Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα ανοίξουν οι δρόμοι. Ειδήσεις θετικές θα έχετε για ένα νομικό σας θέμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Με πολλές σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, αυτές τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που τόσο καιρό έχετε ερωτευτεί πολύ.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Ακουμπάτε μια επανασύνδεση και αυτό ήδη σας κάνει νευρικούς. Έχετε περάσει δύσκολα και μάλλον δεν είστε και στα καλύτερα σας για να δώσετε ευκαιρίες. Μέσα στις γιορτές θα έχετε πίεση και παρατεταμένη πολιορκία.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Διαχειριστείτε αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, μέσα από ωριμότητα καθώς τώρα είστε και οι δύο σε μια καλύτερη φάση ζωής που μπορείτε να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα, ακόμη και για την δημιουργία οικογένειας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Έχετε πέσει λίγο ψυχολογικά καθώς αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας, δεν έχει ακόμη δώσει σινιάλο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε σε κάποιο κοινό σας στέκι. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις που θα σας φέρουν και πιο κοντά επιτέλους!

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Θέλετε να φύγετε πρώτοι, από μια προβληματική σχέση. Αυτό είναι λάθος σαν φιλοσοφία. Υπάρχουν θέματα και στην μεριά του συντρόφου σας, που από τις αρχές όμως του 2020 θα υποχωρήσουν. Μέσα από την υπομονή σας, πολλά θα αλλάξουν.

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Δεν είναι όλοι ίδιοι, και σίγουρα επειδή έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε απορριπτικοί με τα νέα πρόσωπα που σας πλησιάζουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα έχετε προτάσεις για σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Τα ερωτικά παιχνίδια που παίζετε δεν είναι και τα καλύτερα. Πιθανό και στο τέλος αυτής της περίπλοκης κατάστασης κάποιος που δεν ευθύνεται να πληγωθεί. Κάτω από ώριμη σκέψη, πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Εκπλήξεις αισθηματικές θα έχετε το προσεχές Σαββατοκύριακο. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας ψάξει. Έχουν συμβεί στην ζωή του, πολλές ανατροπές και έχει μείνει πια ερωτικά μόνος. Άρα είναι μια καλή ευκαιρία για επανασύνδεση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Περιμένετε καιρό τώρα, κάποια αλλαγή ή και συζήτηση με τον άνθρωπο σας που θα λύσει και μια σειρά από τις απορίες που έχετε για το κοινό σας μέλλον. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει η ώρα για να μην ρισκάρετε άλλο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Το ταίρι σας, με τα πολλά του λόγια και τις λίγες του πράξεις, σας έχει και πάλι πληγώσει. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα συναντηθείτε μέσα από τις δικές του προτάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι αγνοήστε σινιάλα που έρχονται από το παρελθόν σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Κάποιος που έχει ήδη δεσμεύσεις πάνω του, θα σας πλησιάσει αισθηματικά. Το ξέρετε. Μην κάνετε κάποιο λάθος. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, κάτι καινούργιο έρχεται και σας βγάζει από την συνειδητή σας μοναξιά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project