Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 10/05/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 10/05/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 10/05/2021

Ζωδιακές προβλέψεις :

Κριός

Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σας κύκλο, θα σας φέρουν μέσα σε νέες γνωριμίες που για εσάς, τους ελεύθερους… ίσως και να προσφέρουν ένα νέο έρωτα.

 

Ταύρος

Οι μέρες έχουν να σας αποδώσουν χρήμα αλλά και φήμη. Εσείς που είστε σε μια φάση, επαναπροσδιορισμού της ερωτικής σας ζωής, μιλήστε στον άνθρωπο σας ευθέως.

 

Δίδυμοι

Θα κάνετε λίγο υπομονή και μετά την νέα σελήνη στις 11/05 θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους επικοινωνιακές, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Καρκίνος

Είναι η εβδομάδα, που θα συμβούν και οι περισσότερες καταλυτικές αλλαγές, μέσα στην εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μην είστε απών.

 

Λέων

Απολαύστε αυτό το καλό διάστημα και μέχρι την αλλαγή του μήνα, καθώς κάποιος από το βαθύ σας παρελθόν θα σας αναζητήσει μέσα από προτάσεις ένωσης.

 

Παρθένος

Οι γνώριμοι σας, θα κάνουν ότι περνάει από τις δυναμικές τους, έτσι ώστε να σας φέρουν και πάλι κοντά σε αυτόν που αγαπάτε. Τα επόμενα όμως βήματα, είναι μόνο δικά σας.

Ζυγός

Μην υπόσχεστε πράματα και καταστάσεις σε κάποιον, μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσετε. Σε δεύτερο τόνο ίσως και να εκθέσετε την γενικότερη εικόνα σας.

 

Σκορπιός

Αν δεν ξέρετε πολλά για το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, τότε ρωτήστε ευθέως και με ευγένεια. Οι υπόγειες δράσεις, δεν θα σας φέρουν αποτελέσματα.

 

Τοξότης

Για εσάς, που είστε χαμένοι μέσα σε αδιέξοδες καταστάσεις και ακατάλληλα άτομα, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τελικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η ερωτική σας μοναξιά, έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Πάντως, από το τέλος του Μαΐου και μετά, κάποια νέα προσωπικότητα θα σας προσεγγίσει.

 

Υδροχόος

Οι ιστορίες που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, καλύτερα και άμεσα να λήξουν. Μόνο εμπόδια σας βάζουν, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε.

 

Ιχθείς

Με την υπομονή δεν τα έχετε και τόσο καλά. Οι λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, σας έχουν κουράσει και πρέπει να μιλήσετε ειλικρινά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project