Ιούλιος – Ζωδιακές προβλέψεις για όλες τις αισθηματικές σχέσεις - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιούλιος – Ζωδιακές προβλέψεις για όλες τις αισθηματικές σχέσεις

Ιούλιος – Ζωδιακές προβλέψεις για όλες τις αισθηματικές σχέσεις

Ιούλιος – Ζωδιακές προβλέψεις για όλες τις αισθηματικές σχέσεις

Ένας μήνας κάτω από τον αστερισμό του Καρκίνου, που σίγουρα θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που τρέχουν σε σχέσεις, οικογένειες, φιλίες αλλά και συνεργασίες.

Προσωπικές προβλέψεις:

Κριός: Δεν θα ζητήσετε κάτι περισσότερο από τον άνθρωπο σας, που πιθανόν και να τον φέρουν σε μια δύσκολη θέση.  Σίγουρα όμως, δεν θα μείνετε και με τα ολίγα… που σας προσφέρει αυτήν την στιγμή.

Τυχερή ημερομηνία : 10/07

Ταύρος: Δεν θα πρέπει να πάρετε κάποια αισθηματικά ρίσκα αυτήν την περίοδο. Αφήστε πρώτα στις 15/07 να λήξει η επιρροή – όψεις του Ερμή προς εσάς, και το μόνο σίγουρο είναι ότι, κάποιες λύσεις θα έρθουν από μόνες τους.

Τυχερή ημερομηνία : 19/07

Δίδυμοι: Το να κοιτάτε ακόμη στα μάτια κάποιων και να κάνετε υπέρμετρες προσπάθειες, για να έχετε την εύνοια τους… δεν ταιριάζει στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Οι μέρες, σας δίνουν την ευχέρεια διαλόγου και ουσιαστικών κοινών αποφάσεων.

Τυχερή ημερομηνία : 06/07

Καρκίνος: Υπάρχει μια επικοινωνιακή προσέγγιση, από μια παλιά σας ερωτική ιστορία, που κάτω από αυτές τις όψεις του κυβερνήτη σας, έχει μεγάλες πιθανότητες, να σας κερδίσει. Τα υπόλοιπα είναι στο δικό σας χέρι.

Τυχερή ημερομηνία :18/07

Λέων: Η καρδιά σας, έχει γίνει χίλια κομμάτια, με όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Ο νέος μήνας, σας υποστηρίζει σε όλους τους τομείς της καθημερινής σας ζωής έτσι ώστε, να βρείτε λύσεις – διόδους, που θα φέρουν τις ισορροπίες.

Τυχερή ημερομηνία : 22/07

Παρθένος: Δεν θα κερδίσετε απολύτως τίποτα, αν συνεχίσετε να πιέζετε και να προκαλείτε το ταίρι σας. Με τον κυβερνήτη σας, να σας βάζει εμπόδια σε αυτά που κάνετε, πιθανόν και κάποιες καταστάσεις, να μην σας βγουν έτσι όπως τις έχετε σχεδιάσει.

Τυχερή ημερομηνία : 11/07

Ζυγός: Ζηλεύετε πολύ και το δείχνετε χωρίς αναστολές. Αυτό από την μια επιβεβαιώνει τον εγωισμό του ταιριού σας, και από την άλλη δίνει και το αλατοπίπερο που χρειάζεστε. Μην το παρακάνετε μόνο, γιατί πιθανόν κάποιος να πληγωθεί.

Τυχερή ημερομηνία :30 /07

Σκορπιός: Τα άστρα και οι όψεις τους, θα σας στρώσουν μονοπάτι αγάπης, για να φτάσετε και πάλι στην πόρτα του αγαπημένου σας. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι… το σύμπαν θα σας δώσει τις ευκαιρίες που εσείς θα πρέπει να αξιολογήσετε κατάλληλα.  

Τυχερή ημερομηνία : 24/07

Τοξότης: Είστε από τα πιο ιδιαίτερα ζώδια σε ότι αφορά αγάπη, σχέσεις, συναισθήματα και συντρόφους. Αυτό πιθανόν να είναι και το αμυντικό σας τείχος, για να μην πληγωθείτε και πάλι. Σοφή η σκέψη σας, αλλά νέος έρωτας πλησιάζει και θα σας εκπλήξει.  

Τυχερή ημερομηνία : 01/07

Αιγόκερως: Η τύχη που έχετε αυτό το διάστημα, θα πολλαπλασιαστεί μέσα από τις δικές σας δυναμικές και αποφάσεις. Σχέσεις και γάμοι, που έχουν ταλαιπωρηθεί από τρίτα άτομα – αποστάσεις – χωρισμούς, εντός του Ιουλίου, θα βρουν την πορεία για επανένωση.

Τυχερή ημερομηνία : 08/07

Υδροχόος: Δεν έχετε και μεγάλους επικοινωνιακούς δισταγμούς, όταν επιθυμείτε με βάση το δίκιο σας, να πείτε αυτά που θέλετε. Σε αυτήν την περίπτωση, ότι έχετε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, υποστηρίξτε το με τα επιχειρήματα σας.

Τυχερή ημερομηνία : 29/07

Ιχθείς: Λύσεις που ψάχνετε, θα έρθουν τελικά από τον φιλικό σας κύκλο που σας αγαπάει και θέλει να σας υποστηρίξει. Σε δεύτερο επίπεδο, ίσως και αυτή να είναι οι γέφυρα, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε…και δεν είναι κοντά σας.

Τυχερή ημερομηνία : 27/07

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τετάρτη 05/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τετάρτη 05/08/2020

Για όλους: Κριός Αφήστε τους ερωτικούς ενθουσιασμούς, και δώστε παραπάνω από τον χρόνο και την...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 05/08/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 05/08/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην ψάχνετε παραπάνω στοιχεία – πληροφορίες για το άτομο που σας ενδιαφέρει....
Άρης τετράγωνο Δίας – Οικονομική και επαγγελματική άνοδος

Άρης τετράγωνο Δίας – Οικονομική και επαγγελματική άνοδος

Όλο σχεδόν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα ενισχυθεί αστρολογικά από τις όψεις Τετραγώνου μεταξύ...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project