Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 01/08/2020 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 01/08/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 01/08/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Έχετε αφήσει την εξέλιξη κα την ροή της σχέσης σας, στην τύχη της. Αυτό είναι και κάτι που σημαίνει, ότι κάτι πια δεν σας αρέσει ή σας έχει πλήρως απογοητεύσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ταύρος

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 03/08- θα δείτε κάποιον που για τον οποίο τρέφετε ερωτικά συναισθήματα. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν, σίγουρα θα σας αιφνιδιάσουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Δίδυμοι

Στους χώρους που κινείστε έχετε σίγουρα κλέψει τις εντυπώσεις. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε και ποιος μπορεί να γίνει το επόμενο σας ταίρι. Υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί!

Ερωτική Τύχη: 10/10

Καρκίνος

Εργάζεστε πολύ και θέλετε να καταφέρετε κάποια πράματα. Αυτός είναι ίσως και ο βασικός λόγος που ακόμη δεν έχετε βρει κάποιο ταίρι για να σας αγαπήσει. Από τα μέσα μήνα αυτού, κάτι αλλάζει!

Ερωτική Τύχη: 8/10

Λέων

Οι ανταγωνισμοί θα πρέπει να σταματήσουν μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και το μόνο που θα σας βοηθήσει επιτέλους… να βρείτε σαν ταίρια τα κοινά σας πατήματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Παρθένος

Μην κουτσομπολεύετε τον πρώην σας, εν τη παρουσία των κοινών σας φίλων! Πιθανόν και να μεταφερθούν τα λόγια σας λάθος και παραφρασμένα!

Ερωτική Τύχη: 10/10

Ζυγός

Ζηλεύετε πολύ και χωρίς λόγο. Σίγουρα όλα αυτά έχουν μείνει σαν κατάλοιπα από το παρελθόν σας. Προσπαθείτε να το λύσετε, αλλά μάλλον χρειάζεται παραπάνω χρόνο!

Ερωτική Τύχη: 8/10

Σκορπιός

Δεν είστε εσείς αυτό το δύσκολο διάστημα, για σχέσεις και συναισθήματα. Θέλετε να λύσετε οικονομικές και οικογενειακές καταστάσεις, που ενοχλούν.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Τοξότης

Είστε έτοιμοι με τον άνθρωπο σας, να απολαύσετε τις χαλαρές αυτές ημέρες. Τώρα που έχετε πια ξεπεράσει και τα προβλήματα τα παλιά, μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε για γάμο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Αιγόκερως

Μάλλον έχετε μπερδέψει τις σκέψεις σας, με όλα αυτά που κάνετε και τελικά σας αδικούν. Αποφασίστε τι θέλετε και ποιον αγαπάτε ειλικρινά, και δράστε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Υδροχόος

Μην θυμώνετε με το παραμικρό. Υπάρχουν βέβαια κάποιες καταστάσεις …που σας πιέζουν μέσα σε αυτήν προβληματική σχέση, αλλά είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, για να κάνετε όλες τις απαιτούμενες τροποποιήσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ιχθείς

Έχετε σίγουρα βαρεθεί να ακούτε τα ίδια από τον σύντροφο σας, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να περάσει σε ουσιαστικές δράσεις. Οι χωρισμένοι εντός της επόμενης εβδομάδας… θα κινηθούν επικοινωνιακά προς την κατεύθυνση της επανένωσης μόνιμα πια!

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project