Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 04/09 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 04/09

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 04/09
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Οι πράξεις σας είναι αυτές, που έχουν πείσει τον άνθρωπο που σας αγαπάει, να δώσει μια ακόμη ευκαιρία σε αυτήν την αισθηματική σχέση. Σίγουρα δεν θα διαψευσθεί. Εσείς από την δική σας μεριά, καλύτερα να δείτε αυτήν την εποχή και κάποια πράματα στην επαγγελματική σας καριέρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Με τον Ήλιο πάνω στον ζωδιακού οίκο της Παρθένου, σίγουρα και αισθάνεστε πιεσμένοι, να έχετε τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους. Ωστόσο κάπως έτσι, θα γίνουν τελικά τα πράματα. Μερικοί που έχουν σκοπό, να ταξιδέψουν ας το αφήσουν καλύτερα για το τρίτο 10ήμερο του μήνα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας, που θέλουν να σας έχουν πιο κοντά τους. Είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε είναι εν δυνάμει εραστές. Κρατήστε μόνο τους καλύτερους. Η εμπειρία που έχετε από το παρελθόν σας, τώρα θα πρέπει να γίνει ασπίδα για να φιλτράρετε τα πάντα και τους πάντες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Αρπάξτε τις οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας δοθούν, στον χώρο της εργασίας σας, καθότι δείξατε την αξία σας, και τώρα φυσικά και θα προχωρήσετε πιο πάνω. Σε δεύτερο τόνο, η ερωτική σας ζωή, έχει έρθει σε ένα κρίσιμο σημείο που θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Λιγότερη ένταση και περισσότερο διάλογο ζητάτε από τον άνθρωπο σας, που περνάει μια εποχή, με πολλά προβλήματα. Από το δεύτερο δεκαήμερο, όλα θα καλυτερέψουν. Εσείς μέχρι τότε, ασχοληθείτε με την εργασία, τους φίλους αλλά και την κοινωνική σας επιμόρφωση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε σφραγίσει την καρδιά κάποιου με την αγάπη σας. Οι μέρες του ζωδίου σας και μέχρι τα μέσα του μήνα, θα σας φέρουν εκπλήξεις γύρω από μια επανένωση. Τώρα με ένα πιο καθαρά μυαλό, μπορείτε να κρίνετε τι αξίζει από όλα αυτά και τι όχι.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Μέσα στην εργασία σας, αντιμετωπίζετε κάποιους συνεργάτες ή συνεταίρους, που δεν έχουν την ίδια τελικά νοοτροπία με εσάς. Μιλήστε άφοβα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι πολλά ζητήματα θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους. Τώρα πρέπει να δείτε και την οικογενειακή σας καθημερινότητα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Κινείστε εκ του ασφαλούς, και δεν θέλετε να ρισκάρετε να κάνετε κακή πρώτη εντύπωση σε κάποιον, που έχετε ερωτευτεί εδώ και ένα μεγάλο διάστημα. Με τόσες καλές όψεις, πάνω στον οίκο σας το μόνο που μπορείτε να πάθετε, είναι να ξεκινήσετε άμεσα μια σοβαρή σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η συμπεριφορά σας, είναι η καλύτερη προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και σε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, μέσα στο Φθινόπωρο. Μερικοί από το ζώδιο σας, που έχετε λύσει τα οικονομικά σας ζητήματα, μπορείτε να κάνετε και ένα ταξίδι αναψυχής.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτά τα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, με το ταίρι σας, έχουν κουράσει την ψυχολογία σας, και μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγές! Φυσικά και έχει ενδιαφέρον, εσείς πια να κάνετε το πρώτο βήμα και να εξηγήσεις τι ζητάτε από εδώ και μετά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Όλα τα ζώδια του αέρα, και ειδικά το δικό σας, θα έχει ευχάριστες ανατροπές στην αισθηματική του ζωή, είτε μέσα από νέο έρωτα, είτε μέσα από μια ξαφνική επανασύνδεση. Όπως και να σας έρθουν τα πράματα, σίγουρα θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Μην λέτε τα πάντα, όλα τα μυστικά της ερωτικής σας ζωή, στον φιλικό σας κύκλο. Ίσως και κάποιοι, να σας αντιμετωπίσουν με ζήλια. Κάποιοι άλλοι, μπορεί να σας έχουν ήδη ερωτευτεί…και να μην τολμούν να κάνουν κάποια παραπάνω κίνηση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project