Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/07/2024 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/07/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 09/07/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Κάποιες ειδήσεις που σας έρχονται, για το αισθηματικό σας παρελθόν… θα πρέπει να τις ζυγίσετε πολύ καλά. Ίσως και να έχουν γίνει κάποιες πλέον καταλυτικές αλλαγές.

 

Ταύρος

Πολλά τα επικοινωνιακά υπονοούμενα αλλά και οι ματιές που πέφτουν επάνω σας, από κάποιο άτομο που τον τελευταίο καιρό έχει μπει στην φιλική σας ζώνη.

 

Δίδυμοι

Θα χαρείτε πολύ με τις ανακοινώσεις που έχει να σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, καθώς και όλες αυτές τις αποφάσεις που έχει πάρει για το κοινό σας μέλλον.

Καρκίνος

Αναζητάτε λύσεις, αλλά και νέα πρόσωπα που θα σας βγάλουν από τις εμμονές του παρελθόντος. Με τον υπερκινητικό όμως Κυβερνήτη σας, ιδανικά μην ψάξετε για σπίθες στις στάχτες!

 

Λέων

Αισθάνεστε ότι όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί το ταίρι σας, δεν μπορούν άμεσα να γίνουν και πράξη. Μέσα στον τρέχοντα Ιούλιο, πολλά θα αλλάξουν και μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες.

 

Παρθένος

Χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένετε έρχονται μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα. Σκεφτείτε ώριμα και δράστε. Ο σύντροφος σας, θέλει να οργανωθείτε για τις διακοπές σας.

Ζυγός

Προσκλήσεις θα λάβετε για έξοδο – συνάντηση, από κάποιον φίλο σας. Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι, από την μεριά του υπάρχουν κρυφά ρομαντικά συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Ο ερωτικός Ποσειδώνας, επηρεάζει άμεσα την αισθηματική σας καθημερινότητα. Εσείς που είστε ακόμη είστε ελεύθεροι, θα βρεθείτε σύντομα μέσα σε μια νέα αγκαλιά.

 

Τοξότης

Απομακρυνθείτε από άτομα και ιστορίες, που δεν σας ανήκουν! Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και πρέπει να κινηθείτε πια υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

Αιγόκερως

Όσοι είστε μέσα σε μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις, έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε πληγωθεί από τις λάθος δράσεις του συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει και από την δική σας την μεριά να του το αναφέρετε, για να μην επαναληφθούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Ιχθείς

Το διάστημα αυτό είναι μόνο καλό για τις γενικότερες σας επιδιώξεις! Στην εργασία σας, θα πρέπει να κυνηγήσετε περισσότερο τους στόχους σας, για να έχετε σχετικά αποτελέσματα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Αύγουστος ΄24 – Παράλληλες διαδρομές και αδιέξοδα στην τελική τους ευθεία

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Η καρδιά σας έχει ένα μόνο μονόγραμμα αγάπης. Αυτό είναι κάτι που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 22/07/2024

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Πολλά αυτά που σας τάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί,...
Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν χίλιους τρόπους επανασύνδεσης!

Προβλέψεις για τον Αύγουστο: Κριός Η Ελευθερία Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, έχετε κάνει πραγματικά...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project