Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου – Σχέσεις / Χρήμα / Τύχη - Αστρολογικές Προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου – Σχέσεις / Χρήμα / Τύχη

Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου – Σχέσεις / Χρήμα / Τύχη
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ο νέος μήνας πλησιάζει και φέρνει μαζί, πολλές και καρμικές αστρολογικές όψεις που θα ανατρέψουν τις παγιωμένες καταστάσεις και τα γνωστά δεδομένα.

Πιο τυχεροί όλων οι εκπρόσωποι του αέρινου στοιχείου, που θα δουν τους επαγγελματικούς τους κόπους να αποδίδουν τα μέγιστα.

Στον ερωτικό τομέα, θα δουν αλλαγές οι γήινοι και οι υδάτινοι, που τώρα θα καταφέρουν να ξεμπλέξουν το παρελθόν και το παρόν!

Για όλους:

Κριός

Ένας μήνας, γεμάτος από καταστάσεις που θα πληρούν τις προσωπικές σας προδιαγραφές. Τα οικονομικά σας, θα ανέβουν μέσα από νέες και άκρως προσοδοφόρες συνεργασίες και συμπράξεις. Η αισθηματική σας ζωή, είναι σε μια στάση, αλλά αυτό προσεχώς αλλάζει … και σας ανανεώνει.

Ευνοϊκή Ημέρα : 18/10

Ταύρος

Με την Αφροδίτη μέσα στον αδελφό Ζυγό, είστε το πιο τυχερό ζώδιο που ότι και να βάλει στο μυαλό του, σίγουρα θα το καταφέρει σχετικά εύκολα. Ακόμη και εσείς που η εποχή σας βρίσκει χωρισμένους, ή μακριά από αυτόν που αγαπάτε, θα βρεθούν οι λύσεις άμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : 06/10

Δίδυμοι

Εσείς δεν αισθάνεστε ποτέ μόνοι. Έχετε τόσο καλό κόσμο γύρω σας που αποκλείεται να μείνετε χωρίς νέο έρωτα. Με τον Ερμή μέσα στον Ζυγό το βέβαιο είναι ότι θα έχετε προσεγγίσεις που όσο πικραμένοι και να είστε, όλα θα αλλάξουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 14/10

Καρκίνος

Οι καλοί σας φίλοι θέλουν να σας κάνουν ένα μεγάλο δώρο. Ξέρουν ότι ακόμη αγαπάτε τον πρώην σύντροφο σας, και μέσα την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα προσπαθήσουν να σας φέρουν σε επαφή. Με τόσο καλά αστρολογικά, μια επανασύνδεση είναι πιθανή.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/10

Λέων

Αισθάνεστε ότι έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο που πρέπει να ανέβουν οι ρυθμοί μέσα στην σχέση, και να παρθούν αποφάσεις για ένα επόμενο βήμα. Σε ότι και να πείτε – αποφασίσετε θα συμφωνήσει και σίγουρα θα σας υποστηρίξει πολύ.

Ευνοϊκή Ημέρα : 23/10

Παρθένος

Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και τώρα θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πάντα, με τον άνθρωπο που υπάρχει καιρό τώρα στην καρδιά σας. Επίσης, ένα οικογενειακό – κληρονομικό θέμα, φτάνει στο τέλος του και σας προσφέρει χρήμα.

Ευνοϊκή Ημέρα : 07/10

Ζυγός

Θα λάβετε πολλές και σημαντικές βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, και ειδικά από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, θα σας έρθουν και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας απογειώσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : 17/10

Σκορπιός

Πολλά τα πρόσωπα, που έχουν μαζευτεί στην ζωή σας και κάτι θέλουν από την καρδιά σας. Και εσείς πλέον έχετε καταλάβει ποιος μπορείτε να ταιριάξει με τα κριτήρια σας τα αυστηρά. Στον επαγγελματικό σας χώρο, κρατήστε αποστάσεις από τα κουτσομπολιά.

Ευνοϊκή Ημέρα : 21/10

Τοξότης

Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε μια ξαφνική επίσκεψη, από μια παλιά σας αισθηματική ιστορία. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές από τότε, και μάλλον χρειάζεται να τις ξέρετε. Όλα είναι ανοιχτά για εσάς τους δύο, άρα σκεφτείτε και στον χρόνο σας απαντήστε.

Ευνοϊκή Ημέρα : 05/10

Αιγόκερως

Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που σας αφορά, τώρα θα σας μιλήσει με πιο ανοιχτά χαρτιά, έτσι ώστε να καταλάβετε πως εσείς οι δύο μπορείτε, να εξελιχτείτε με σκοπό ακόμη και έναν γάμο.

Ευνοϊκή Ημέρα : 19/10

Υδροχόος

Οι μέρες που έρχονται θα σας κουράσουν από δουλειά και προσκλήσεις κοινωνικές. Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, σαφώς και μπορείτε να κάνετε γνωριμίες. Εσείς όμως που είστε μέσα σε σχέση, να είστε προσεχτικοί με τα λόγια και την εικόνα σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : 30/10

Ιχθείς

Πολλά τα προβλήματα και οι δύσκολες συμπεριφορές που έρχονται από τον άνθρωπο σας, και αυτό πια έχει αρχίσει και σας κουράζει. Τώρα που θα βρεθείτε, μπορείτε να βάλετε τα όρια σας και να θέσετε τα αιτούμενα σας για το από εδώ και μετά.

Ευνοϊκή Ημέρα : 02/10

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, δέχονται τις όψεις Εξαγώνου του Άρη με τον Ερμή. Αιτία...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος, εσείς...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Συγκρατήστε τα νεύρα σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε …οικογενειακά και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project