Χαρτομαντεία Samsara – Όλα τα παραμύθια έχουν ένα αίσιο τέλος - Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρτομαντεία Samsara – Όλα τα παραμύθια έχουν ένα αίσιο τέλος

Χαρτομαντεία Samsara – Όλα τα παραμύθια έχουν ένα αίσιο τέλος

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Το μυαλό σας έχει κατακλυστεί από δεκάδες σκέψεις, γύρω από τα προσωπικά σας ζητήματα, και όλους αυτούς τους τρίτους που έχουν εμπλακεί, χωρίς την συναίνεση σας. Ο σύντροφος σας άμεσα θα δώσει λύσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΑ

Μια προσωπική σας επιτυχία και αλλαγή, θα σας φέρει κοντά σε φρέσκες γνωριμίες όπου ένας έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του. Προσοχή όμως στα κουτσομπολιά. Σκεφτείτε τι θέλετε εσείς να κάνετε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δεν θέλετε να δεσμεύσετε για ακόμη μια φορά, τον εαυτό σας μέσα σε μια σχέση. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας και χωρίς να αισθάνεστε ανασφάλεια. Ωστόσο η άλλη πλευρά, θα δείξει την κατανόηση και υπομονή που σας χρειάζεται.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Καρκίνος Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Οι ματιές και τα μισόλογα, που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας… μόνο σας μπερδεύουν. Ξέρετε ότι υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνος. Ο Δεκέμβριος φέρνει σημαντικές εκπλήξεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων ΤΑ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον εγωισμό σας τελικά. Είναι και το κύριο σας πρόβλημα που δεν αφήνει μια γνωριμία … να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Μάλλον έχετε ακόμη ματιές… προς το παρελθόν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Παρθένος ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Μπορεί να έχετε αρκετές διαφωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά αυτό είναι και ένας πρώτος δείχτης ότι μάλλον οι έντονοι σας χαρακτήρες, σας απομακρύνουν. Μια συζήτηση σίγουρα θα βοηθούσε.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ζυγός ΟΙ ΡΙΖΕΣ

Θα λάβετε νεότερα από κάποιον, που έχετε ίσως και χρόνια να δείτε. Αυτό θα τροφοδοτήσει τις ευκαιρίες για την έναρξη μιας αισθηματικής ιστορίας. Προσοχή μόνο στις όποιες υπερβολές.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Κάποιες στιγμές χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας, που είναι μόνο για το παρελθόν και όλα αυτά που δεν καταφέρατε τότε. Οι αλλαγές σας πλησιάζουν και σας χαροποιούν. Οι επανασυνδέσεις σας αφορούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ

Μην ακούτε τίποτα για τον πρώην σας. Ίσως και να είναι λάθος ή ψέμα. Τώρα έχουν βελτιωθεί πολλά στην ζωή σας, και χρειάζεται να είστε προσεχτικοί. Οι προτάσεις για επανένωση θα σας βάλουν σε διλήμματα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Αιγόκερως Η ΤΥΧΗ

Εσάς που η καρδιά σας, είναι μοιρασμένη… έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Ίσως και να μείνετε λίγο μόνοι είναι μια καλή ιδέα. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα είναι εκ νέου μαζί.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Με τον Δεκέμβριο να πλησιάζει, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε κόκκινα χαλιά, σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Σίγουρα και η αγάπη θα κάνει την εμφάνιση της. Εστιάστε μόνο σε ότι αξίζει πλέον!

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Ιχθείς ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το ζώδιο του Αιγόκερω, εσείς θα μιλήσετε ανοιχτά με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Έχετε να ακούσετε πολλά! Η σχέση είναι κάτι αναπόφευκτο μεταξύ σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project