Μηνιαίες προβλέψεις – Φεβρουάριος 2021 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις – Φεβρουάριος 2021

Μηνιαίες προβλέψεις – Φεβρουάριος 2021

Την σκυτάλη του προσεχώς παραδίδει ο Ιανουάριος με ανάδρομο Ερμή. Μέχρι και τις 21/02 όλος ο κόσμος των ζωδίων, θα προβεί σε συνειδητές αλλά και ακούσιες αλλαγές, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας του. Εκκρεμότητες αισθηματικές θα ζητήσουν λύσεις, αλλά και χρήματα που είχαν καθυστερήσει…τώρα θα αποδοθούν!

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ:

Υπάρχουν πολλά που πρέπει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Φεβρουαρίου, να ξεμπλέξετε και στα προσωπικά αλλά και στα εργασιακά σας. Επίσης, εσείς που κάνετε τις προσπάθειες σας για επανασύνδεση, μην πιέζετε αν πρώτα δεν έχει ανάψει το πράσινο φως.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Σίγουρα έχετε κάνει όλα τα πλάνα σας, και το μόνο που απομένει είναι να τα εφαρμόσετε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σε δεύτερο τόνο, εσείς που είστε ακόμη εργένηδες, ίσως και από τα μέσα του μήνα κα μετά, θα έρθετε πιο κοντά σε κάποιον φίλο ή και συνεργάτη σας.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Είναι ο μήνας, που ο τροχός της ζωής και της τύχης σας θα γυρίσει, προς την κατεύθυνση που ζητάτε και που σας αξίζει. Αυτό που απομένει είναι να κρατήσετε την προσωπική σας ισορροπία και να δράσετε υπέρ των συμφερόντων σας. Η ερωτική σας σχέση, θα βελτιωθεί επίσης.

Αστρολογική εύνοια: 100%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Μπορείτε να είστε μόνοι αισθηματικά και αυτό να μην σας ενοχλεί. Τουλάχιστον έχετε πολύ περισσότερο χρόνο και χώρο, για να εντρυφήσετε στην εργασία ή στις σπουδές σας. Οι εν σχέση από την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου και μετά, θα σκεφτούν ακόμη και για γάμο.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΛΕΩΝ :

Εσείς απλά θα κλέψετε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Ειδικά όσοι έχουν κάποια θέματα στην ερωτική τους ζωή, ή περίπλοκες εκκρεμότητες με το παρελθόν, σίγουρα θα τους δοθούν οι μεγάλες ευκαιρίες για να μπορέσουν να βρουν λύσεις με μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Υπάρχουν εκπλήξεις για το γήινο σας ζώδιο, που τις έχετε σκεφτεί-ονειρευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, θα έρθουν στο προσκήνιο μαζί με τις πρακτικές τους λύσεις. Οι ελεύθεροι ίσως και να ΄τρακάρουν΄ το καρμικό τους έτερο ήμισυ.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΖΥΓΟΣ :

Θα έρθουν στο μυαλό σας ποικίλες σκέψεις, γύρω από τι πρέπει να γίνει στον δεσμό σας, που έχει πραγματικά περάσει από πολλά κύματα και προβλήματα. Σε ότι και να σκεφτείτε – προτείνετε το συντροφικό σας έτερο, θα σας υποστηρίξει με όλες τις πιθανές δυναμικές του.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Το ασταμάτητο μυαλό σας, έχει αρχίσει και επεξεργάζεται τα πάντα και οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε, θα έρθουν σαν φυσική εξέλιξη. Οι αδέσμευτοι, θα λάβουν φλερτ και πολιορκία εκ νέου από έναν παλιό τους γνώριμο. Χρήματα που περιμένετε, έρχονται λίαν συντόμως.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Ένας μήνας, γεμάτος από νέα πρόσωπα και προτάσεις σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Εργασία και ερωτική ζωή, θα βρουν επιτέλους την ισορροπία τους, αλλά και προβλήματα με δικούς σας ανθρώπους θα ξεπεραστούν μόνιμα. Σπουδές και επιμόρφωση… στα προσεχώς.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Αυτό που κυρίως θα σας απασχολήσει τον μήνα του Φεβρουαρίου, θα έχει να κάνει με το αισθηματικό σας παρελθόν αλλά και τις ευκαιρίες που τώρα θα σας δοθούν για επανασυνδέσεις. Όπως τελικώς και να είναι τα πράματα, εσείς βάλτε από νωρίς τους όρους – προϋποθέσεις σας.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Σαφώς και έχετε τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο, σε όλα αυτά που θα διαδραματιστούν στην σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο, είναι πραγματικά έτοιμο, για να σας κάνει προτάσεις που θα αφορούν γάμο και απόκτηση απογόνων.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Όσο ο Ήλιος θα προσεγγίζει τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα αισθάνεστε όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη, για τροποποιήσεις σε κάποιους τομείς της ζωής σας, που έχουν μείνει στατικοί εδώ και χρόνια. Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους και επανενώσεις ζευγαριών για τους περισσότερους.

Αστρολογική εύνοια: 96%

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project