Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 18/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 18/10

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 18/10

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Πολλά αυτά που σκέφτεστε για τον άνθρωπο σας, που δεν δείχνει και την πιο σωστή συμπεριφορά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα είναι κάποια δικά του προβλήματα που από το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα λυθούν μόνιμα… και δεν θα τα ξανα- βρείτε μπροστά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά, για να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας. Ήδη γύρω σας υπάρχουν άτομα που ζητούν να σας μιλήσουν και να σας φέρουν πιο κοντά τους. Είναι θέμα μερικών ημερών να πέσετε πάνω σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Μάλλον δεν έχετε και πολύ ελεύθερο πια χρόνο, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και ένα μόνιμο παράπονο, από τον σύντροφο σας, που από το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έρθει και θα πρέπει να το διαχειριστείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Δεν σας πειράζει και πολύ τώρα, που έχετε μείνει ερωτικά μόνοι σας. Μάλλον έχετε βρει την ισορροπία σας και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δώσετε παραπάνω προσοχή, σε άτομα που δεν είναι τώρα κοντά σας. Επίσης, στην εργασία σας, υπάρχουν θετικές ειδήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Ευτυχώς τα οικονομικά σας, όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο σταθερά, και αυτό τώρα είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά σε πρακτικές λύσεις με τον σύντροφο σας! Μερικοί που είναι μόνοι πιθανόν και να αποφασίσουν να κάνουν μια σειρά από ταξίδια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Υπάρχουν κάποια θέματα όχι όμως και τόσο σοβαρά, που ζητάει τώρα το έτερον σας ήμισυ να τα λύσετε. Κυρίως οικονομικά! Εσείς που είστε ελεύθεροι, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς υπάρχουν ερωτικά βέλη καιρό ήδη που έρχονται από κάποιον συνεργάτη σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Κοιτάξτε γύρω σας και θα καταλάβετε ότι ήδη μέσα στην ζωή σας, υπάρχουν άτομα, που δεν είναι και τόσο κατάλληλα για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια, άρα σίγουρα μπορείτε τώρα να βάλετε τα όρια σας και να δείτε τι μπορείτε να καταφέρετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Ότι και να συμβαίνει, μέσα σε αυτόν τον δεσμό … εσείς τελικά είστε αυτοί που θα έχετε και τον τελευταίο λόγο. Όσοι έχουν και το επιπλέον πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρεθούν μέσα στον μήνα αυτόν, και θα συζητήσουν όλα τα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Δεν ακούτε κανέναν, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για σχέσεις και συνεργασίες. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είναι σε σοβαρούς δεσμούς, πολλοί εντός του έτους θα κάνουν το βήμα προς τον γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Πολλές οι συζητήσεις που θα έρθουν από την μεριά του ανθρώπου που αγαπάτε. Τώρα αισθάνεται έτοιμος, για να μπορέσει να σας κάνει τις σωστές προτάσεις που σαν ζευγάρι εσάς τους δύο θα σας πάει και πιο κάτω. Χρήματα στον δρόμο σας από επενδύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία σας και αυτό, έχει πια αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας. Από τα πολλά που έχουν γίνει, μάλλον τώρα έχετε καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να διορθωθεί. Χρηματικά και επαγγελματικά θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Δηλώνετε μόνοι, ωραίοι και ήρεμοι. Αυτό πιθανόν και να το χαλάσει μια είδηση που θα έρθει από τον πρώην σας, που έχει χωρίσει και αυτό που θέλει τώρα είναι απλά να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, για να είστε μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project