ΖΩΔΙΑ Οκτώβριος ΄22 – Επαγγελματικά/Χρήμα/Τύχη - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ Οκτώβριος ΄22 – Επαγγελματικά/Χρήμα/Τύχη

ΖΩΔΙΑ Οκτώβριος ΄22 – Επαγγελματικά/Χρήμα/Τύχη

Προβλέψεις

Κριός

Εσείς που αναζητάτε, μια νέα εργασία θα την έχετε και θα είναι πολλή καλύτερη από αυτήν που είχατε φανταστεί. Αυτήν την φορά, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς νέα περιβάλλον και άτομα, θα σας δουν σαν ξένο σώμα.

 

Ταύρος

Μπορείτε με μια συζήτηση βασισμένη σε λογικά και πρακτικά επιχειρήματα να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τι άλλο μπορεί να σας ενδιαφέρει να κάνετε συμπληρωματικά.

 

Δίδυμοι

Μην χάνεστε μόνο μέσα στο παρελθόν, και ότι έχει γίνει εκεί. Τώρα που και τα αστρολογικά σας ευνοούν, μπορείτε να αναζητήσετε μια νέα εργασία και να την έχετε. Άτομα κύρους, σίγουρα θα σας υποστηρίξουν υπερβολικά.

 

Καρκίνος

Σίγουρα ένα άκρως φορτωμένο διάστημα, που όμως από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα αρχίσει να σας δίνει χρήμα και ανέσεις. Τώρα θα πρέπει και εσείς να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμό των εξόδων σας.

 

Λέων

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα καταφέρετε να κλείσετε κάποια παλιά σας οικονομικά θέματα, αλλά και να ρυθμίσετε την ροή των χρημάτων. Κάποιο οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο θα σας υποστηρίξει τα μέγιστα.

 

Παρθένος

Εσείς έχετε γίνει ένα με την εργασία σας, καθώς πιέζεστε από ημερομηνίες και συνεργάτες. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δώσετε και λίγο χρόνο, σε κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, που πρέπει να λυθούν και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

 

Ζυγός

Είστε μπερδεμένοι με πολλά αυτόν τον καιρό, αλλά υπάρχει τόσο καλή αστρολογική εύνοια πάνω στο ζώδιο σας, που όλα θα τα καταφέρετε. Κάποιοι φίλοι σας, θα σας ζητήσουν την συμβουλευτική ή την πρακτική σας βοήθεια, πάνω σε φλέγοντα θέματα τους.

 

Σκορπιός

Είστε απόλυτα σύμφωνοι με τον άνθρωπο σας, να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις – επενδύσεις. Σίγουρα σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και από τον νέο μήνα…δράστε. Επίσης μερικά επαγγελματικά ταξίδια, είναι και αυτά στα προσεχώς.

 

Τοξότης

Αφιερώστε χρόνο, για να σκεφτείτε και να αναλύσετε με τους ειδικούς, τι πρέπει να κάνετε για να βάλετε σε μια ιεραρχία τα εργασιακά και τα οικονομικά σας δρώμενα. Είναι εποχές που θα σας στρώσουν μεγάλες επιτυχίες, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε περάσει από κάποιες δυσκολίες, τους τελευταίους μήνες, αλλά το καλό είναι ότι τώρα είστε σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε και καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία σας.

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσετε να δείτε, με μια πιο καθαρή ματιά, την οικονομική σας κατάσταση. Σίγουρα με όλα αυτά που έχετε προσπαθήσει το μόνο καλό είναι ότι έχετε ανοίξει, σημαντικές επαγγελματικές πόρτες.

 

Ιχθείς

Είστε σε μια καλή φάση, που μπορείτε να ελέγξετε πολύ πιο άνετα, τα θέματα της εργασίας και της οικογένειας σας. Μετά το τέλος του ζωδιακού μήνα, θα σας έρθουν και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, για νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Χαρτομαντεία των Δεκανών – Σταυροδρομία παρελθόντος και παρόντος

Προβλέψεις : Κριός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ Οι αισθηματικές σας υποθέσεις είναι για ακόμη μια φορά μπερδεμένες....
Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Κέλτικοι Ρούνοι – Αλλαγές σε παλιούς δεσμούς αλλά και νέες γνωριμίες

Προβλέψεις για το 2ο 15ήμερο Δεκεμβρίου: Κριός ΘΟΥΡΙΣΑΖ Αποκλείστε από την καθημερινότητα σας, άτομα και...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 08/12/2023

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τις τύψεις και ελάτε στο τώρα και σε αυτά που...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project