Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 13/06/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 13/06/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 13/06/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Χρήματα και εκπλήξεις έρχονται. Οικονομικά και επαγγελματικά θα λάβετε προτάσεις για νέες συνεργασίες που σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο πρακτικά το μέλλον σας.

 

Ταύρος

Εσείς που η εποχή αυτή σας βρίσκει μόνους, μάλλον είστε και οι πιο τυχεροί, καθώς θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας γεμίσουν και την τσέπη.

 

Δίδυμοι

Ο σύντροφος σας, μπορείτε στο τώρα να έχει κάποια δικά του – οικογενειακά προβλήματα αλλά από τον νέο μήνα… όλα θα ισορροπήσουν.

Καρκίνος

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα καταφέρετε να λύσετε κάποιο πρόβλημα και να συνεχίσετε, με τα πλάνα σας. Οι παρέες σας έχουν για εσάς προτάσεις – προξενιά.

 

Λέων

Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, για να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που θέλετε και να μπορέσετε να ξεδιαλύνετε όλες αυτές τις παρεξηγήσεις, του τελευταίου καιρού.

 

Παρθένος

Κάποια ζητήματα ερωτικής φύσεως, από το πρόσφατο παρελθόν σας θα σας ψάξουν μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Ζυγός

Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε και να ασπάζεστε τα δεδομένα των άλλων. Είστε σε μια φάση ζωής που όλες οι ερχόμενες αλλαγές, θα πρέπει να έχουν την δική σας υπογραφή.

 

Σκορπιός

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν φτάσει σε ένα σημείο που πια, καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας δικαιώσουν το άμεσο μέλλον.

 

Τοξότης

Μια φιλία τείνει να μετατραπεί σε σχέση. Εσείς από την δική σας μεριά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί, καθώς ακόμη δεν είστε και τόσο σίγουροι μέσα σας.

Αιγόκερως

Είστε αυτοί όπου από τις αρχές του Ιουλίου…θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα, και να βάλετε την ζωή σας σε ένα πρόγραμμα.

 

Υδροχόος

Η αλλαγή θέσης του ήλιου 21/06, θα σας φέρει αλλαγές. Εσείς που είστε μόνοι… πιθανόν να βρεθείτε πάνω σε διλήμματα. Μην πιεστείτε για να δώσετε άμεσα απαντήσεις.

 

Ιχθείς

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει. Αυτό θα σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο, και ίσως και κάποια φλερτ να έρθουν στο μονοπάτι σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project