Ενεργειακά λουτρά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ενεργειακά λουτρά

Ενεργειακά λουτρά

Τα ενεργειακά λουτρά στην Ιστορία

Τα ενεργειακά λουτρά ήταν γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων σε όλους τους πολιτισμούς της ιστορίας. Οι γνώστες των μυστικών τους ήταν λίγοι και περιοριζόταν μεταξύ των ιερατείων και της άρχουσας τάξης των κοινωνιών αυτών, μεταξύ δηλαδή των μυημένων. Η χρήση τους δεν περιοριζόταν απλά και μόνο στον καθαρισμό του σώματος, αλλά και στην ενεργειακή ισορροπία του χρήστη, στον καθαρισμό και την αναδόμηση της αύρας του και για την προσέλκυση τύχης, ευημερίας, πλούτου και ευτυχίας.

Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα των εποχών, αγαπητοί μου φίλοι, μετά από πάρα πολύ κόπο τεράστια και μακροχρόνια προσπάθεια, να καταφέρουμε να ανασύρουμε από την λήθη συνταγές προ πολλού ξεχασμένες, να αποκρυπτογραφήσουμε και να συνθέσουμε μια μεγάλη γκάμα από συνταγές που θα σας παρουσιάσουμε σταδιακά. Οι μυημένοι συνεργάτες μας ταξίδεψαν και ταξιδεύουν στη Μέση και Άπω Ανατολή ,Θιβέτ, Ινδίες, Κίνα και Βόρεια ως Κεντρική Αφρική για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα και σπάνια υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή των φίλτρων.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο

Το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο έχει την τάση να απορροφά την όποια ενέργεια έρχεται σε επαφή με το σώμα , κυρίως την αρνητική. Με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύει αρνητικά φορτία μέσα από τον συγχρωτισμό με τους συνανθρώπους μας ή μέσα από αρνητικά φορτισμένους χώρους, όπως είναι οι τουαλέτες, που αποσταθεροποιούν την ενέργεια θολώνουν ή τρυπούν την αύρα . Με την χρήση επιλεγμένων φαρμακευτικών, αρωματικών και ενεργειακών βοτάνων, αιθέριων ελαίων και ενεργειακών πετρωμάτων σε συγκεκριμένες κατά περίπτωση φόρμουλες, καθαρίζεται το σώμα και απομακρύνονται οι αρνητικές έξωθεν επιρροές.

Σημαντικές συμβουλές για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν τώρα στα ενεργειακά λουτρά και πριν σας δώσουμε τις πρώτες συνταγές σας παραθέτουμε κάποιες γενικές συμβουλές.

1.  Τα λουτρά πρέπει να συνοδεύεται από ειλικρινείς προσευχές, αγνή και θετική ενέργεια.

2.  Θα πρέπει να ακολουθείται κατά γράμμα η φάση του φεγγαριού που ενδείκνυται για κάθε χρήση, γιατί αλλιώς μπορεί να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

3.  Ο χώρος του μπάνιου θα πρέπει να είναι καθαρός πριν και κατά την διάρκεια της διαδικασίας του μπάνιου δεν θα πρέπει να γίνει χρήση της τουαλέτας. Εάν δεν είναι εφικτό να μην γίνει χρήση πριν το λουτρό, ρίξτε μερικές σταγόνες λεμονιού ή λουίζας στην μπανιέρα σας και μετά ξεκινήστε την διαδικασία.

4.  Πριν από κάθε ενεργειακό λουτρό θα πρέπει αν καθαρίζουμε το σώμα μας με σαπούνι και μετά να κάνουμε χρήση του παρασκευάσματος που έχουμε επιλέξει.

5.  Τα υγρά θα πρέπει να προετοιμάζονται όπως ακριβώς περιγράφει η κάθε φόρμουλα και να τοποθετούνται σε ένα μεταλλικό σκεύος, το οποίο θα είναι καινούργιο και θα έχετε μόνο για αυτή τη χρήση. Θα πρέπει να περιχύνονται με χρήση του μεταλλικού αυτού σκεύους από τον λαιμό και κάτω, η μισή ποσότητα από την μπροστινή πλευρά και η υπόλοιπη μισή από την πίσω, φροντίζοντας να καλύψετε όλα τα μέρη του σώματος σας και τα μαλλιά.

6.  Τα λουλούδια και τα φρέσκα, ενεργοποιημένα βότανα πρέπει να βράζονται με προσοχή για να αποβάλουν την ενέργεια τους.

7.  Πρέπει να στεγνώνετε φυσικά μετά από το ενεργειακό μπάνιο και να αποφεύγετε την χρήση πετσετών για το στέγνωμα.

8.  Αν χρησιμοποιήσετε λουλούδια και αρωματικά φυτά, σύμφωνα με την συνταγή που θέλετε να εκτελέσετε, στο τέλος του μπάνιου σας θα πρέπει να τα συγκεντρώσετε και να τα στεγνώσετε προσεχτικά, αποφεύγοντας να τα πετάξετε οπουδήποτε.

9.  Τα λουτρά πρέπει να επιστραφούν στη φύση. Ρίξτε τα υπολείμματα σε έναν κήπο ή στη θάλασσα, ανάλογα με την περίπτωση. Μην πετάξετε τα λουλούδια και τα βότανα που χρησιμοποιήθηκαν στα σκουπίδια, διότι θα πρέπει να επιστραφούν στη φύση ως λίπασμα.

10.  Στα ενεργειακά λουτρά που το μείγμα περιέχει αλάτι, τα υπολείμματα θα πρέπει να ενωθούν με τα νερά της θάλασσας.

11.  Αν αισθανθείτε ρίγη κατά την διαδικασία του λουτρού, αυτό προέρχεται από κάποια αρνητική επιρροή. Σ΄ αυτή την περίπτωση προσθέστε στην μπανιέρα ζεστό νερό με 21 σταγόνες αγιασμό ή νερό καθαρισμού αρνητικών επιρροών.

12.  Αν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του λουτρού αισθανθείτε δυσφορία ή λήθαργο θα πρέπει να αναβάλετε το μπάνιο σας για την κάποια άλλη μέρα που θα αισθάνεστε καλύτερα.

Συνταγές για ενεργειακά λουτρά

Τώρα πια είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε τα πρώτα ενεργειακά λουτρά που σας παρουσιάζουμε:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

24/11 Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Αλήθειες και συναισθήματα στην επιφάνεια

Στις 24/11 θα συντελεστεί η Νέα σελήνη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Ένα καταπληκτικό φαινόμενο...
ΖΩΔΙΑ Δεκέμβριος – Μηνιαίες προβλέψεις Αισθηματικά / Επαγγελματικά / Τύχη

ΖΩΔΙΑ Δεκέμβριος – Μηνιαίες προβλέψεις Αισθηματικά / Επαγγελματικά / Τύχη

Κριός Η λογική πάει παράλληλα με τα συναισθήματα σας, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε...
ΖΩΔΙΑ 21-27/11/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ 21-27/11/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΚΡΙΟΣ : Σίγουρα είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, αυτής της εποχής όπου και πια...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project