Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/04/2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/04/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/04/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς έχετε μείνει παγωμένοι. Ενεργοποιηθείτε και οι επιτυχίες θα είναι δεδομένες.

 

Ταύρος

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε και δεν μπορείτε να καταλάβετε, για τον άνθρωπο που έχει γοητεύσει την τόσο δύσκολη καρδιά σας. Οι μέρες θα φέρουν ανέλπιδες συναντήσεις.

 

Δίδυμοι

Να αναμένετε μια πρόσκληση, για συζήτηση. Ο πρώην σας θέλει να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, στην σχέση σας και είναι έτοιμος να δεχτεί τους όρους σας.

Καρκίνος

Υπάρχει μια αναστάτωση ερωτική σε κάποιον φίλο σας, που ετοιμάζεται να σας το εκφράσει. Επί του παρόντος, όλα αυτά δεν χρειάζεται να τα ξέρει κανείς.

 

Λέων

Μπορείτε και λειτουργείτε πολύ καλύτερα μόνοι. Είναι μια θετική περίοδος στην ζωή σας, που χρήμα και προσωπικές επιτυχίες θα στρωθούν στα πόδια σας.

Παρθένος

Τα κουτσομπολιά, που ακούτε για τον άνθρωπο που αγαπάτε, σας έχουν κάνει και παραξενεύεστε. Καλύτερα ότι θέλετε, να το ρωτήσετε προσωπικώς.

Ζυγός

Δεν περνάτε απαρατήρητοι και το ξέρετε. Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο 24+25/04 θα έχετε μια σημαντική συνάντηση με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Σκορπιός

Για εσάς, που έχετε δεσμεύσεις που σας ταλαιπωρούν, τώρα και μέσα στον Μάιο θα έρθουν οι λύσεις. Μην κλείσετε τα μάτια… αλλά πάρτε τελικές αποφάσεις.

 

Τοξότης

Μια ερωτοφιλία σας κυκλώνει εδώ και μήνες. Ακόμη δεν έχετε δώσει θετική απάντηση. Πιθανόν και στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, να δεχτείτε εκ νέου πολιορκία.

Αιγόκερως

Αφήστε τους τρίτους μακριά από την ροή της σχέσης σας. Δεν σας χρειάζονται εσάς συμβουλές και καθοδήγηση. Κάτι ανάλογο θα κάνει και το έτερον σας ήμισυ.

 

Υδροχόος

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν περάσει το τελευταίο διάστημα από ερωτικές δυσκολίες. Αυτό αλλάζει. Μια νέα αγάπη θα σας δώσει έναν αέρα αισιοδοξίας.

 

Ιχθείς

Είστε αποφασισμένοι, να μην αφήσετε άλλο τις αποστάσεις τις επικοινωνιακές, να σας κρατούν μακριά από τον αγαπημένο σας. Τα εργασιακά σας, έχουν άνοδο

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Χαρτομαντεία HAL G – Εμφάνιση παλιών συντρόφων με νέες προτάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Η ΚΑΡΔΙΑ Σαφώς και αυτό...
11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

11/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό και οι αλήθειες θα έρθουν στο φως

Στις 11/05 θα λάβει χώρα η νέα Σελήνη στον Ταύρο – Σκορπιό. Οι ανθρώπινες δυναμικές...
Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Χαρτομαντεία MANDALA – Οι χρησμού του αισθηματικού μέλλοντος

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες: Για όλους: Κριός ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΦΩΣ Σηκώστε το βλέμμα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project