Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 31/08 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 31/08

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 31/08
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής, είναι απόλυτα καθορισμένο από εσάς. Οι τρίτοι και οι δράσεις τους, σίγουρα δεν μπορούν να σας σταθούν εμπόδιο. Οι λύσεις σίγουρα είναι μπροστά σας και τώρα πρέπει να βρείτε και τους τρόπους… που θα τις φέρετε και εις πέρας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Η ερωτική φήμη που σας ακολουθεί, έχει πιάσει την προσοχή κάποιου συνεργάτη σας, ίσως παλιού …που θα σας πλησιάσει με πιο ρομαντική διάθεση. Το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, σίγουρα το γνωρίζετε, άρα τώρα κινηθείτε με πιο προσεχτικές κινήσεις και προτάσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Το έντονο σας φλερτ με κάποιο άτομο, που ήδη έχει πάνω στις πλάτες του μια δεσμευτική κατάσταση, ίσως και να πρέπει να περιοριστεί ή και να σταματήσει. Την έχετε κάνει αυτήν την διαδρομή και στο παρελθόν, και τώρα θα χρειαστεί πάνω από όλα εσείς να προστατεύσετε την καρδιά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχετε συγκροτήσει έτσι την εργασία σας, που μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει χρηματική σταθερότητα, και ακόμη περισσότερη ανάπτυξη. Τώρα πια, είναι και η σωστή ώρα για να δείτε πιο αναλυτικά, και την ερωτική σας ζωή, που έχετε τον τελευταίο καιρό πολλά σκαμπανεβάσματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Αιφνίδια θα μπει στην ερωτική σας ζωή, ένας καινούργιος έρωτας που θα σας κάνει να διώξετε όλες αυτές τις μέτριες καταστάσεις, που σας περιτριγυρίζουν τώρα. Ξέρετε τι θέλετε, άρα ζήστε το σε όλο του το μεγαλείο. Από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα έχετε κάποιοι χωρισμένοι επανασυνδέσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Αναζητάτε την αλήθεια και την εμπιστοσύνη σε όλες τις σχέσεις σας. Ακόμη περισσότερο από τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας, και του έχετε προσφέρει πολλά. Είστε το ζώδιο που μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο, θα πάρετε μόνιμες αποφάσεις γύρω από μια επίσημη και οριστική δέσμευση.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Όταν κάτι ή κάποιος σας ενδιαφέρει, μπορείτε να γίνεται πολύ τολμηροί. Τώρα και ειδικά στα ερωτικά σας, έχετε χαλαρώσει και αδιαφορήσει υπερβολικά! Ότι και τελικά σας συμβαίνει θα πρέπει να το λύσετε. Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα που έχουν να σας φέρουν χρήματα, ανοίγουν και πάλι από την νέα εβδομάδα.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Σημαντικές αλλαγές και εκπλήξεις, σας έρχονται από τον χώρο της εργασίας σας, που θα πρέπει να κοστολογήσετε και να χειριστείτε πλέον υπέρ των συμφερόντων σας. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, ίσως και να έχετε μια νέα γνωριμία που μπορείτε να σας διορθώσει την διάθεση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Έχετε οδηγηθεί σε ένα ερωτικό πάθος, που όμοιο του έχετε καιρό να βιώσετε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και αν πραγματικά όλο αυτό, μπορεί και να γίνει μόνιμη σχέση. Την εμπειρία και την σοφία την έχετε, άρα μην χάσετε τον χρόνο μέσα σε κλασικά ερωτικά αδιέξοδα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μην ρισκάρετε τα δεδομένα και τις σταθερές σας, για χάρη κάποιου που τώρα έχει μπει στην ζωή σας, και σας έχει τάξει τον ουρανό με τα αστέρια. Είναι γνωστά αυτά…για όλους! Οι μέρες θα σας φέρουν και αρκετές ενθαρρυντικές ειδήσεις για τα οικονομικά σας μεγέθη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Προετοιμαστεί ψυχολογικά. Ο άνθρωπος σας, έχει πάρει κάποιες τελικές αισθηματικές αποφάσεις και θέλει να τις εφαρμόσει εδώ και τώρα. Πιθανόν και εσείς από την δική σας μεριά, να μην είστε ακόμη έτοιμοι, αλλά συζητήστε τα πάντα και πάρετε τον χρόνο που έχετε ανάγκη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε αυτά που έχετε στα χέρια σας, και να ισιώσετε επιτέλους την ζωή σας. Μιλήστε σε τρίτους, όσο λιγότερο γίνεται επ΄αυτού. Ειδικά για τα προσωπικά σας πλάνα, μοιραστείτε τα με τον άνθρωπο σας αυστηρά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Αστρολογία – Ερωτικό Ωροσκόπιο Δευτέρα 24/02/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μέχρι το τέλος του μήνα… θα δείτε πολλά άτομα που έχετε καιρό...
Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Τυχερές Προβλέψεις:   Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 7, 25,  33,  55,  56,  67 Ευνοϊκές...
Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο    Κριός: Το Μεγάλο Πλοίο – Νο 08 Αυτά που...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project