ΖΩΔΙΑ -18+19/03/2023 Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Ιχθύων φέρνει ανταμώματα με το αισθηματικό παρελθόν - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ -18+19/03/2023 Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Ιχθύων φέρνει ανταμώματα με το αισθηματικό παρελθόν

ΖΩΔΙΑ -18+19/03/2023 Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Ιχθύων φέρνει ανταμώματα με το αισθηματικό παρελθόν

Είναι το Σαββατοκύριακο που θα κλείσει αυτό το ζωδιακό έτος. Από τις 20/03 ξεκινάει το πύρινο ζώδιο του Κριού και η νέα ζωδιακή χρονιά. Στο τελείωμα της λοιπόν…θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα για τους περισσότερους.

Zωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Ξέρετε ότι το άτομο που είναι δίπλα σας, δεν έχει πει την όλη αλήθεια για την πρόθεση του, εν σχέση με την πορεία της ζωής σας. Μπορείτε να ρωτήσετε και να μάθετε. Οι επόμενες ημέρες, θα είναι πολύ καλύτερες στο μεταξύ σας.

 

Ταύρος

Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που θα βρείτε λύσεις πολλές και ουσιαστικές για την εργασία και την προσωπική σας ζωή! Κάποιοι ίσως και να ψάξουν κάτι στο μακρινό τους παρελθόν!

 

Δίδυμοι

Μην ανακατεύεστε σε τρίτα χωράφια. Δεν σας αφορούν και σας λείπουν και πολλές λεπτομέρειες. Αν έχετε κάποια απορία, με διακριτικό τρόπο κάντε τις ερωτήσεις σας. Όλα τα άλλα εν καιρώ θα αποκαλυφθούν.

Καρκίνος

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Είστε από τα πιο συγκροτημένα ζώδια, όπου και θα πρέπει όλο αυτό να το εξαργυρώσετε. Δράστε λοιπόν άμεσα.

 

Λέων

Θα διώξετε από την ζωή σας, άτομα και καταστάσεις που σας είναι μόνο ψυχοφθόρες. Ξέρετε τι θέλετε άρα από σήμερα κιόλας κάντε ότι καλύτερο είναι για εσάς και τα έργα σας.

 

Παρθένος

Υπάρχει μια σειρά από γεγονότα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα βρει την λύση του, μέσα από τις κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σας.

Ζυγός

Μάλλον τρέχετε και ακόμη δεν ξέρετε πως ποια κατεύθυνση. Υπάρχουν κάποια άτομα στην ζωή σας που δεν σας αφήνουν να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Σε όλο αυτό θα πρέπει να βάλετε στοπ.

 

Σκορπιός

Η εποχή είναι γεμάτη από ευχάριστα γεγονότα, όπου και θα καταφέρετε να βρείτε και κάποιους παλιούς σας γνωστούς. Ίσως και κάποια φλέρτ να έρθουν στον δρόμο σας.

 

Τοξότης

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας είναι ελεύθεροι και αυτό θέλουν να το διατηρήσουν. Πάντως με τον Ήλιο να προχωράει προσεχώς στον Κριό… κάποιες σταθερές σας θα αλλάξουν σίγουρα.

Αιγόκερως

Η ενέργεια σας είναι ανεβασμένη, και αυτό σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Ένας τολμηρός έρωτας… θα σας προσεγγίσει αυτές τις ημέρες περισσότερο!

 

Υδροχόος

Είστε μέσα σε δύσκολα διλήμματα και αποφάσεις ζωής. Σε ότι και να θέλετε, μην εμπλέξετε άλλους. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι το σωστό για την καθημερινότητα σας. Μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, ξανα πλησιάζει.

 

Ιχθείς

Η καρδιά σας μπορεί να έχει πονέσει στο παρελθόν. Αυτό σας κάνει σίγουρα να είστε και πολύ πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που σας πολιορκούν και σας τάζουν. Οι προτάσεις πλησιάζουν.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Χαρτομαντεία HAL G – Μαντάτα που θα δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Το περιβάλλον σας έχει κάποιες...

Αστρολογικές τάσεις Απριλίου – Παρελθόν και παρόν στην ίδια ευθεία

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:   Κριός Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας...
Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν το μέλλον των αισθηματικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον πρώην σας, θα σας φέρει πιο κοντά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project