Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 14/10/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 14/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 14/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Είναι μια περίοδος, που μπορείτε να δημιουργήσετε και να παράγετε πολλά σε εργασία και προσωπική ζωή. Αυτό θα φέρει και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες πιο κοντά σας.

 

Ταύρος

Μην ασχολείστε και τόσο πολύ με τα παλιά. Οι μέρες του καινούργιου ζωδιακού μήνα, θα σας βάλουν σε κάποια νέα μονοπάτια που σίγουρα θα σας γοητεύσουν σε κάθε επίπεδο.

 

Δίδυμοι

Οι μόνιμες προσπάθειες σας, για να φέρετε πιο κοντά σας κάποιο συγκεκριμένο άτομο, από την νέα εβδομάδα, θα πιάσουν τόπο. Ετοιμαστείτε για αλλαγές και εκπλήξεις.

Καρκίνος

Ετοιμάζεστε να κλείσετε καταστάσεις και ερωτικές ιστορίες που δεν πάνε πουθενά. Αυτά που θέλετε να μάθετε, θα σας ανακοινωθούν, και μετά θα πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

Λέων

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν μπερδευτεί και έχουν πια μείνει χωρίς εξέλιξη. Ειδικά εσείς που έχετε μπει σε παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει να προσέχετε επί δύο!

 

Παρθένος

Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος, να μην εκφράζετε την γνώμη σας, και ειδικά μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Αυτό σας δείχνει ακόμη πιο δεδομένους.

Ζυγός

Τροποποιήσεις θετικές θα έρθουν από τον σύντροφο σας, που αυτό που θέλει είναι να συζητήσετε πολύ σοβαρά για οικογένεια και λοιπές δεσμεύσεις.

 

Σκορπιός

Κάποιες στιγμές δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς θέλει και αποζητά το ταίρι σας. Σίγουρα ακόμη υπάρχουν ενεργά προβλήματα αλλά από τον μήνα σας, θα υποχωρήσουν.

 

Τοξότης

Κλείστε την πόρτα του σπιτιού σας και γενικότερα της ερωτικής σας ζωής. Δεν αφορούν τα προσωπικά σας κανέναν. Οι λύσεις θα έρθουν μόνο μέσα από μια ώριμη δράση.

Αιγόκερως

Θέλετε με κάθε τρόπο να βοηθήσετε τον άνθρωπο σας, για να ξεπεράσετε κάποιες από τις πρακτικές του δυσκολίες. Αυτό σίγουρα θα το εκτιμήσει.

 

Υδροχόος

Σας έχουν πιάσει οι παραξενιές σας, και μάλλον κάνετε την ζωή του συντρόφου σας δύσκολη. Από τον νέο μήνα Νοέμβριο, θα έχουν και οι ελεύθεροι καινούργιες προκλήσεις.

 

Ιχθείς

Οι όποιες αποφάσεις θέλετε να πάρετε, καλό θα ήταν να περιμένουν ακόμη λίγο, όπου και κάποια τρίτα ζητήματα της γενικότερης σας ζωής, θα έχουν βρει την λύση τους.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

DESTE – Η σοφή Μοίρα δεν ενώνει ποτέ κατά λάθος δύο άτομα, απλά και σχεδόν πάντα κάποιος από τους δύο…ανταποκρίνεται με καθυστέρηση!

Αισθηματικές προβλέψεις για τις επόμενες 44 ημέρες:   Κριός ΒΑΑΛΙΝΤΕ – ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Τονίστε στον...
23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

23/10 Εποχή Σκορπιού και όλα τα σενάρια στις αισθηματικές σχέσεις για επανασύνδεση… είναι ανοιχτά!

Μια ιδιαίτερη εποχή χαράζει…και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων. Το υδάτινο στοιχείο του Σκορπιού...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 20/10/2021

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Δεν θέλετε να πλησιάσετε κάποια νέα αγάπη. Μάλλον έχετε χαθεί μέσα στις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project