Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 14/08 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 14/08

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 14/08
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεστε, ότι η επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να μην είναι και ιδεατή, αλλά αν δείξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά, όλα θα έρθουν και πάλι σε μια καλή κατάσταση και ισορροπημένη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα έχετε μια καλή είδηση ή και επικοινωνία, από το πρόσωπο που θέλετε. Τώρα είναι στο δικός σας το χέρι, να διαχειριστείτε καταστάσεις έτσι ώστε ο έρωτας να ανθίσει και πάλι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο, στον εαυτό σας, για να αποφορτιστεί από όλα αυτά, που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην ερωτική σας ζωή. Να είστε σίγουροι, ότι το Φθινόπωρο έχει σημαντικές εκπλήξεις για εσάς.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, με όλα αυτά που έχετε μπλέξει σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις. Τώρα που θα πάτε με τον άνθρωπο σας διακοπές, φροντίστε να οργανώσετε και τα πλάνα σας, για την επόμενη σεζόν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Αν περιμένετε, μόνο από τους άλλους να δράσουν…μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Με τόσες όψεις της Αφροδίτης, πάνω στον οίκο σας εσείς θα καταφέρετε να δώσετε το στίγμα σας εκεί που θέλετε. Οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην καθημερινότητα σας και μάλλον θα χρειαστεί, από τώρα να ζητήσετε την κατανόηση του ανθρώπου σας. Σίγουρα φροντίστε σε δεύτερο στάδιο, να τον αποζημιώσετε μέσα από διακοπές και αναψυχή!

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Την συνολική σας προσπάθεια και προσφορά αγάπης και παρουσίας, θέλει να σας επιστρέψει το συντροφικό σας έτερο, και το μόνο καλό είναι ότι…πια δεν έχετε μεταξύ σας καταστάσεις και προβλήματα από το παρελθόν σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Ότι και να έχει γίνει στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε και πάλι να την φέρετε σε μια ισορροπία. Από την νέα εβδομάδα -19/08 που ο Ήλιος, θα έχει περάσει στην Παρθένο, θα έχετε τις ευκαιρίες που ζητάτε, για διάλογο και συνάντηση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Κάποιες φορές πραγματικά, ξεχνάτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν σας με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, και δεν διστάζετε να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Το πιο πιθανόν είναι, μόλις χαλαρώσει να σας συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Η τάση σας είναι να φύγετε από καταστάσεις αισθηματικού περιεχομένου που θέλουν, να σας δεσμεύσουν σε δρόμους που δεν σας ενδιαφέρουν. Επί του παρόντος αποφύγετε να μιλήσετε για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε άτομα, που σας έχουν δείξει τον θετικό τους χαρακτήρα. Είτε είναι φίλοι, είτε έχει αυτό να κάνει με τα αισθηματικά σας, σίγουρα φροντίστε να είστε πιο αυστηροί, και να μην παρεκκλίνετε των απαιτήσεων σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Από όλους αυτούς, που έχετε μέσα και γύρω από τους φιλικούς – κοινωνικούς σας κύκλους, έχετε ξεχωρίσει κάποια προσωπικότητα που δείχνει με έναν πιο διακριτικό τρόπο, να σας φλερτάρει. Οι μέρες προσεχώς έχουν εκπλήξεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project