Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 21/07/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 21/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 21/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Αυτά που ακόμη δεν ξέρετε για τον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι σημαντικά. Μέσα στον μήνα, που θα μιλήσετε και θα βρεθείτε περισσότερο, μάλλον κάποια θα σας αποκαλυφθούν.

 

Ταύρος

Με την μετακίνηση του Ερμή προσεχώς, σίγουρα είστε και εσείς από τους υπερβολικά ευνοημένους, που θα δείτε την προσωπική σας ζωή, να παίρνει την πορεία που πάντα σκεφτόσασταν.

 

Δίδυμοι

Με την δική σας την πρωτοβουλία, έχετε παγώσει τις επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, και μάλλον τώρα περιμένετε να κάνει όλες τις υποσχέσεις του πράξη. Μέχρι τότε δείτε και τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

Ο κυβερνήτης σας, λίαν συντόμως, και σίγουρα θα σας φέρει όλα τα δώρα που περιμένετε. Όσοι έχετε σοβαρές ερωτικές σχέσεις θα προχωρήσετε άμεσα σε γάμο – οικογένεια.

 

Λέων

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, από εσάς και την τόσο δύσκολη σας σχέση! Μάλλον υπάρχουν από την δική του μεριά προβλήματα που ακόμη τον καθυστερούν.

 

Παρθένος

Μπορεί να μην είστε και από τους πιο τυχερούς στις τελευταίες σας αισθηματικές επιλογές, αλλά μέχρι και το τέλος του μήνα, θα έχετε επανασυνδεθεί εύκολα με το πρόσωπο που ακόμη θέλετε.

Ζυγός

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και δύο αγάπες. Τώρα που ο Ερμής σας περνάει στο επόμενο ζώδιο… θα αισθανθείτε πιο ισορροπημένοι και πιθανόν και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

 

Σκορπιός

Μην ζορίζετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, καθώς τώρα πρέπει και εσείς από την δική σας τη μεριά να αποδείξετε τους λόγους σας… μέσα από πράξεις.

 

Τοξότης

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές, που θα καταφέρει ο άνθρωπος σας, έτσι ώστε να απελευθερωθεί, από το παρελθόν του αλλά και το όποιο παράλληλο του παρόν, έτσι ώστε να συνεχίσετε μαζί.

Αιγόκερως

Οι τυχεροί του μήνα, είστε εσείς. Με τον Δία για τόσες εβδομάδες, να σας ευνοείς είστε λοιπόν… αυτοί που θα καταφέρετε να λήξετε πολλά από τα οικονομικά αλλά και προσωπικά σας προβλήματα.

 

Υδροχόος

Δεν μπορείτε να είστε μέσα σε δύο ερωτικές καταστάσεις πια. Οι μέρες θα σας πιέσουν για να πείτε την αλήθεια πρώτα στον εαυτό σας, και σε δεύτερο τόνο σε αυτούς που σας αγαπούν!

 

Ιχθείς

Φιλτράρετε πολύ περισσότερο αυτά που θα σας πουν, και που θα σας τάξουν. Τώρα που έχετε και την πλήρη εμπειρία του παρελθόντος, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε την συνολική αλήθεια.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project