Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 11/12/2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 11/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 11/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Τα άστρα συμμαχούν αυτήν την εποχή και μέχρι το κλείσιμο αυτού του έτους, για να λήξετε όλες τις πιθανές σας εκκρεμότητες, στον ερωτικό τομέα. Αυτό αφορά και παρελθόντα πρόσωπα αλλά και νεοεισερχόμενα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Ταύρος

Δεν έχετε ακόμη τον χρόνο και την καλή διάθεση, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που ξεκινούν από τα παλιά. Διαζύγια και οικονομικές καταστάσεις, θα έρθουν στο προσκήνιο άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία κίνηση, για να συναντηθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Έχει και αυτός τρυφερά συναισθήματα για εσάς, άρα μέσα στην τρέχουσας εβδομάδα, θα λάβετε τα μηνύματα του.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Δεν ξέρετε τι θέλετε, και μάλλον για ακόμη μια φορά, έχετε πληγώσει τον σύντροφο σας. Μπορεί να κουβαλάτε από το παρελθόν κάποια κατάλοιπα, αλλά τώρα καλείστε να δώσετε λύσεις πρακτικές.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Η θετική σας σκέψη, είναι και αυτή που τώρα σας κρατάει και πιο ήρεμους μέσα στην μοναξιά σας. Αυτός που σας αγαπάει, αλλά είναι μακριά σας εντός του τρίτου δεκαημέρου του μήνα, θα σας επισκεφτεί.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Δεν χρειάζεστε κάτι που να σας δημιουργεί εκ νέου προβλήματα μέσα στην ζωή σας. Επίσης, δεν σας νοιάζει αν το διάστημα αυτό των γιορτών θα σας βρει μόνους. Τουλάχιστον οικονομικά θα έχετε ανοδική πορεία.

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Πολλές οι σκέψεις που σας βασανίζουν, αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν είστε ακόμη μαζί με το άτομο που αγαπάτε, και αυτό σας κάνει και αποθαρρύνεστε. Κρατήστε ακόμη τις αποστάσεις, καθώς προσεχώς κάτι αλλάζει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Μην δίνετε και τόσο πολλή σημασία και χρόνο, σε φλερτ που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό! Δεν είναι τρόπος αυτός σίγουρα, για να περνάτε την ώρα σας και μέχρι κάποιος από το παρελθόν να εμφανιστεί.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Πετάξτε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει με τον άνθρωπο που σας αφορά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια σειρά από επικοινωνίες και επισκέψεις που θα σας λύσουν πολλές από τις παρεξηγήσεις σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, αλλά ούτε και εσείς. Τώρα που θα έχετε την ευκαιρία για να βρεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, και μέσα από τις δικές του προτάσεις, μιλήστε για όλα αυτά που σας απασχολούν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Είστε σε μια περίοδο της ζωής σας, που πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει σε αισθηματική, οικογενειακή αλλά και επαγγελματική ασφάλεια και πληρότητα. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Δεν είστε και πολύ μακριά, από τον ερχομό ενός νέου έρωτα που θα αλλάξει όλη την ζωή σας. Φίλοι και γνωστοί θα σας έχουν καλέσματα σε κοινωνικά γεγονότα. Κρατήστε τα μάτια και αυτιά σας ανοιχτά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project