Δεκέμβριος 2020 – Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2020 – Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δεκέμβριος 2020 – Γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι έχει το κάθε ζώδιο να περιμένει από τον καινούργιο μήνα?

Κριός

Όλος ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις για εσάς και την αισθηματική σας ζωή που δείχνει ότι έχει πια βρει την ισορροπία της. Μερικοί από εσάς πιθανόν και να κάνουν πιο βαθιές σκέψεις γύρω από μια επισημοποίηση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ταύρος

Με τόσο μοιραίες αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά διλήμματα γύρω από την προσωπική σας ζωή, που έχει ακόμη ρίζες και εκκρεμότητες με το παρελθόν.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Δίδυμοι

Είστε από τους πιο ευνοημένους, που θα καταφέρετε να ξεφύγετε σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, από την ανασφάλεια και θα βρείτε ισορροπίες μέσα από το επάγγελμα και την οικογένεια σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Οι σχέσεις που έχουν πια ταλαιπωρήσει το μυαλό και την καρδιά σας λήγουν. Μπορείτε πλέον να κινηθείτε με μεγαλύτερες ταχύτητες και να δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Λέων

Μια νέα εποχή για εσάς, που πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το συντροφικό σας έτερο, μέχρι τις γιορτές, κάτι ενδιαφέρον θα σας παρουσιαστεί.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος

Επιτέλους η καθημερινότητα σας ξεμπλοκάρει και εσείς θα ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Αυτό θα φέρει και έναν αέρα ανανέωσης στον σύντροφο σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Δεν είστε εσείς πια για συναισθηματικά πειράματα, και το έχετε πει! Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορεί να σας γοητεύσει, άρα απλά αναμείνατε τις όποιες θετικές εξελίξεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Σκορπιός

Οι εξελίξεις τρέχουν υπέρ σας. Εργασιακά αλλά και αισθηματικά ζητήματα, θα μπουν στην σειρά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις σωστές τελικές επιλογές.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Τοξότης

Αυτός που έχει απασχολήσει το μυαλό σας, θα έρθει και πάλι στην καθημερινότητα σας μέσα από έμμεσες επικοινωνίες. Μια ξαφνική πρόταση για επανασύνδεση πλησιάζει.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Πράσινο φως και άμεσα θα δείτε στα οικονομικά σας δεδομένα. Σε δεύτερο τόνο, μπορείτε να διαπραγματευτεί πολλά περισσότερα από τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Υδροχόος

Όλο το πρώτο 15ήμερο του μήνα, θα σας βάλει σε σκέψεις γύρω από μια καινούργια σχέση. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς ξεμπλέξτε και από το παρελθόν σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας, θα σας προσφέρει πολλά και σημαντικά σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας. Επίσης, κάποια παλιά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project