Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 12/09 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 12/09

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 12/09
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει κάτι που το απασχολεί, αλλά ακόμη μην κάνετε κάποια κίνηση που θα σας δημιουργήσει εντάσεις. Τώρα χρειάζεται να δείξετε την ψυχραιμία σας και να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο. Δεν χρειάζεται γενικότερα να ανησυχείτε, οι ρυθμοί σας θα έρθουν και πάλι προσεχώς στο φυσιολογικό τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Πολλά τα σφάλματα που έχουν μαζευτεί σε δράσεις και λόγια, από την μεριά του ατόμου που αγαπάτε. Δεν υπάρχει πραγματικά κανείς λόγος όλα αυτά να τα δέχεστε… ούτε καν με την ελπίδα ότι κάτι από πλευράς του κάτι θα αλλάξει… και από μόνο του. Οι μέρες με την Πανσέληνο που πλησιάζει σίγουρα, σας ευνοούν, άρα κάντε τις συζητήσεις σας και πάρτε τις αληθινές συζητήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Υπάρχει ένας συνδυασμός από καταστάσεις και άτομα, που σας αφήνει σταματημένους. Τώρα που και ο Ερμής θα βρεθεί μέσα στον Ζυγό, εσείς θα αισθανθείτε μια παραπάνω δυναμική, που θα δώσει αφορμές για λύσεις σε αισθηματικά και εργασιακά ζητήματα. Θέματα της οικογένειας σας, θα φέρουν χρήμα στον δρόμο σας και ευκαιρίες για ταξίδια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Ακόμη το μυαλό σας, δεν έχει φύγει από τις ερωτικές εκκρεμότητες που έχετε με τον πρώην σας. Μετά την Πανσέληνο που όλα θα είναι πιο βατά και εύκολα, μπορείτε να βρεθείτε να μιλήσετε και να δείτε αν τυχόν μπορείτε εσείς οι δύο να γίνετε και πάλι κανονικό ζευγάρι. Μέσα σε όλα αυτά, χρειάζεται να κοιτάξετε και τα οικονομικά σας δεδομένα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Δεν αισθάνεστε πια την πρακτική προσοχή του συντρόφου σας, επάνω σας και αυτό σαν μόνιμη κατάσταση έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Από τις ερχόμενες ημέρες, που θα καταφέρετε να συναντηθείτε περισσότερες φορές, σίγουρα μπορείτε να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Επιπροσθέτως, εσείς που έχετε και ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας, να είστε πιο φειδωλοί στις ανακοινώσεις σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Το σύμπαν σας σπρώχνει για να κάνετε άμεσα αλλαγές στην εργασία σας, αλλά και να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα συμπληρώσει ότι σας έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια. Από τα τέλη του μήνα και μετά, κάποιοι από εσάς, που θέλετε να επιστρέψετε για τους δικούς σας λόγους, σε μια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση, πιθανόν και να βρείτε τους δρόμους στρωμένους!

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τις 14/09 και μετά να σας επισκέπτονται, πραγματικά θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής για πολύ κόσμο. Στην εργασία σας, θα έχετε ανατροπές ευχάριστες που θα σας δώσουν και περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε τους στόχους σας. Πολλά και τα φλερτ που θα σας προσεγγίσουν, και εκεί εσείς θα πρέπει να δείξετε μια περισσή εγκράτεια.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Προβλέψεις για την Πανσέληνο…

Σκορπιός

Πραγματικά θα βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά, από εκεί που δεν το περιμένετε. Είσαστε αυτήν την εποχή χαμένοι μέσα σε σχέσεις εφήμερες, και πολλές τρίτες υποχρεώσεις που όμως θα τις παραμερίσετε για χάρη αυτής της καινούργιας κατάστασης. Ένας μέλος της οικογένειας σας ή και κάποιος φίλος, έχουν να σας κάνουν μια όμορφη ανακοίνωση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Μην παραδίνεστε σε εύκολα ΝΑΙ. Τώρα που υπάρχει και καλύτερη ψυχολογία, σαφώς και πρέπει να γίνετε πολύ πιο απαιτητικοί σε όλους αυτούς που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν σας και τώρα χρειάζεται να σκεφτείτε τα πάντα. Ένας φίλος από τα παλιά, θα σας αναζητήσει αυτές τις ημέρες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Δεν είστε από τα ζώδια που τα βάζουν εύκολα κάτω. Τώρα το μόνο καλό είναι, ότι όλες οι μάσκες έχουν αποκαλυφθεί και μάλλον μπορείτε να κάνετε κινήσεις που θα είναι μόνο υπέρ σας. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα τρέχουν το δεύτερο 15μερο του Σεπτεμβρίου, ίσως και μέσα από την καταλυτική παρέμβαση των φίλων σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχόλησαν τις τελευταίες εβδομάδες, θα λήξουν μόνιμα. Τώρα χρειάζεται από την δική σας την μεριά, να δώσετε χρόνο σε εργασία και οικογένεια. Οι ελεύθεροι από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα συναντηθούν με καινούργια πρόσωπα άκρως ενδιαφέροντα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας, για να αλλάξετε τα μυαλά κάποιου. Ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο παράπονο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να το λύσετε. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Επαγγελματικές προτάσεις που θα έρθουν στον δρόμο σας, τσεκάρετε τες, δύο φορές.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project