο και στο επάγγελμα σας, που έχει πολλές απαιτήσεις. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Οι ελεύθεροι του πύρινου ζωδίου αυτού, εντός των επόμενων ημερών, θα κάνουν μια ενθουσιώδης σημαντική γνωριμία, που όμως δεν θα πρέπει να βιαστούν να κάνουν επενδύσεις αισθηματικές, καθώς μπορεί όλο αυτό, να μην έχει κάποια επιτυχημένη τελική πορεία. Μόνο μέσα από το πέρασμα του καιρού, θα έχετε τις απαντήσεις σας. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Το ταίρι σας, για ακόμη μια φορά, δεν σας ξεκαθαρίζει τι τελικά θέλει από εσάς και την σχέση σας. Είσαστε πραγματικά χαμένοι, με αυτήν τη κυκλοθυμία που επικρατεί. Από τον καινούργιο μήνα, κάποιες συζητήσεις που θα προκληθούν θα σας φέρουν απαντήσεις. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το οικονομικό. 

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο μήνας αυτός, όσο προχωράει προς το τέλος του, θα φέρει ευκαιρίες για γνωριμίες στους αδέσμευτους, που σίγουρα θα έχουν και τα χαρακτηριστικά που αποζητάει ο καθένας. Πάντως για το ζώδιο σας, αυτό το Καλοκαίρι θα σταθεί και η όμορφη αφορμή, για μεγάλους έρωτες και μόνιμες σχέσεις. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσαρμονίες μέσα σε  δεσμούς και συνεργασίες, αλλά από την τελευταία εβδομάδα του μήνα και μετά, θα κοπάσουν. Η καλή επικοινωνία και η αγάπη θα γίνουν η γέφυρα για όλους, να έρθουν πιο κοντά και να βρουν τις μόνιμες λύσεις. Σε επόμενο στάδιο και οι χωρισμένοι,  θα δώσουν το χέρι σε κάποιον πρώην τους, που είχαν τσακωθεί.  

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Οικονομικά & Τύχη – Δευτέρα 20/01/2020

Τυχερές Προβλέψεις: Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 24, 35, 46, 57, 66, 70 Ευνοϊκές ώρες...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε και χωρίς τελικά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 20/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εσείς τώρα πρέπει να κινηθείτε προς...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project