Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 11/06/2024 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 11/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 11/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι λάθος συμπεριφορές που έρχονται από το πρόσωπο που αγαπάτε, μάλλον πια έχουν αρχίσει και σας θυμώνουν Μιλήστε και φωτίστε το παρόν σας.

 

Ταύρος

Δεν θα πρέπει να σας νοιάζει καθόλου πλέον, το τι κάνει ο πρώην σας και μέσα από όλα αυτά που σας μεταφέρουν οι κοινοί σας φίλοι. Εσείς έχετε πάρει πια μια άλλη πορεία.

 

Δίδυμοι

Μην μπερδεύεστε με αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Ότι απορία έχετε, το ιδανικό είναι να ρωτήσετε ευθέως, και να πάρετε τις απαντήσεις σας. Οι αποφάσεις δικές σας.

Καρκίνος

Δεν σας νοιάζει τι κάνουν οι φίλοι σας και πως πορεύουν την προσωπική τους ζωή. Σίγουρα έχετε τους λόγους σας, που ακόμη μένετε ελεύθεροι!

 

Λέων

Μην σας απασχολεί τίποτα από τον οικογενειακό σας κύκλο! Μπορεί να περάσατε μια δύσκολη φάση, αλλά μπορείτε πια με τον άνθρωπο σας, να βρείτε τις κοινές ισορροπίες.

 

Παρθένος

Δεν υπάρχει ροή και σταθερότητα μέσα στην σχέση σας, και αυτό πλέον έχει αρχίσει και προβληματίζει έντονα τον αγαπημένο σας, που θα σας εκφράσει παράπονα.

Ζυγός

Μέσα στην ημέρα θα έχετε κάποια νέα από το πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι στο δικό σας το χέρι, τι θα αποκαλύψετε από πλευράς σας.

 

Σκορπιός

Πολλά αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και θέλετε να πείτε στον σύντροφο σας. Ωστόσο καλύτερα να αναμένετε, να κάνετε αυτούς τους διαλόγους, μετά την νέα σελήνη.

 

Τοξότης

Είσαστε σε μια φάση – κατάσταση στην προσωπική σας ζωή, που θέλετε να πάρετε καίριες αποφάσεις και να τις ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας, που δεν πράττει τίποτα!

Αιγόκερως

Η διαίσθηση σας, πέφτει σπανίως έξω. Τώρα έχετε καταλάβει κάποια ερωτικά επικοινωνιακά παιχνίδια, που έρχονται από τη μεριά κάποιου φιλικού σας προσώπου.

 

Υδροχόος

Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά ακόμη δεν έχετε καταφέρει να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Από τα μέσα του μήνα κάτι αλλάζει.

 

Ιχθείς

Υπάρχουν θέματα που χρίζουν της άμεσης σας προσοχής και παρουσίας. Κυρίως στην εργασία σας, θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι στις προθέσεις σας.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Η τράπουλα των Δεκανών – Οι καρμικές σχέσεις θα ενώσουν με μοιραία μόνιμα πια δεσμά τους Συντρόφους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Οι καλοί σας φίλοι,...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 14/06/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Είστε έτοιμοι για όλα. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα λάβετε...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project