Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Υπάρχουν και κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα σας δικαιώσουν.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ταύρος

Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του μήνα, θα σας προσθέσουν πολλές αισθηματικές έννοιες, που όμως θα σας αρέσουν. Κάποιος από το παρελθόν θέλει να σας πλησιάσει.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας πια έχουν ξεκαθαρίσει και το μόνο που χρειάζεστε είναι να δείτε ποιος από όλους αυτούς που σας πολιορκούν, μπορεί να σταθεί δίπλα σας!

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Καρκίνος

Χρήματα και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στρώνονται από την καινούργια εβδομάδα μπροστά σας. Ξέρετε τι θέλετε άρα μην καθυστερείτε καθόλου.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Λέων

Όλη η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον άνθρωπο και την οικογένεια σας. Πιθανόν και να έχετε μια πιο ουσιαστική συζήτηση γύρω από επενδύσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Παρθένος

Αυτά που περνούν από το μυαλό σας, για το παρελθόν θα πρέπει κάποια στιγμή να τα ξεπεράσετε. Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με υποθέσεις.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

Ζυγός

Ακούσματα και ειδήσεις, σας έρχονται από παντού, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Απλά φιλτράρετε τα πάντα, και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Σκορπιός

Υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας, που όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θα λυθούν. Τους τρίτους, απλά κρατήστε τους μακριά από την σχέση σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Τοξότης

Μόνο θετικά θα είναι τα πράματα στο επάγγελμα σας. Αυτό θα σας δώσει και μια πιο δυναμική σκέψη, για να βρείτε άμεσα λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

Αιγόκερως

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από μια δύσκολη επανασύνδεση. Αυτή την φορά, βάλτε από αρχής τους όρους σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Υδροχόος

Μην σας απασχολεί τι λένε οι άλλοι για εσάς, και τις όποιες επιλογές σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι απόλυτα πια σας ταιριάζει και που πάτε την ζωή σας.

Ζωδιακή Τύχη: 4/5

 

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα να σας δείχνει άκρως γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο, εσείς θα βρεθείτε κάτω από την παρατεταμένη πολιορκία νέας γνωριμίας.

Ζωδιακή Τύχη: 5/5

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Οι κάρτες της FATMA – Καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Ο ΦΑΡΟΣ Μπορείτε να είστε πιο προσεχτικοί μέσα σε...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 26/02/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κλείστε τα αυτιά σας, και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν....
Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Κάρτες ΜANDALA – Εκπλήξεις σε ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για τον Μάρτιο: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Υπάρχει μεγάλη και εσώτερη διάθεση για δημιουργία από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project