ΖΩΔΙΑ 16-22/05/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 16-22/05/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ 16-22/05/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα:

Για όλους:

Κριός

Το ταίρι σας, έχει πολλά παράπονα από εσάς και με διάθεση συζητήσεις, θα σας προσεγγίσει εκ νέου. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν έμμεση εξομολόγηση από κάποιον γνώριμο-φίλο τους.

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου

 

Ταύρος

Είστε κάτω από την ευλογία και την πλήρη προστασία του σύμπαντος, άρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι αξίζει να συνεχίσετε και τι όχι. Χρήμα και ευκαιρίες στον δρόμο σας.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου

 

Δίδυμοι

Στον στενό σας κύκλο, θα έρθουν νέα που εσείς θα μάθετε με μια μικρή καθυστέρηση. Κάποιος από το βαθύ σας αισθηματικό παρελθόν, θέλει έμμεσα να μάθει τα νέα σας για να προσπαθήσει μια επανασύνδεση.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου

Καρκίνος

Πολλά τα θετικά ενδεχόμενα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, και που θα σας παρουσιαστούν από τον άνθρωπο σας, που έχει διάθεση να εξελίξει συναισθήματα, δεσμεύσεις και όχι μόνο.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου

 

Λέων

Θα έρθετε επιτέλους πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε, και αυτό θα σας ξανα-βάλει σε ρυθμούς σχέσης, χωρίς άλλες διακοπές, εμπόδια αλλά και τρίτες καθυστερήσεις.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου

 

Παρθένος

Εσείς που είστε αδέσμευτοι, αλλά κάτι – κάποιον περιμένετε… έχει φτάσει η σημαντική ώρα, που θα λάβετε προτάσεις για μια αισθηματική διαπραγμάτευση με θετικό αποτέλεσμα.

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου

Ζυγός

Κάποιος που δεν σας έχει ξεπεράσει, από τις αρχές του νέου μήνα…και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, θα σας πλησιάσει με απαντήσεις και νέες προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου

 

Σκορπιός

Μπορεί να περνάει διάφορες διακυμάνσεις το συντροφικό σας έτερο, αλλά σίγουρα δεν θα διαρκέσει αυτό πολύ. Αυτές τις ημέρες, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για το κοινό σας μέλλον.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου

 

Τοξότης

Επιστροφές και γάμους, χωρίς προειδοποίηση έχει αυτό το διάστημα για το ζώδιο σας. Όλοι που έχουν εκκρεμότητες θα βρεθούν σε διλήμματα για τελικές αποφάσεις!

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου

Αιγόκερως

Μπορεί να έχουν συμβεί κάποιες παρανοήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει. Είναι μια εποχή νέα που θα σας δώσει και οικονομική ισορροπία.

Εύνοια στους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου

 

Υδροχόος

Θα έρθετε σε συμφωνία με κάποιον πρώην σας, που έχει να σας παρουσιάσει φρέσκες καταστάσεις που θα σας βρουν σύμφωνους. Επαγγελματικά θα έχετε άνοδο!

Εύνοια στους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου

 

Ιχθείς

Από σήμερα και για όσο θα τρέχει το συγγενικό ζώδιο των Διδύμων -20/06, εσείς θα βρεθείτε μέσα σε σκέψεις και κάτω από μια αληθινή πολιορκία που θα μέλει να γίνει δυνατή αγάπη.

Εύνοια στους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project