Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 23/08 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 23/08

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 23/08
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα έχετε μεγάλες και απροσδόκητα καλές ανατροπές σε επαγγελματικά θέματα, που τόσους μήνες παλεύετε να ολοκληρώσετε. Μέσα στον Σεπτέμβριο, θα δείτε πια και την προσωπική σας ζωή, με μια πιο καθαρή ματιά…και ίσως και κάποιοι να θελήσουν να μείνουν μόνοι τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Ένα παθιασμένο χρονικό διάστημα που θα δείτε τον εαυτό σας, να περνά τις κόκκινες του γραμμές. Σίγουρα είστε από τα πιο εγκεφαλικά ζώδια, άρα να είστε και προσεχτικοί. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να δείξουν τι έχουν να προσφέρουν…και για ποιους λόγους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Πολλές οι υποχρεώσεις που βαραίνουν την καθημερινότητα σας, και σας έχουν απομακρύνει από την αισθηματική σας ζωή. Δεν πειράζει, το ταίρι σας, κρατά τις ισορροπίες. Πιθανόν και μέσα στον Σεπτέμβριο, να σας προτείνει ολιγοήμερες διακοπές.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Είστε εξαρτημένοι συναισθηματικά, από ένα άτομο, που δεν σας συμπεριφέρεται και τόσο ιδεατά. Είναι στην δική σας την κρίση, για πόσο θα θέλετε αυτό να το ανέχεστε. Από τον καινούργιο μήνα, βάλτε τα όρια σας και αυτήν την φορά σίγουρα κρατήστε τα.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΛΕΩΝ : Θέλετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε εργασία και επιμόρφωση. Αυτό είναι και κάτι, που θα ανεβάσει πολύ και το κέφι σας. Ο σύντροφος σας, θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι εσείς όλα αυτά να τα ολοκληρώσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Πολλές οι καταστάσεις μέσα στην οικογενειακή και την ερωτική σας ζωή, που έχουν θέματα και πρέπει εσείς άμεσα να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Δεν χρειάζεστε την συμβουλή και την βοήθεια κανενός, και σίγουρα δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Οι μέρες μέχρι και ο Ερμής να περάσει πάνω στην Παρθένο, θα είναι κρίσιμες για σχέσεις, συνεργασίες ακόμη και μακροχρόνιες φιλίες. Προσοχή με όλα και όλους. Επιπροσθέτως, μην αναλάβετε αυτήν την εποχή υποχρεώσεις και ευθύνες, που είναι έξω από τον έλεγχο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του, και θα ζητήσει από εσάς, ότι καλύτερο μπορείτε να δώσετε. Τα άστρα έχουν για εσάς, ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. Στην οικονομική σας ζωή, θα έχετε άνοδο και πολλά από τα προβλήματα θα λάβουν τέλος.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η μέρα έχει να σας δώσει πολλές καλές ειδήσεις, και σε κάποιους του ζωδίου σας, ίσως και το εισιτήριο για μια νέα εργασία, όπως την είχατε ονειρευτεί. Τώρα είναι η δική σας ευκαιρία, για να δείξετε τις ικανότητες και τις δυναμικές σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μην μετράτε τις μέρες, που έχετε να δείτε το άτομο που αγαπάτε, γιατί μόνο χαλάτε την ψυχολογία σας. Λίαν συντόμως, θα είστε και πάλι μαζί και καλά. Μέχρι τότε, χτίστε μέσα στο μυαλό σας, τι θέλετε να παρουσιάσετε και τι να πετύχετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η σκέψη …που υπάρχει στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι μόνο μια. Να λύσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα προβλήματα του, και να είστε μαζί μόνιμα. Αυτό θα το δείτε και πιο έντονα από το τέλος αυτού του μήνα… και μέχρι να πεισθείτε για όλα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Οι παράλληλες σας διαδρομές, έχουν κάνει κάποιους να μην σας εμπιστεύονται και τόσο πολύ. Προσέχετε λοιπόν πολύ παραπάνω την εικόνα σας. Σίγουρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό σημείο, για να διορθώσετε και τους οικογενειακούς σας δεσμούς!

Εύνοια Ζωδίου: +++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μέχρι το τέλος του μήνα… θα δείτε πολλά άτομα που έχετε καιρό...
Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Τυχερές Προβλέψεις:   Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 7, 25,  33,  55,  56,  67 Ευνοϊκές...
Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο    Κριός: Το Μεγάλο Πλοίο – Νο 08 Αυτά που...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project