Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 15/09/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 15/09/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 15/09/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Εσείς πραγματικά δεν κάνετε για το αισθηματικό συμπλήρωμα κανενός. Υπάρχουν γύρω σας διάφορα άτομα που όμως δεν είναι κατάλληλα για εσάς, όσο και να σας πολιορκούν και να σας τάζουν.

 

Ταύρος

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα στην ζωή του ατόμου που έχετε αγαπήσει, αλλά αν κάνετε υπομονή το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάτι που θα σας φέρει σε μια ερωτική σχέση.

 

Δίδυμοι

Είναι ηλίου φαεινότερο… ότι ο πρώην σας έχει κάνει τα πάντα έτσι ώστε να μπορέσει να βρείτε το μονοπάτι και πάλι για μια επανασύνδεση. Μάλλον τώρα θα πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να είστε πιο διαλλακτικοί.

Καρκίνος

Δεν ζητάτε να πάτε πιο κάτω σε αυτήν την καινούργια σχέση, αν πρώτα το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν σας πει κάποια πράματα περισσότερα για τα θέλω του αλλά και τις προθέσεις του για εσάς.

 

Λέων

Κάποια σχόλια και νέα, του πρώην σας ή του ατόμου που ενδιαφέρεστε θα σας φέρουν οι κοινοί σας γνωστοί. Μην κάνετε κάποια επιπόλαιη αντίδραση, απλά αφήστε τις καταστάσεις να τρέξουν.

 

Παρθένος

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα δείτε και από κοντά τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον καιρό τώρα. Υπάρχουν και από την μεριά του οι σκέψεις για κάτι περισσότερο μαζί σας.

Ζυγός

Οι σχέσεις που έχετε στο ενεργητικό σας, είναι λίγες αλλά σας έχουν διδάξει πολλά. Είναι και το πιο δυναμικό χρονικό διάστημα, για να βρείτε και μια νέα αγάπη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να περνάτε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα με τον άνθρωπο σας, αλλά το καλό είναι ότι υπάρχουν τα βαθιά συναισθήματα έτσι ώστε να καταφέρετε όλο αυτό να το ξεπεράσετε σύντομα.

 

Τοξότης

Οι αστρολογικές όψεις, είναι συμμαχικές και αυτό θα σας δώσει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας, από τις συνήθειες.

Αιγόκερως

Μια αναπάντεχη οικονομική βοήθεια, θα έρθει από κάποιον γνωστό σας. Εσείς κάντε το ταχύτερο δυνατό, ότι χρειάζεται για να απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν σας.

 

Υδροχόος

Ερωτικές προσκλήσεις θα έρθουν επιτέλους από το πρόσωπο που έχετε αγαπήσει… αλλά μέχρι τώρα οι καταστάσεις σας κρατούσαν απόμακρους. Όλα άμεσα αλλάζουν υπέρ σας.

 

Ιχθείς

Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το άτομο που σας θέλει κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να σας δελεάσει το μυαλό. Όλο το σκηνικό αυτό θα φέρει και μια αισθηματική εξομολόγηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project