Το κάρμα σε μία σχέση: Οι Σεληνιακοί Δεσμοί - Αστρολογικές Προβλέψεις

Το κάρμα σε μία σχέση: Οι Σεληνιακοί Δεσμοί

Το κάρμα σε μία σχέση: Οι Σεληνιακοί Δεσμοί

Οι συναστρίες και το κάρμα μιας σχέσης

Πώς θα διαπιστώσετε ποια άτομα είναι σημαντικά στη ζωή σας, τι σας διδάσκουν και ποια ήταν η σχέση σας στις προηγούμενες ζωές σας;

Τα ερωτήματα αυτά μπορούν να απαντηθούν με τη σωστή μελέτη των γενέθλιων χαρτών των ατόμων που σας ενδιαφέρουν και την κατάλληλη κατανόηση της έννοιας του κάρμα και της επιρροής του στο παρόν και το μέλλον. Φυσικά, δεν μπορούμε να αναλύσουμε πλήρως όλες αυτές τις έννοιες ή να παραθέσουμε πλήρεις χάρτες για κάθε περίπτωση. Μπορούμε όμως, μέσω των παρακάτω συσχετισμών να διαλευκάνουμε κάπως τη σύνδεση των Σεληνιακών δεσμών με την εξέλιξη της σχέσης δύο ατόμων, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους η σχέση αυτή μπορεί να επηρεάζεται από το κάρμα του παρελθόντος.

Μια βασική αρχή που πρέπει να κατανοήσουμε είναι η εξής:

Ο Rahu ενισχύει το κάρμα του παρόντος που θα εξελιχθεί στο μέλλον.

O Ketu εξασθενεί το κάρμα του παρελθόντος που πρέπει να επιλυθεί.

“Σε μια σχέση, οι γυναίκες αισθάνονται καλά όταν λαμβάνουν και οι άντρες όταν προσφέρουν.” Για την Ινδουιστική φιλοσοφία, αυτή είναι η φυσιολογική σχέση μεταξύ της θηλυκής και αρσενικής ενέργειας και αν αντιστραφεί θέτει στη σχέση σε κίνδυνο.

Παρακάτω θα δούμε τις διάφορες συναστρίες και τις επιπτώσεις των θέσεων των Σεληνιακών Δεσμών στις σχέσεις. Έχει σημασία να κατανοήσουμε τις ποιότητες που χαρακτηρίζουν κάθε πλανήτη και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επιφέρουν ή να διαταράξουν τις ισορροπίες μέσα σε μία καρμική σχέση.

Δείτε το κάρμα της σχέσης σας, σύμφωνα με την εντόπιση των Σεληνιακών Δεσμών στους Πλανήτες και τον Ωροσκόπο στους γενέθλιους χάρτες σας:

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

1. Ήλιος

“Βασιλιάς, Περηφάνια, Έμπνευση, Εγωισμός, Ηγεσία”

Ο Rahu (Βόρειος Δεσμός) του άντρα στον Ήλιο της γυναίκας:

Ο Βόρειος Δεσμός του άντρα ενισχύει τις ιδιότητες του Ήλιου στη γυναίκα, κάτι που δεν αποτελεί εύκολα καλό συνδυασμό, καθώς ο Ήλιος είναι υπερηφάνεια, έμπνευση και ηγεσία, χαρακτηριστικά που αρχικά ελκύουν έναν άντρα, με την πάροδο όμως του χρόνου μέσα στη σχέση είναι πιθανό να τον αποθαρρύνουν. Η εσωτερική επιθυμία ενός άντρα να κατέχει ηγετικό ρόλο μέσα στη σχέση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα εγωισμού και να επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα σε μακροχρόνιο επίπεδο μέσα στη σχέση.

Ο Rahu της γυναίκας στον Ήλιο του άντρα:

Η συγκεκριμένη συναστρία είναι ευνοϊκή για τη σχέση σε μακροχρόνιο επίπεδο, καθώς ο Βόρειος Δεσμός της γυναίκας ενισχύει τις ιδιότητες του Ήλιου στον άντρα. Στην περίπτωση αυτή, η ενίσχυση των ηγετικών χαρακτηριστικών που επιφέρει ο Rahu της γυναίκας, τον διακρίνουν στην κοινωνία και τον καθιστούν έναν αξιόπιστο σύντροφο στη σχέση.

