Οι επιδράσεις των χρωμάτων στα Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι επιδράσεις των χρωμάτων στα Ζώδια

Οι επιδράσεις των χρωμάτων στα Ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Τα χρώματα, τα άστρα και η διάθεση αποτελούν τρεις ξεχωριστές μεταβλητές στη ζωή κάθε ατόμου. Ωστόσο υπάρχει κάποιος λόγος που η γκαρνταρόμπα μας τείνει συνήθως να αποτελείται από ρούχα ενός ή μιας ομάδας συγκεκριμένων χρωμάτων. Υπάρχουν χρώματα που είναι δύσκολο να τους αντισταθεί κανείς, και δεν περιλαμβάνουν μόνο τα χρώματα που φοράει, αλλά και τα χρώματα που τον ελκύουν στα άτομα γύρω του.

Για παράδειγμα, έχετε αναρωτηθεί ποτέ το πώς, ενώ μπορεί να μην υπάρχει κόκκινη μπλούζα στην ντουλάπα σας, για κάποιο λόγο σας τράβηξε, χωρίς προφανή εξήγηση, ένα άτομο που φορούσε κόκκινα;

Υπάρχει μία εσωτερική αναζήτηση που ωθεί τον κάθε άνθρωπο σε κάποιο χρώμα και, χωρίς να το καταλαβαίνει, καθορίζει πολλές φορές τις πράξεις και τη συμπεριφορά του απέναντι στις καταστάσεις και τα άτομα.

Η αρχαία σοφία και η σύγχρονη αποδοχή

Η αντίληψη της επιρροής των χρωμάτων στη διάθεση και τη συμπεριφορά έχει απασχολήσει ανά τους αιώνες τους αστρολόγους και τους σοφούς κάθε πολιτισμού. Πλέον έχει αναγνωριστεί και από τον επιστημονικό τομέα, με τη χρωματοθεραπεία να αποτελεί μία σύγχρονη ιατρική θεραπευτική μέθοδο, η οποία ωθεί το άτομο με έλλειψη ενός χρώματος να επαναφέρει την ισορροπία στο σύστημά του.

Βλέπουμε, λοιπόν, μελέτες και έρευνες από αρχαία χειρόγραφα, αλλά και σύχγρονες , να πραγματεύονται τους κανόνες που διέπουν τη χρήση των διάφορων χρωμάτων και τη μελέτη των επιδράσεών τους στην κοινωνία και το άτομο.

Η ομάδα του astrologikes-provlepseis.gr πραγματοποίησε μία εκτεταμένη έρευνα πάνω στη χρήση και τη σημασία των διάφορων χρωμάτων. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Στο κείμενο και τα άρθρα που ακολουθούν, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τους συσχετισμούς των χρωμάτων με τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές του ατόμου σύμφωνα με τις αρχές της Αστρολογίας και τη σοφία των αρχαίων πολιτισμών, αναφέροντας, ταυτόχρονα, και τη χρήση τους στις σύγχρονες επιστήμες.

Η σημασία των χρωμάτων

Τα χρώματα, σε αντίθεση με άλλα σύμβολα, “μιλούν” απευθείας στην αντίληψη μας και τείνουν να εμφανίζουν παρόμοιους συσχετισμούς σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Βλέπουμε, λοιπόν, στην αρχαία Αίγυπτο το συσχετισμό του κόκκινου τόσο με τη ζωντάνια όσο και με τον κίνδυνο, μια σύνδεση που παρατηρείται ακόμα και σήμερα, στο σύγχρονο κόσμο.

Ομοίως (αν και οι θιασώτες της πολιτικής ορθότητας αποδοκιμάζουν την έκφραση “μαύρη μαγεία” ως ρατσιστική) η σύνδεση της κακής μαγείας με το μαύρο χρώμα είναι κοινή τόσο στην Αφρική όσο και στην Ευρώπη, με το συμβολισμό να αναφέρεται στους κινδύνους και τα μυστήρια της νύχτας.

