ΖΩΔΙΑ – Απρίλιος 2023 Οικονομικά & Τύχη - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ – Απρίλιος 2023 Οικονομικά & Τύχη

ΖΩΔΙΑ – Απρίλιος 2023 Οικονομικά & Τύχη

Ο νέος μήνας, έχει τις ιδανικές αστρολογικές που θα δώσουν ευκαιρίες πρακτικές για άνοδο των οικονομικών αλλά και την επέκταση όλων των επαγγελματικών δράσεων.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, τείνουν νωρίς μέσα στον Απρίλιο, θα πάρουν σάρκα και οστά. Αυτό θα σας δώσει και την οικονομική ελευθερία για να δράσετε προς την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές πηγές, που μέσα στις προσεχείς ημέρες, θα σας φέρουν άνεση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Επίσης, εσείς που αναζητάτε μια καινούργια εργασία ή και να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, πιθανόν και άμεσα να το κατακτήσετε.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι

Αποφασίστε πως θα κινηθείτε, τώρα που τα άστρα σας στρώνουν τα κόκκινα χαλιά. Χρήματα και μεγάλες προοπτικές στην καριέρα σας, θα σας βάλουν σε νέους καλούς κύκλους και περιβάλλοντα. Όλος ο νέος μήνας, σας φέρνει και πιο κοντά σε άτομα κύρους και μεγάλης υποστήριξης.

Τυχερό νούμερο : 1

Καρκίνος

Πολλά αυτά που κάνετε, και μάλλον από αυτήν την εβδομάδα θα έχετε και απαντήσεις, σε κάποια ζητήματα οικονομικά. Εσείς που ακόμη αναζητάτε μια εργασία, κάποιο άτομο κύρους, θα σας βοηθήσει και θα βρείτε αυτό που θέλετε. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων

Δρομολόγια και ταξίδια έχει για εσάς το δεύτερο μισό του Απριλίου, για θέματα σπουδών και εργασίας. Εσείς που τώρα θέλετε να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, καλύτερα να περιμένετε, την εποχή του Ταύρου …που τα άστρα θα είναι προς εσάς πιο συμμαχικά.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Παρθένος

Εσείς όπως πάντα έχετε φορτωθεί πολλά πάνω στην πλάτη σας και τα ωράρια σας τείνουν να γίνουν 24ωρα. Αυτό μπορεί να έχει φέρει μια μικρή αναστάτωση στην προσωπική και την κοινωνική σας ζωή, αλλά είναι μόνο προσωρινή.

Τυχερό νούμερο : 9

Ζυγός

Δεν έχετε βρει κάτι που να ταιριάζει απόλυτα στις οικονομικές σας απαιτήσεις, άρα θα πρέπει να κοιτάξετε ίσως και έξω από αυτά που ήδη κάνετε. Οι μέρες θα σας προσφέρουν ευκαιρίες αλλά και προτάσεις για συνεργασίες που θα σας αφορούν.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Σκορπιός

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που εντός της νέας σεζόν, θα καταφέρετε να λήξετε καταστάσεις που σας βάραιναν. Επίσης, θα μπορέσετε να δρομολογήσετε καλύτερα εργασία και υποχρεώσεις! Νέα ξεκινήματα και σε συνεργασίες που θα αποφέρουν πολλά.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης

Σίγουρα είστε το ζώδιο που έχει το πάνω χέρι σε όλα, αυτή την εποχή και πιο ειδικά στον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος από τις 15/04/22 και μετά, θα σας δώσει αυτά που θέλετε και σας αξίζουν. Ταξίδια και επιμόρφωση είναι στο μενού και αυτά.

Τυχερό νούμερο : 2

Αιγόκερως

Μην ζητάτε από κανέναν να σας κάνει τα χατίρια! Τώρα με τους Ερμή και Αφροδίτη να σας δίνουν την πλήρη εύνοια τους, θα έχετε όλα τα μέσα, για να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα και υποχρεώσεις, που τα κουβαλάτε ίσως και χρόνια.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος

Οι αλλαγές οι καλές, που τόσο καιρό παλεύετε να φέρετε μέσα στην εργασιακή σας ζωή, τώρα θα πραγματοποιηθούν! Θα έχετε και την οικονομική άνεση, για να ξεμπλέξετε από προβλήματα που θα σας πάνε και σε ένα καλύτερο επίπεδο καθημερινότητας.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Ιχθείς

Έχετε σίγουρα καταλάβει, ότι υπάρχει ένα περίεργο και κουτσομπολίστικο περιβάλλον μέσα στην δουλειά σας. Ίσως και πολύς ανταγωνισμός. Εσείς συνεχίστε την σωστή σας πορεία και θα δείτε ότι στο τέλος όλοι θα σας σεβαστούν… και θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι.

Τυχερό νούμερο : 9

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project