Ο Ketu (ΝΔ) του άντρα στον Ήλιο της γυναίκας:

Ένας καλός συνδυασμός, καθώς ο Νότιος Δεσμός εξισορροπεί τα ηγετικά και εγωιστικά χαρακτηριστικά του Ήλιου στη γυναίκα και ευνοεί μία ποιοτική και μακροχρόνια σχέση.

Ο Ketu της γυναίκας στον Ήλιο του άντρα:

Πρόκειται για έναν συνδυασμό που δεν ευνοείται, σύμφωνα με τη Βεδική φιλοσοφία, καθώς ο Ketu της γυναίκας εξασθενεί τα χαρακτηριστικά του Ήλιου στον άντρα, γεγονός που αργότερα μέσα στη σχέση ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα. Παρά την έλξη που θα αισθανθεί η γυναίκα αρχικά, η έλλειψη του στοιχείου του θαυμασμού και της έμπνευσης ενδέχεται να την απομακρύνουν αργότερα.

2. Σελήνη

“Συναισθήματα, Φροντίδα, Μητρική Αγάπη, Ανιδιοτελής Αγάπη”

Ο Rahu του άντρα στη Σελήνη της γυναίκας:

Ο Βόρειος Δεσμός του άντρα ενισχύει την τρυφερή και στοργική φύση στη γυναίκα καθώς και τη βοηθά με πολλούς τρόπους.

Ο Rahu της γυναίκας στη Σελήνη του άντρα:

Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας σχέσης εξαρτάται από τις συνθήκες της Σελήνης (γέμιση – χάση). Αν η Σελήνη είναι στην Αύξουσα φάση, η σχέση ευνοείται, ενώ αν βρίσκεται στη Φθίνουσα φάση, μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες.

Ο Ketu του άντρα στη Σελήνη της γυναίκας ή ο Ketu της γυναίκας στη Σελήνη του άντρα:

Και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι ευνοϊκές, καθώς δρουν μειωτικά στην αγάπη και τη φροντίδα που εντοπίζεται στη φύση του κάθε ατόμου. Τα άτομα αισθάνονται λιγότερο έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, τα οποία υποβαθμίζονται με τον καιρό.

3. Άρης

“Μοναδικότητα, Δράση, Μαχητική Ικανότητα”

Ο Rahu του άντρα στον Άρη της γυναίκας ή ο Rahu της γυναίκας στον Άρη του άντρα:

Δεν πρόκειται για καλό συνδυασμό συναστρίας. Όταν ο Άρης του ενός πέφτει πάνω στον Rahu του άλλου, ενισχύει και δυναμώνει τις διαφωνίες και τους καυγάδες μεταξύ των δύο. Αρχικά τα άτομα αυτά ελκύονται ο ένας από τον άλλο και μπορεί να απολαμβάνουν τους καυγάδες, με την πάροδο του χρόνου όμως οι διαφωνίες συσσωρεύονται και αυξάνονται οδηγώντας σε συγκρούσεις και προβλήματα που δυσχεραίνουν μακροπρόθεσμα τη σχέση.

Ο Ketu της γυναίκας στον Άρη του άντρα ή ο Ketu του άντρα στον Άρη της γυναίκας:

Πρόκειται για έναν καλό συνδυασμό, καθώς επιλύει ζητήματα των προηγούμενων ζωών των δύο ατόμων. Ο συνδυασμός αυτός ελαττώνει τυχόν συνήθειες διαφωνίας και καβγάδων και ευνοεί μία μακροχρόνια σχέση.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

4. Ερμής

“Επικοινωνία, Ενδιαφέρον, Διασκέδαση, Απόλαυση”

Ο Rahu του άντρα στον Ερμή της γυναίκας ή ο Rahu της γυναίκας στον Ερμή του άντρα:

Είναι ένας ευνοϊκός συνδυασμός που ενισχύει τις ιδιότητες του Ερμή που αναφέρονται στην επικοινωνία και την απόλαυση μεταξύ των ατόμων, τα οποία αλληλο-υποστηρίζουνται, μοιράζονται ενδιαφέροντα και διδάσκονται ο ένας από τον άλλον.

Ο Ketu του άντρα στον Ερμή της γυναίκας ή ο Ketu της γυναίκας στον Ερμή του άντρα:

Ο συνδυασμός δεν είναι ευνοϊκός για μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς μειώνει και υποβαθμίζει τις αξίες που φέρει ο Ερμής, συμπεριλαμβανομένου της διασκέδασης, της απόλαυσης, της μάθησης και της υποστήριξης μεταξύ των ατόμων.

