Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 17/09 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 17/09

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 17/09

Ζωδιακές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Μην αλλάξετε τίποτα από αυτά που κάνετε αυτές τις ημέρες, μέσα στον εργασιακό σας χώρο και συνεργασίες. Δεν θα μπορούσαν τα πράματα να είναι καλύτερα. Σίγουρα η διάθεση σας, θα διορθωθεί και θα έχει και θετικό αντίκτυπο στην οικογένεια και την σχέση σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Έχετε κάποιες αμφιβολίες για το αν ο άνθρωπος σας, σας λέει όλες τις αλήθειες, γύρω από το παρελθόν του, ή σας κρύβει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Σαφώς και στους δικούς σας χρόνους, μπορείτε να κάνετε τις έμμεσες σας ερωτήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Τα καλά γεγονότα, είναι εδώ και ζητούν την προσοχή και την παρεμβολή σας. Ο εργασιακός σας τομέας, όλο και επεκτείνεται και πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς σας. Η οικογένεια σας, θέλει να σας ανακοινώσει κάτι άκρως ευχάριστο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Απλά κάντε λίγη ακόμη υπομονή, με τον αγαπημένο σας, που έχει ζητήσει πρώτα να επιλύσει τα οικονομικά – εργασιακά του θέματα, πριν κάνετε κάποια κίνηση δέσμευσης. Από τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Προσέξτε τον θυμό και τα υπερβολικά σας λόγια. Μπορεί να είστε όντως οι θιγμένοι της ιστορίας, αλλά αφήστε τον χρόνο να δώσει τις σωστές λύσεις. Ο σύντροφος σας, θα σας μιλήσει για το μέλλον σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ενισχυμένη είναι η οικονομική σας ζωή, που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα που έχετε σε κάθε τομέα. Ακόμη και η οικογενειακή σας καθημερινότητα θα έρθουν αλλαγές.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Μαγνητίζετε ερωτικά βλέμματα όλων των ειδών. Εσείς βέβαια είστε και αυτοί που έχετε τον τελευταίο λόγο, για το ποιος θα έρθει πιο κοντά στην ψυχή σας. Όπως και να έχουν τα πράματα κοιτάξτε και τα εργασιακά σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Απότομος είναι ο τρόπος που η τύχη, θα σας φέρει χρήμα και πολλές διευκολύνσεις, εκεί που τις έχετε ζητήσει. Εσείς πάντως πράξτε με μέτρο. Μερικοί ελεύθεροι, θα βρούν μια νέα ερωτική γνωριμία.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Δεν έχετε κάνει ακόμη κάποια πιο σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, για το πώς και που θα περάσετε το Φθινόπωρο σας. Κάποιες προτάσεις θα έρθουν και από τον άνθρωπο σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτή η περίοδος του Σεπτεμβρίου, δίνει τις ευκαιρίες, για να οργανώσετε καλύτερα του σκοπούς σας, γύρω από εργασία – σπουδές και πιθανά ταξίδια. Σε κάποιες περιπτώσεις θα σκεφτείτε και την μετοίκηση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Πολλές οι κατακτήσεις, που έχουν λάβει χώρα αυτό το τελευταίο διάστημα από το ζώδιο σας, αλλά τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε ποιος σας ταιριάζει περισσότερο. Δώστε χρόνο για να δείτε όλες τις αλήθειες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Θέλετε μόνο να προχωρήσετε στην εργασία σας, δημιουργικά και χωρίς άλλες άστοχες καθυστερήσεις. Σίγουρα δεν είναι και η ώρα για νέα σχέση. Ωστόσο τα φλερτ σας θα τα έχετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Επανασυνδέσεις και Σύντροφοι – Παρασκευή 05/06/2020

Για όλους:   Κριός Δεν θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, σε καταστάσεις...
Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

Ανάδρομος Ερμής – Καθυστερήσεις σε σχέσεις και συντρόφους

   Ο τρέχων μήνας, θα χαρακτηριστεί από το έντονο αστρολογικό φαινόμενο του ανάδρομου Ερμή στο...
Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Χαρτομαντεία HAL G – Προτάσεις που θα δελεάσουν

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που...
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • αστρολογικές προβλέψεις

  αστρολογικές προβλέψεις
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project