Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 08/05/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 08/05/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 08/05/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι δυσκολίες που είχε ο σύντροφος σας, υποχωρούν και σας δίνουν χώρο και χρόνο, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

Ταύρος

Οι φίλοι σας έχουν να σας φέρουν κάποια νέα, για το πρόσωπο που σας απασχολεί. Πάντως μέχρι τέλος του μήνα, θα έχετε και την προσωπική του επικοινωνία.

 

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να προβάλλετε όλα τα επιχειρήματα σας, στον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Είναι ο μοναδικός τρόπος, για να του τραβήξετε την προσοχή.

Καρκίνος

Κοιτάξτε την θετική πλευρά της ζωής σας, και θα δείτε ότι όλα μπορείτε εσείς να τα καταφέρετε. Άλλωστε ο Ερμής δίπλα στον Ήλιο, θα κάνει θαύματα για το ζώδιο σας.

 

Λέων

Πολλά τα γεγονότα και οι καλές εξελίξεις μέσα στην εργασία σας, που σίγουρα θα σας κάνουν να έχετε και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση.

 

Παρθένος

Ένα διάστημα μέχρι και τι πρώτες ημέρες της νέας σελήνης, όπου και θα καταφέρετε να κλείσετε πολλά από τα προβλήματα σας. Ο σύντροφος σας, σας υποστηρίζει.

Ζυγός

Δεν μπορείτε ακόμη να υποσχεθείτε τίποτα και σε κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που έρχεται από το παρελθόν σας σαν κατάλοιπο. Πάντως κάποιος θα σας πολιορκήσει έντονα.

 

Σκορπιός

Μην δίνετε και τόση πια σημασία σε κουτσομπολιά και σχόλια των τρίτων. Δεν σας αφορούν. Επίσης, μέσα στην εργασία σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

 

Τοξότης

Είστε σε μια φάση όπου όλα μπορείτε να τα πετύχετε αν κάνετε κάτι περισσότερο, από το να θυμάστε τα παλιά και όλα αυτά που σας έχουν αδικήσει.

Αιγόκερως

Όλα τα νέα που έρχονται στον δρόμο σας, είναι κυρίως για τα οικονομικά σας. Το νέο ζώδιο που πλησιάζει… θα σας βρει πολύ πιο άνετους και με λιγότερες υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος

Εντύπωση θετική έχετε κάνει, σε κάποιο άτομο που μόνο τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Πιθανόν και μέσα στο 2ο 10ήμερο του μήνα, να δημιουργηθεί ένα ρομαντικό κλίμα.

 

Ιχθείς

Δεν ξέρετε και πολλά για το παρελθόν και γενικότερα τον βίο, που ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Σίγουρα μην ψάξετε, καλύτερα να ρωτήσετε άμεσα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project