Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 07/05/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 07/05/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 07/05/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 08+09/05, θα χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη και εκ βαθέων συζήτηση με το άτομο που αγαπάτε, έτσι ώστε να ξεπεράσετε τις εντάσεις.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα κλείνοντας, είναι άκρως φορτωμένη με επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, που πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας, για να λυθούν.

 

Δίδυμοι

Αφήστε τις αισθηματικές υπερβολές και δείτε την απτή πραγματικότητα. Υπάρχουν μεγάλα κενά στην ζωή σας, και αυτό εξαιτίας των λάθος επιλογών σας.

Καρκίνος

Πολλά αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε, μέσα σε αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Χρειάζεται να είστε οργανωμένοι και έτοιμοι για όλα.

 

Λέων

Οι ερωτοφιλίες σας έχουν πια απογοητεύσει και αυτό που ζητάτε είναι μια νέα αγάπη, που θα έχει όλα αυτά τα καλά χαρακτηριστικά που σας γοητεύουν.

 

Παρθένος

Όλο το διάστημα και μέχρι να έρθει το συγγενικό σας ζώδιο του Διδύμου, ασχέτως ανάδρομου Κυβερνήτη προσεχώς…θα έχετε τύχη σε υποθέσεις οικονομικών – κληρονομικών.

Ζυγός

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είναι για εσάς. Ξέρετε ότι υπάρχει κάποια περιθώρια βελτίωσης στην σχέση σας, και από μεριάς σας, θα πρέπει να βελτιωθείτε!

 

Σκορπιός

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια που θα μείνετε στην αναμονή, μόνο επειδή έχετε αγαπήσει σφόδρα. Οι μέρες κυλούν με πολλή δουλειά και μεγάλες επιτυχίες.

 

Τοξότης

Στην οικογένεια σας, θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε ισορροπίες …με τρίτα άτομα και κάποια περιουσιακά.

Αιγόκερως

Μέχρι την νέα σελήνη του τρέχοντος μηνός, θα καταφέρετε να έχετε τις ειδήσεις που ζητάτε, για το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι επόμενες σας κινήσεις θα πρέπει να είναι προσεχτικές.

 

Υδροχόος

Η μόνιμη αγωνία που έχετε μέσα στην σχέση σας, κάποιες φορές σας κάνει και έχετε λάθος συμπεριφορά. Ότι και να φταίει απλά μοιραστείτε το με τον άνθρωπο σας.

 

Ιχθείς

Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι ο πρώην σας, έχει επιστρέψει και θέλει να είστε εκ νέου μαζί. Μάλλον θα χρειαστεί να είστε πλέον και πιο δύσπιστοι!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project