Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 03/12/2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 03/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 03/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Υπάρχουν αρκετά εμπόδια από την δική σας την μεριά, για το πώς θα πρέπει να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Είναι μια κατάσταση όμως που έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, και σίγουρα θα σας το αναφέρει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Δεν θα σκεφτείτε τίποτα περισσότερο, από το να φύγετε άμεσα από ερωτικές σχέσεις και συσχετισμούς, που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει να ανακοινωθούν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Δεν θέλετε άλλα ερωτικά μπλεξίματα και ειδικά από τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί αυτό το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να είστε μαζί και αυτήν την φορά υπό άλλες συνθήκες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Οι εξελίξεις τρέχουν και μάλλον εσείς τώρα απλά τις παρατηρείτε. Πολλά τα καινούργια άτομα, που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, και ο καθείς για τους δικούς του λόγους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Ότι και να έχει συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας καλύτερα να το ξεπεράσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια και αντοχές για να μπείτε και πάλι σε μια αντιμαχία.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Μην ακούτε ποτέ και κανέναν για όλα αυτά, που πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπο σας, και μέσα στο επάγγελμα σας. Είστε σε μια φάση, που όλα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε υπέρ σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

Ζυγός

Το να προσπαθείτε συνέχεια, να είστε θετικοί και παθητικοί, με το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι μόνο φθορά. Μιλήστε αυτές τις ημέρες πιο ξεκάθαρα και θα δείτε, ότι πολλά θέματα θα μπουν στην θέση τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Ευτυχείς οι ημέρες που έρχονται και εσείς, οι άκρως τυχεροί. Στα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε μια καινούργια επαφή, που σίγουρα σας γεμίσει την καρδιά με θετικά – αληθινά συναισθήματα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Μέσα από τον σύντροφο σας, έχετε καλυτερέψει και την δική σας την ζωή. Αυτό είναι κάτι που ήδη τώρα σκέφτεστε να του το ανταποδώσετε μέσα από προτάσεις που πιθανόν και να τον συγκινήσουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Μην αφήνεστε σε δρόμους, που δεν τους ξέρετε. Τώρα που είστε μόνοι σας και βλέπετε όλα αυτά τα φλερτ γύρω σας, θα πρέπει να είστε σίγουρα πιο προσεχτικοί σε αυτά που θέλετε και ζητάτε από όλους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Αν δεν σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε μαζί με τον άνθρωπο που είστε τώρα, είστε απλά και ηθικά υποχρεωμένοι, να του το πείτε… και να τον αφήσετε να κάνει αυτά που θέλει στο άμεσο μέλλον του.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Το ότι είστε μπερδεμένοι είναι από την τελευταία σας ερωτική επιλογή, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι θέλει από εσάς. Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, θα έχετε τις επιβεβαιώσεις που θέλετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project