Αύγουστος 2020 – Ποιά ζώδια θα έχουν εύνοια σε σχέσεις και επαγγελματικά? - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αύγουστος 2020 – Ποιά ζώδια θα έχουν εύνοια σε σχέσεις και επαγγελματικά?

Αύγουστος 2020 – Ποιά ζώδια θα έχουν εύνοια σε σχέσεις και επαγγελματικά?

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός

Πολλές οι νέες παρέες και τα φλερτ, που μάλλον σας έχουν μπερδέψει. Μέσα λοιπόν στον καινούργιο μήνα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για τους άλλους που σας περιμένουν!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Μπορεί και να επανασυνδεθείτε, με τον πρώην σας, που έρχεται απόλυα αποφασισμένος, να δείξει τια αλλαγές που έχει μετά από εά…αλλά για εσάς. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι

Πολλά τα τυχαία συμβάντα στην σχέση σας, και αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου… για να μιλήσετε στο σύντροφο σας, και όλα αυτά που σας προβληματίζουν.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Όσοι από εσάς, έχουν χωρίσει αυτό το διάστημα του Καλοκαιριού, το πιο πιθανόν είναι, μέσα στον Αύγουστο να καταφέρουν, να βρουν εύκολες λύσεις επανασύνδεσης και δέσμευσης.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Προξενιά θα φέρει ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού. Εσείς ειδικά που είστε μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι… σίγουρα πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο… και σίγουρα χαμένοι δεν θα βγείτε.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Μην σκορπάτε την ενέργεια σας, σε άτομα και καταστάσεις…που δεν σας ταιριάζουν. Ξέρετε τι θέλετε άρα εστιάστε μόνο σε αυτό… και όχι σε κάτι μόνο ουτοπικό.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Μέχρι και το τέλος της θερινής σεζόν, εσείς θα δώσετε παραπάνω χρόνο στην φιλική και κοινωνική σας ζωή, που έμεινε πίσω και σε τελευταία μοίρα … λόγω μιας λάθους σχέσης.

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός

Χρειάζεται άμεσα, να κάνετε πιο αναλυτικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που συμβαίνουν. Σίγουρα από την μεριά του, οι λύσεις θα προκύψουν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης

Μια καινούργια γνωριμία που έχει εισβάλει στην ζωή σας, θα σας αναστατώσει ευχάριστα… αλλά και θα σας απομακρύνει από τις άσχημες σκέψεις του παρελθόντος.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή είναι πολλές. Πιο τυχεροί… αυτοί που θέλουν να έρθουν πιο κοντά με κάποιο άτομο…όπου ακόμη οι ενδιάμεσες καταστάσεις είναι δύσκολές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος

Η διαίσθηση σας, δεν σας λέει ποτέ κάτι λάθος. Αφήστε λοιπόν το υπερβολικό συναίσθημα… και δείτε με τα μάτια της λογικής, τι και ποιον αγαπάτε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς

Οι άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις… που έρχονται από τον αγαπημένο σας, θα σας διώξουν κάθε ανασφάλεια. Μια οικονομική είδηση, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project