Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 10/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 10/10

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 10/10

Ζωδιακές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :Υπάρχουν πολλά και ποικίλα πλάνα μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που θέλετε να βελτιώσετε μέσα στην αισθηματική ζωή και την εργασία σας πλέον. Ξεκινήστε με το δεύτερο! Από τα μέσα του μήνα και μετά, μερικοί από εσάς, που έχετε χωρίσει ή τσακωθεί με τον άνθρωπο τους, θα επανασυνδεθείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Είσαστε ερωτικά άκρως πληγωμένοι αυτό το διάστημα, με έναν άνθρωπο που ακόμη δεν έχει καταφέρει να απεγκλωβιστεί από τα παλιά, και να στρώσει τους δρόμους για το μέλλον σας. Είναι όμως στην δική σας την ευχέρεια, για το πόσο ακόμη χρόνο θα του πιστώσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Είσαστε τα ζώδια που μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου, θα κάνετε μεγάλες ανατροπές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σίγουρα η αστρολογική εύνοια είναι υπέρ σας. Κυνηγήστε πού περισσότερο και το επάγγελμα σας, που δείχνει να έχει την άνοδο που ζητούσατε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το να μένετε μόνιμα παγιδευμένοι σε έρωτες με πολλά προσωπικά αδιέξοδα, δεν σας ενδιαφέρει. Είναι πλέον μόνο στην δική σας δυναμική, για να κάνετε την αλλαγές σας. Στην οικογένεια σας, έρχονται ειδήσεις οικονομικές που θα σας ευχαριστήσουν πολύ.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Πολλές οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες και υποχρεώσεις, που δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ένα σωστό ταίρι για να σας στηρίζει. Αυτό πρέπει όμως να το αλλάξετε. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, έρχεται μια καινούργια γνωριμία, που θα σας ικανοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να διορθώσετε μέσα σε επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό το διάστημα, για εσάς θα είναι το πιο προσοδοφόρο. Σε δεύτερο τόνο, μιλήστε και με τον άνθρωπο σας που έχει κάποια άμεσα πλάνα που θέλει να υλοποιήσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Συζητήσεις, μετακινήσεις και επικοινωνίες όλων των μορφών είναι στο μενού για το επόμενο χρονικό διάστημα, που σίγουρα θα βάλουν την ζωή σας, σε πιο σταθερά θεμέλια. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα σκεφτούν να κάνουν επόμενα βήματα για έναν άμεσο γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην ταλαιπωρείτε έναν άνθρωπο, απλά και μόνο για να αισθάνεστε εσείς λιγότερο μόνοι. Μπορεί από την άλλη πλευρά, να υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για συναντήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα…άρα μην χάσετε τις ευκαιρίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Οι μέρες θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε τα σχέδια σας, και να κάνετε όλες τις τροποποιήσεις που έχετε κατά νου. Σίγουρα θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να σας υποστηρίζει. Ταξίδια και πολλές δραστηριότητες θα δώσουν στους ελεύθερους, μια νέα αγάπη.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Διαλέξτε τον άνθρωπο που θέλετε να σας κρατάει το χέρι και μην ασχολείστε με το παρελθόν και τα ατυχή συμπεράσματα των τρίτων, για την ζωή σας. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, τα άστρα σας υποστηρίζουν, άρα δράστε άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο άνθρωπος σας, εκφράζεται μέσα από τρυφερότητα και κατανόηση, για την δύσκολη σας καθημερινότητα. Επισπεύστε και εσείς από την μεριά σας, τις λύσεις. Τα οικονομικά σας, από το δεύτερο μισό του μήνα, θα έχουν σημαντική και πρακτική άνοδο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Κάποια σχόλια που θα έρθουν στα αυτιά σας, από τον επαγγελματικό σας χώρο, καλύτερα να τα προσπεράσετε. Κανέναν δεν αφορά η προσωπική σας ζωή. Όπως και να έχουν όμως τα πράματα εσείς μην δώσετε άλλα δικαιώματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project