ΖΩΔΙΑ 20-26/03/2026 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ 20-26/03/2026 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ 20-26/03/2026 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα, από την καλύτερη ομάδα Αστρολόγων

 

Κριός

Όλα τα αστρολογικά του υπόλοιπου Μαρτίου, θα σας δώσουν μια παραπάνω ώθηση, που θα σας φέρει κοντά σε άτομα που πραγματικά σας αγαπούν.

 

Ταύρος

Οι δεύτερες ευκαιρίες στην αγάπη, σίγουρα δεν είναι για εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα, κάτι νέο θα εντυπωσιάσει την δύσκολη σας προσοχή.

 

Δίδυμοι

Οι όποιες αποφάσεις θέλετε να πάρετε για τον δεσμό σας, θα πρέπει να αναμένουν μέχρι και την λήξη, των προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο ταίρι σας.

Καρκίνος

Οι αντοχές σας είναι απεριόριστες. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα ισορροπήσουν πρώτα τα οικονομικά σας.

 

Λέων

Πολλά αυτά που θέλετε να μάθετε, για ένα συγκεκριμένο άτομο… αλλά ακόμη δεν έχετε την οικειότητα για να πλησιάσετε και να έρθετε σε επικοινωνία.

 

Παρθένος

Οι σκέψεις σας, είναι μπερδεμένες. Μπορείτε να περιμένετε λίγο και μέχρι να βρείτε τον τρόπο που θα μιλήσετε σε αυτόν που σας αφορά, με προτάσεις σοβαρές.

Ζυγός

Μέσα στην σχέση σας, υπάρχουν διαφορές ως προς το πώς πρέπει να συνεχίσετε την πορεία σας σαν ζευγάρι. Εν τέλει θα καταλήξετε στα ίδια!

 

Σκορπιός

Μην αποφασίζετε εν θερμώ! Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί, αλλά μόνο μέσα από την ωριμότητα, μπορείτε να ξεπεράσετε το όποιο πρόβλημα.

 

Τοξότης

Είστε εντυπωσιασμένοι, από μια φρέσκια γνωριμία. Μην κάνετε ακόμη κάτι επιθετικό, απλά αφήστε τα γεγονότα για να σας δείξουν τον σωστό δρόμο.

Αιγόκερως

Μέσα στην εργασία σας, μην ανακατεύεστε με κουτσομπολιά και σχόλια. Πιθανόν και να σας λείπουν πληροφορίες. Κρατήστε αποστάσεις.

 

Υδροχόος

Το φλερτ δεν είναι κάτι που στο τώρα, σας αφήνει αδιάφορους. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα σας κάνουν πιο ανοιχτούς σε προσκλήσεις.

 

Ιχθείς

Οι χωρισμοί και τα λάθη, έχουν πια περάσει μόνιμα στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται μόνο να μένετε εκεί… καθώς ήδη στον περίγυρο σας έχουν έρθει νέα άτομα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ – Καρμικοί έρωτες για όλα τα ζώδια

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ – Καρμικοί έρωτες για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:   ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Οι μετακινήσεις και...
29/05-04/06/2023 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

29/05-04/06/2023 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Η εβδομάδα…που θα αλλάξει τον μήνα, αλλά και την εποχή! Για όλους:   Κριός Ο...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 15/05/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 15/05/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι καταστάσεις μέσα στην οικογενειακή – συντροφική ζωή σας, μόνο βελτιώνονται....
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project