Στη Βεδική (Ινδική) Αστρολογία, η χρήση πολύτιμων λίθων, χρωμάτων, mantras, τελετουργικών και άλλων μέσων, αποτελεί σημαντικό κομμάτι των αρχών και μέτρων που περιγράφονται από την αστρολογία για την προσαρμογή του περιβάλλοντος του ατόμου.

Στη σύγχρονη εποχή, βλέπουμε το χρωματο-θεραπευτή, το σχεδιαστή εσωτερικών χώρων και τον πνευματιστή να χρησιμοποιούν όλοι το κόκκινο για να παράγουν μια αίσθηση ενέργειας και θερμότητας: την αναφερόμενη ως επίδραση του Άρη.

Διαβάστε για τις Ιδιότητες των Χρωμάτων

Χρώματα και Αύρα

Κατά καιρούς, η χρωματική έλλειψη ή ανάγκη μπορεί να προκαλέσει διατάραξη της ισορροπίας του ατόμου, ακόμα και ασθένεια. Η αύρα μας, που περικλείει το σώμα μας μέσα στο περιβάλλον, δείχνει τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην κατάσταση της υγείας μας.

Περιβάλλοντας το σώμα μας, η αύρα μπορεί επίσης να δείξει χρώματα που κατά κανόνα δεν είναι ορατά στο γυμνό μάτι. Μόνο άτομα με ανεπτυγμένες μαντικές ικανότητες και εξελιγμένη διαίσθηση είναι σε θέση να αντιληφθούν τα χρώματα της αύρας ενός ατόμου που προσδιορίζουν την ψυχική και φυσική κατάστασή του.

Με τη σωστή χρήση, τα χρώματα μπορούν να εμφανίσουν θεραπευτικές, δυναμωτικές και εξαγνιστικές ιδιότητες, ακόμα και μεταδοτικές κάποιες φορές. Έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν καταστάσεις, γι΄ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε με προσοχή τα χρώματα που θα επηρεάσουν την αύρα μας.

Παρατηρείται, επίσης, και μια κατηγοριοποίηση των ατόμων, σύμφωνα με τα χρώματα της αύρας τους. Ισχυρές και έντονες προσωπικότητες ακτινοβολούν έντονα, ζωηρά και φλογερά χρώματα, που χαρακτηρίζουν την πρόοδο του ατόμου και τα κατορθώματά του.

Κάθε διάθεση, σκέψη, συναίσθημα, λόγος και κίνηση δημιουργούν ένα νέο χρώμα στην αύρα του ατόμου. Αυτή η επιρροή είναι ιδιαιτέρως εμφανής – και οι επιδράσεις ενός χρώματος είναι πιο δυνατές – όταν το χρώμα αποτελεί κάποιο ζωντανό χρώμα της φύσης, όπως τα χρώματα της ανατολής του ήλιου ή της δύσης.

Διαβάστε για τους τρόπους άντλησης ενέργειας από τους κυβερνήτες πλανήτες των ημερών ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων πάνω στα Ζώδια

Η Αστρολογία αποδίδει σε κάθε πλανήτη ένα χρώμα, το οποίο επηρεάζει τη διάθεση κάθε ατόμου και προσωπικότητας με διαφορετικούς τρόπους αλλά σε μεγάλους βαθμούς. Πέρα από αυτά τα χρώματα, υπάρχουν και άλλα που μπορούν να επιδράσουν θετικά υπό συγκεκριμένες συνθήκες, εξυπηρετώντας διαφορετικές ανάγκες κάθε φορά. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και χρώματα που, ανάλογα με τις σχέσεις των πλανητών, μπορεί να επιφέρουν αρνητικές συνέπειες σε ορισμένα ζώδια.

Δείτε τις ιδιότητες των χρωμάτων που επιδρούν σε κάθε Ζώδιο ξεχωριστά, ανάλογα με τον οίκο και τον κυβερνήτη πλανήτη του:

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Κριό ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Ταύρο ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στους Διδύμους ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Καρκίνο ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στο Λέοντα ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Παρθένο ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στο Ζυγό ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στο Σκορπιό ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Τοξότη ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Αιγόκερω ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στον Υδροχόο ΕΔΩ

Επιδράσεις των χρωμάτων στους Ιχθύες ΕΔΩ

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project