Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 27/08 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 27/08

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 27/08
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ότι και να λένε οι τρίτοι και τα οικεία σας περιβάλλοντα, δεν μπορούν να σας επηρεάσουν στις τελικές σας αποφάσεις. Μετά τις 30/08 που σας άστρα σας ευνοούν, δράστε όπως έχετε σχεδιάσει. Πολλά τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες που έρχονται στον δρόμο σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε κάνει τα καλύτερα και μέσα στον καινούργιο μήνα που πλησιάζει, θα εισπράξετε και τα οικονομικά που αναμένετε. Μπορείτε πια να δείτε και την προσωπική σας ζωή πολύ πιο οργανωμένα και ώριμα!

Εύνοια Ζωδίου: +

ΔΙΔΥΜΟΙ :Το νέο ταίρι σας, έχει πολλά ακόμη να σας αποδείξει αν τελικά θέλει να γίνει η μεγάλη και μόνιμη αγάπη της ζωής σας. Εσείς απλά κάντε λίγη υπομονή. Από τις αρχές του Φθινοπώρου, θα μπορέσετε και να φέρετε σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οι φιλικοί σας κύκλοι, θα ανοίξουν πολύ περισσότερο από τον μήνα του Σεπτεμβρίου, και πιθανόν κάποια καινούργια πρόσωπα, να σας προσεγγίσουν και ερωτικά. Το θετικό είναι ότι πια εσείς, έχετε καταφέρει και έχετε απαγκιστρωθεί από το παρελθόν σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ : Οι οικονομικές εξελίξεις από την μεριά του συντρόφου σας, μέσα στους ερχόμενους μήνες, θα στρώσουν τις συνθήκες και τις προδιαγραφές για να είστε μαζί μόνιμα. Μέχρι τότε σκεφτείτε προς πάσα κατεύθυνση, τι θέλετε να κάνετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Οι στέρεες βάσεις που έχετε από την οικογένεια σας, αλλά και η πολυεπίπεδη σας προσωπικότητα, είναι και αυτό που τόσο πολύ, έχει αγαπήσει ο άνθρωπος σας. Μέσα στην νέα σεζόν μερικοί από εσάς, θα σκεφτούν για γάμο ή και για οικογένεια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΖΥΓΟΣ : Δεν είστε τα παιδιά που θα αφήσετε περιθώρια για παρανοήσεις και λάθος εντυπώσεις. Ήδη σε αυτόν που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, τα έχετε ξεκαθαρίσει όλα. Είναι μόνο στο δικό του το χέρι, για το πώς θα διαχειριστεί καταστάσεις από εδώ και μετά.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δεν θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια, σε ληγμένες τελικά υποθέσεις αισθηματικές που ανήκουν στο παρελθόν, και κατά καιρούς απλά σας θυμούνται. Μόνο τον χρόνο σας χάνετε, και ίσως και ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++++

TΟΞΟΤΗΣ : Μπορεί κάποιες φόρες να υπάρξουν έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας, αλλά τίποτα εσάς τους δύο δεν πρόκειται να σας χωρίσει. Φυσικά και δεν χρειάζεται να το παρατραβάτε. Χρήματα, που περιμένετε έρχονται και σας ανακουφίζουν από πολλά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτά που σας έχουν δηλώσει αυτοί που σας αγαπούν, θα πρέπει να σας το αποδείξουν μέσα από πράξεις που θα έχουν βάθος και συνέπεια στον χρόνο. Κάτι ανάλογο από την δική σας τη μεριά θα πρέπει να αποδείξετε επίσης.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Τα προσωπικά σας, δεν θα πρέπει να τα συζητάτε στην εργασία σας, καθώς δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. Καλύτερα να τα κρατήσετε για το σπίτι σας. Έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να σας συμβουλέψει κανείς σωστά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Οι τρόποι για να περάσετε τις θέσεις σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι πολλοί. Σίγουρα ξεκινήστε με τον ιδιαίτερα διπλωματικό σας λόγο. Όλα τα άλλα θα τα φέρει η δική του πλευρά, που σίγουρα έχει πεισθεί από την προσωπικότητα σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project