Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 20/10

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Δείχνετε με κάθε τρόπο στον σύντροφο σας, ότι είστε απόλυτα δυσαρεστημένοι, από τις συμπεριφορές του. Αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα που αλλάζει και το ζώδιο, θα έρθει στο τραπέζι των συνομιλιών και θα λυθεί διεξοδικά και μόνιμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Μην καταναλώνεστε μέσα σε σκέψεις για το που θα πάει αυτή η σχέση. Τώρα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, που ζητά να ξέρει τις αληθινές σας προθέσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Εσείς έχετε πια εστιάσει στον εργασιακό σας τομέα, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να φέρετε και το θεμιτό αποτέλεσμα. Από το τέλος του Ζυγού και μετά, θα έχετε και μια νέα γνωριμία που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά, αυτό το Σαββατοκύριακο σε άτομα που τόσο καιρό, προσπαθείτε να γνωρίσετε από κοντά. Είναι η εποχή, που θα προκύψουν και επανασυνδέσεις!

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Λίγο μπερδεμένα τα λέτε στον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα τον έχει κάνει να πικραίνετε. Οι συζητήσεις που θα έρθουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα σας φέρουν σε τελικές αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια έχει το επόμενο διάστημα για εσάς. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, έχετε και τις κεραίες σας σηκωμένες και την διαίσθηση σας ανοιχτή, καθώς θα έρθουν στο μονοπάτι σας άτομα που θα τραβήξουν την δύσκολη σας προσοχή.

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Τώρα που ο Ήλιος, θα φύγει από τον οίκο σας, εσείς πραγματικά και σε κάθε επίπεδο, θα αισθανθείτε μια ολική ανακούφιση. Προβλήματα με την εργασία και την οικογένεια σας, θα περάσουν στο παρελθόν και οι λύσεις σίγουρα θα σας δικαιώσουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Πολλά αυτά τελικά που δεν ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε, αλλά σίγουρα θέλετε να μάθετε. Κάποια τρίτα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν για να μάθουν και από εσάς. Είναι θέμα λίγου χρόνου – ημερών για να μπορέσετε να είστε μόνιμα πια σε σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε, από όλες αυτές τις σχέσεις που σας έχουν ρουφήξει πραγματικά όλη την ενέργεια. Μεγάλες επιτυχίες και χρήμα, σας έρχονται από τον εργασιακό σας τομέα. Οι έρωτες θα κάνουν ποδαρικό από τον Νοέμβριο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Ιδιαίτερες προτάσεις θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, και μάλλον ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να τις φέρετε εις πέρας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είστε μόνοι μια μεγάλη μερίδα, θα κάνει μια σημαντική γνωριμία, που σύντομα θα γίνει σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Οι αντίλογοι και οι εντάσεις, που τρέχουν αυτή την εποχή μέσα στην σχέση σας, είναι και ο κύριος λόγος που βλέπετε αυτή την ερωτική απομάκρυνση από τον άνθρωπο σας. Μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, μιλήστε και όλα θα διορθωθούν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Ευτυχώς το αστρολογικό διάστημα αυτό, είναι τόσο καλό για το ζώδιο σας, που μπορείτε να κυνηγήσετε πιο πολύ τους προσωπικούς σας στόχους. Μέσα σε αυτά κάποιοι θα καταφέρουν να ορίσουν μέχρι και ημερομηνία γάμου!

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project