Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 15/05/2023 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 15/05/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 15/05/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογενειακή – συντροφική ζωή σας, μόνο βελτιώνονται. Από τον νέο μήνα, θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις ζωής – γάμου κτλ.

 

Ταύρος

Μην καθυστερείτε τα όνειρα σας και όλα αυτά που έχετε κατά νου, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιους άλλους! Όλα αλλάζουν υπέρ σας από το Καλοκαίρι.

 

Δίδυμοι

Η διάθεση σας μόνο καλύτερη θα γίνει και κάπως έτσι το όλο κλίμα μέσα στον δεσμό σας, θα βελτιωθεί. Κοιτάξτε και πιο προσεχτικά οικονομικά – επαγγελματικά.

Καρκίνος

Κατά την διάρκεια του ζωδίου των Διδύμων, θα δείτε θεαματικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, και ειδικά εσείς που προσπαθείτε για μια επανένωση.

 

Λέων

Τα σινιάλα με νόημα που έρχονται από κάποιον γνώριμο σας, σίγουρα σας έχουν γοητεύσει! Μέσα στην επόμενη εβδομάδα 31/05 θα έρθουν και οι ξεκάθαρες κουβέντες.

 

Παρθένος

Στο μυαλό σας πηγαινοέρχεται στα παλιά, και δεν ησυχάσει. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε την ζωή σας σε ένα πρόγραμμα.

Ζυγός

Οι τυπικές συμπεριφορές θα σταματήσουν επιτέλους από το πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά. Μπορείτε να μιλήσετε και να έρθετε πιο κοντά.

 

Σκορπιός

Κάποια οικονομικά ζητήματα έχει το ταίρι σας αυτό το διάστημα. Από τις αρχές του νέου μήνα, όλα θα έρθουν και πάλι σε μια σωστή ισορροπία.

 

Τοξότης

Οι ερωτοφιλίες και τα μπερδεμένα ζητήματα, σας αναζητούν. Εσείς που πια ξέρετε τι θέλετε αλλά και τι αξίζετε, μπορείτε να διαλέξετε ότι σας ταιριάζει.

Αιγόκερως

Ο πρώην σας επιστρέφει και ζητάει μια ακόμη ευκαιρία, για να είστε μαζί. Πριν να πάρετε μια απόφαση, σκεφτείτε τα πάντα πολλές φορές.

 

Υδροχόος

Ο σύντροφος σας, θα χρειαστεί να δώσει παραπάνω χρόνο στην εργασία του! Σε πολλά από τα επόμενα βήματα του, θα ζητήσει και την συμβουλή σας.

 

Ιχθείς

Η αλλαγή στς 30/05 σας κάνει άκρως ευδιάθετους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δείξει και πιο γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project