Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 05/11 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 05/11

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 05/11

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Η τεχνητή αδιαφορία που δείχνετε προς τον σύντροφος σας, προκειμένου να του τραβήξετε την προσοχή, σίγουρα έχει πιάσει τόπο. Από τις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε προσεγγίσεις και ερωτικές εξομολογήσεις που θα σας δικαιώσουν για την υπομονή σας γενικότερα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ταύρος

Όλος ο υπόλοιπος Νοέμβριος, θα σας φέρει σε άμεση επικοινωνιακή επαφή με κάποια πιο παλιά σας ερωτική σχέση! Αν έχετε καταφέρει να κλείσετε τα παλιά σας προβλήματα, τώρα εύκολα μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή…και να δημιουργηθεί μέχρι και σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, έχετε πάρει αποφάσεις σημαντικές για την ερωτική σας ζωή, και μάλλον ήδη έχουν επιτυχία. Από την εργασία σας, να περιμένετε κάτι που θα σας βάλει σε μια διαδικασία για ταξίδια ή και αλλαγή τόπου κατοικίας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Καρκίνος

Μην ασκείτε κριτική στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Τώρα μπορείτε να ενώσετε τις δυναμικές σας και να πάτε την ερωτική σας σχέση, σε ένα άλλο καλύτερο επίπεδο. Κάποια χρήματα που περιμένετε έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Μην ασχολείστε και τόσο πολύ με άτομα που έχουν φύγει πια από την καθημερινότητα σας. Χάνετε τον χρόνο σας. Η εποχή αυτή είναι μόνο θετική για την αισθηματική σας ζωή, και θα δείτε ότι νέος κόσμος, θα σας προσεγγίσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Παρθένος

Μην τρομάζετε με το παρελθόν του ατόμου που έχετε κοντά σας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλά και έχει εμπειρίες ζωής. Φροντίστε αυτό να το γυρίσετε υπέρ σας και να κάνετε τις προτάσεις για τα άμεσα σας σχέδια.

Εύνοια Ζωδίου: +

Λέων

Γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα, που θέλουν να σας κερδίσουν ερωτικά, αλλά ακόμη δεν έχετε από πλευράς σας, δεί κάποιον που να μπορεί να εκπληρώσει τις απαιτήσεις σας. Από την πανσέληνο και μετά αυτό αλλάζει σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ζυγός

Σας έχει πιάσει μια τάση να θέλετε, να επιστρέψετε στο παρελθόν και μάλιστα να κάνετε τις πρώτες επικοινωνιακές κινήσεις, για τον πρώην σας, που ακόμη είναι ελεύθερος. Το σύμπαν είναι υπέρ σας, εσείς μόνο φερθείτε αυτή την φορά πιο έξυπνα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Οι δρόμοι σας, είναι διασταυρωμένοι με έναν σύντροφο που έχει στην δική του ζωή, τρίτες υποχρεώσεις. Είναι μόνο στην δική σας ευχέρεια για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και μετά, και τι χρονικά όρια θα θέσετε για όλα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Τοξότης

Τα οικονομικά σας από την νέα εβδομάδα, θα πάνε πολύ καλύτερα… κάτι που σίγουρα θα σας ανακουφίσει και ερωτικά – οικογενειακά. Μερικοί ίσως και να πάρουν κάποιες πιο δραστικές αποφάσεις για αγορές ή και μετοίκηση.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Μια εξαιρετικά καλή εποχή, για εσάς που θέλετε να κάνετε ένα refresh στην σχέση σας, που έχει καιρό τώρα μπει σε μια καθημερινή ρουτίνα. Το θέλει σίγουρα αυτό και ο άνθρωπος σας, που ζητάει ίσως και κάτι περισσότερο και άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Υδροχόος

Μάλλον τα ωράρια σας είναι πολύ βαριά, και έχετε αφήσει σε τελευταία θέση, την αισθηματική σας ζωή. Ότι και να συμβαίνει, τώρα που και οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης σας φωτίζουν, μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για τον άνθρωπο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ιχθείς

Δεν σας επιτρέπεται, να συνεχίσετε να κάνετε ερωτικά λάθη. Έχετε ταλαιπωρήσει πολύ τον εαυτό σας και τώρα μέσα από τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε καλείστε, να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί, σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ερωτικές Προβλέψεις:

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ζώδια – Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τετάρτη 03/06/2020

Ημερήσιες προβλέψεις:   Κριός Σχόλια και κουτσομπολιά, θα πέσουν στον δρόμο σας για το πρόσωπο...
Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Τετάρτη 03/06/2020

Για όλους:   Κριός Φρέσκιες ιδέες που θα σας ανανεώσουν θα έρθουν από τον άνθρωπο...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Επικοινωνίες με τα παλιά

Προβλέψεις για τον Ιούνιο: ΚΡΙΟΣ : Μια περίοδος μέχρι και την δεύτερη έκλειψη του μήνα,...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project