5. Δίας

“Ελπίδα, Σοφία, Παιδιά, Ανώτερη Μάθηση”

Ο Rahu του άντρα στο Δία της γυναίκας ή ο Rahu της γυναίκας στο Δία του άντρα:

Πρόκειται για έναν ευνοϊκό συνδυασμό που ενισχύει τις ιδιότητες του Δία, όπως οι ελπίδες, η ανώτερη μάθηση και η σοφία της ζωής. Τα άτομα αυτά μεγαλώνουν και ωριμάζουν ο ένας δίπλα στον άλλο, λαμβάνουν ευχαρίστηση από τα παιδιά τους και απολαμβάνουν όλο και περισσότερο το χρόνο ο ένας με τον άλλο.

Ο Ketu του άντρα στο Δία της γυναίκας ή ο Ketu της γυναίκας στο Δία του άντρα:

Δεν αποτελεί καλό συνδυασμό, καθώς μειώνει τις ιδιότητες του Δία. Τα άτομα σταδιακά χάνουν το ενδιαφέρον τους για μάθηση αλλά και για γαλούχιση.

6. Αφροδίτη

“Ομορφιά, Αγάπη, Αμοιβαίος Σεβασμός, Έρωτας, Ρομαντισμός, Σεξ”

Ο Rahu του άντρα στην Αφροδίτη της γυναίκας ή ο Rahu της γυναίκας στην Αφροδίτη του άντρα:

Πρόκειται για ευνοϊκή συναστρία που ενισχύει τις ιδιότητες της Αφροδίτης στη σχέση, δηλαδή την αγάπη, τον έρωτα, το ρομαντισμό, το σεβασμό, την αρμονία και την τρυφερότητα μεταξύ των ατόμων, τα οποία γίνονται όλο και πιο στοργικά ο ένας προς τον άλλο. Η σχέση τους ωριμάζει με το χρόνο.

Ο Ketu του άντρα στην Αφροδίτη της γυναίκας ή ο Ketu της γυναίκας στην Αφροδίτη του άντρα:

Η Αφροδίτη είναι η σύζυγος για έναν άντρα. Όταν η Αφροδίτη ενός άντρα πέφτει πάνω στον Ketu της γυναίκας σημαίνει ότι η γυναίκα αυτή υπήρξε σύζυγός του σε προηγούμενη ζωή. Το γεγονός αυτό δεν αποτελεί ευνοϊκό σημάδι για μία σχέση, καθώς εξασθενεί τις αξίες της Αφροδίτης. Τα άτομα τείνουν να χάνουν το ενδιαφέρον, το σεβασμό και την αγάπη τους, ο ρομαντισμός στη σχέση σταδιακά χάνεται και σιγά σιγά βαριούνται ο ένας τον άλλο.

7. Κρόνος

“Όριο, Εμπόδιο, Δυσκολίες, Ψυχρότητα”

Ο Rahu του άντρα στον Κρόνο της γυναίκας ή ο Rahu της γυναίκας στον Κρόνο του άντρα:

Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο συνδυασμό. Ο Κρόνος είναι εμπόδια, δυσκολίες, πειθαρχία, δυσαρέσκεια, ψυχρότητα. Ο Rahu ενισχύει τις ενέργειες αυτές που φέρνει ο Κρόνος μέσα στη σχέση, δημιουργώντας προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Ο Ketu του άντρα στον Κρόνο της γυναίκας ή ο Ketu της γυναίκας στον Κρόνο του άντρα:

Ο Ketu εξασθενεί τα εμπόδια και τις αρνητικές ενέργειες του Κρόνου, επιλύει ζητήματα από το κάρμα του παρελθόντος και τα προβλήματα που θα επέφερε αυτό στη σχέση, η οποία γίνεται πιο ομαλή με την πάροδο του χρόνου. Αρχικά το άτομο νιώθει μία αποκοπή από τη σχέση, με τον καιρό όμως οι δυσκολίες αυτές ξεπερνιούνται, καθιστώντας τη σχέση ευνοϊκή στον έρωτα και, ακόμα περισσότερο αργότερα, στο γάμο.

Διαβάστε περισσότερα για την Καρμική Σχέση ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα για τους Σεληνιακούς Δεσμούς ΕΔΩ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project