Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/05/2023 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/05/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/05/2023

Ζωδιακές προβλέψεις :

Κριός

Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας κύκλο, θα σας φέρουν μέσα σε νέες γνωριμίες που για εσάς, τους ελεύθερους… ίσως και να προσφέρουν ένα νέο έρωτα.

 

Ταύρος

Οι μέρες έχουν να σας αποδώσουν χρήμα αλλά και φήμη. Εσείς που είστε σε μια φάση, επαναπροσδιορισμού της ερωτικής σας ζωής, μιλήστε στον άνθρωπο σας ευθέως.

 

Δίδυμοι

Θα κάνετε λίγο υπομονή και  στις 11/05 θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους επικοινωνιακές, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Καρκίνος

Είναι η εβδομάδα, που θα συμβούν και οι περισσότερες καταλυτικές αλλαγές, μέσα στην εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μην είστε απών.

 

Λέων

Απολαύστε αυτό το καλό διάστημα και μέχρι την αλλαγή του μήνα, καθώς κάποιος από το βαθύ σας παρελθόν θα σας αναζητήσει μέσα από προτάσεις ένωσης.

 

Παρθένος

Οι γνώριμοι σας, θα κάνουν ότι περνάει από τις δυναμικές τους, έτσι ώστε να σας φέρουν και πάλι κοντά σε αυτόν που αγαπάτε. Τα επόμενα όμως βήματα, είναι μόνο δικά σας.

Ζυγός

Μην υπόσχεστε πράματα και καταστάσεις σε κάποιον, μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσετε. Σε δεύτερο τόνο ίσως και να εκθέσετε την γενικότερη εικόνα σας.

 

Σκορπιός

Αν δεν ξέρετε πολλά για το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, τότε ρωτήστε ευθέως και με ευγένεια. Οι υπόγειες δράσεις, δεν θα σας φέρουν αποτελέσματα.

 

Τοξότης

Για εσάς, που είστε χαμένοι μέσα σε αδιέξοδες καταστάσεις και ακατάλληλα άτομα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τελικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας μοναξιά, έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Πάντως, από το τέλος του Μαΐου και μετά, κάποια νέα προσωπικότητα θα σας προσεγγίσει.

 

Υδροχόος

Οι ιστορίες που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, καλύτερα και άμεσα να λήξουν. Μόνο εμπόδια σας βάζουν, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε.

 

Ιχθείς

Με την υπομονή δεν τα έχετε και τόσο καλά. Οι λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, σας έχουν κουράσει και πρέπει να μιλήσετε ειλικρινά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project