ΖΩΔΙΑ 19-25/09/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 19-25/09/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ 19-25/09/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΚΡΙΟΣ:

Σαφώς και έχετε τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο, σε όλα αυτά που θα διαδραματιστούν στην σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο, είναι πραγματικά έτοιμο, για να σας κάνει προτάσεις που θα αφορούν γάμο και απόκτηση απογόνων.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Όσο ο Ήλιος θα προσεγγίζει τον ζωδιακό οίκο του Ζυγού εσείς θα αισθάνεστε όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη, για τροποποιήσεις σε κάποιους τομείς της ζωής σας, που έχουν μείνει στατικοί εδώ και χρόνια. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους και επανενώσεις ζευγαριών για τους περισσότερους.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Υπάρχουν πολλά που πρέπει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ζυγού 22/09, να ξεμπλέξετε και στα προσωπικά αλλά και στα εργασιακά σας. Επίσης, εσείς που κάνετε τις προσπάθειες σας για επανασύνδεση, μην πιέζετε αν πρώτα δεν έχει ανάψει το πράσινο φως.

Αστρολογική εύνοια: 100%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Σίγουρα έχετε κάνει όλα τα πλάνα σας, και το μόνο που απομένει είναι να τα εφαρμόσετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σε δεύτερο τόνο, εσείς που είστε ακόμη εργένηδες, ίσως και από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έρθετε πιο κοντά σε κάποιον φίλο ή και συνεργάτη σας.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΛΕΩΝ :

Είναι ο μήνας, που ο τροχός της ζωής και της τύχης σας θα γυρίσει, προς την κατεύθυνση που ζητάτε και που σας αξίζει. Αυτό που απομένει είναι να κρατήσετε την προσωπική σας ισορροπία και να δράσετε υπέρ των συμφερόντων σας. Η ερωτική σας σχέση, θα βελτιωθεί επίσης.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Μπορείτε να είστε μόνοι αισθηματικά και αυτό να μην σας ενοχλεί. Τουλάχιστον έχετε πολύ περισσότερο χρόνο και χώρο, για να εντρυφήσετε στην εργασία ή στις σπουδές σας. Οι εν σχέση από την νέα σελήνη του μήνα και μετά, θα σκεφτούν ακόμη και για γάμο.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΖΥΓΟΣ :

Εσείς απλά θα κλέψετε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Ειδικά όσοι έχουν κάποια θέματα στην ερωτική τους ζωή, ή περίπλοκες εκκρεμότητες με το παρελθόν, σίγουρα θα τους δοθούν οι μεγάλες ευκαιρίες για να μπορέσουν να βρουν λύσεις με μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Υπάρχουν εκπλήξεις για το υδάτινο σας ζώδιο, που τις έχετε σκεφτεί-ονειρευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα έρθουν στο προσκήνιο μαζί με τις πρακτικές τους λύσεις. Οι ελεύθεροι ίσως και να ΄τρακάρουν΄ το καρμικό τους έτερο ήμισυ.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Θα έρθουν στο μυαλό σας ποικίλες σκέψεις, γύρω από τι πρέπει να γίνει στον δεσμό σας, που έχει πραγματικά περάσει από πολλά κύματα και προβλήματα. Σε ότι και να σκεφτείτε – προτείνετε το συντροφικό σας έτερο, θα σας υποστηρίξει με όλες τις πιθανές δυναμικές του.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΤΥΧΗ

Το ασταμάτητο μυαλό σας, έχει αρχίσει και επεξεργάζεται τα πάντα και οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, θα έρθουν σαν φυσική εξέλιξη. Οι αδέσμευτοι, θα λάβουν φλερτ και πολιορκία εκ νέου από έναν παλιό τους γνώριμο. Χρήματα που περιμένετε, έρχονται λίαν συντόμως.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ

Μία εβδομάδα, γεμάτη από νέα πρόσωπα και προτάσεις σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Εργασία και αισθηματική ζωή, θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους, αλλά και προβλήματα με δικούς σας ανθρώπους θα ξεπεραστούν μόνιμα. Σπουδές και επιμόρφωση… στα προσεχώς.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΡΥΑΚΙ

Αυτό που κυρίως θα σας απασχολήσει τον μήνα του Ζυγού που πλησιάζει, θα έχει να κάνει με το αισθηματικό σας παρελθόν αλλά και τις ευκαιρίες που τώρα θα σας δοθούν για επανασυνδέσεις. Όπως τελικώς και να είναι τα πράματα, εσείς βάλτε από νωρίς τους όρους – προϋποθέσεις σας.

Αστρολογική εύνοια: 96%

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project