Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν

Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν

Για τον μήνα του Σεπτεμβρίου:

Ποντικός :

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει στην ερωτική ζωή, του ατόμου που σας αφορά…και μάλλον κάνετε μέσα στο μυαλό σας σενάρια που δεν είναι και απόλυτα σωστά. Από τον νέο μήνα, που και οι επικοινωνίες θα είναι πολύ καλύτερες, σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο, να κάνετε πιο σωστές προσεγγίσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 11/09

Βόδι :

Πραγματικά δεν σας νοιάζει και τόσο πολύ τι έχει κάνει το συντροφικό σας έτερο, στο δικό του παρελθόν. Τώρα είστε τόσο καλά μαζί, που μόνο ένα πιο δημιουργικό μέλλον μπορείτε να έχετε. Εσείς που είστε μόνοι, θα ακούσετε χτύπους στην πόρτα, λίαν συντόμως από το παρελθόν σας.

Τυχερή ημερομηνία : 15/09

Τίγρης :

Δηλώνετε μόνο μπερδεμένοι αισθηματικά, και δεν έχετε και διάθεση ακόμη για να κάνετε και τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Οι μέρες θα σας δώσουν πάντως αρκετές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα λύσουν απορίες. Τώρα πια δεν θα έχετε άλλες δικαιολογίες για να είστε στάσιμοι.

Τυχερή ημερομηνία : 18/09

Λαγός :

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, δεν μπορεί σίγουρα να τα διαβάσει το ταίρι σας, άρα το ιδανικό είναι να αφήσετε τις ντροπές και ειλικρινά μιλήστε για αυτά που ζητάτε. Το πιο πιθανόν είναι να τα πάρετε και σε μεγάλες δόσεις. Οι μέρες θα δώσουν και οικονομική άνεση.

Τυχερή ημερομηνία : 20/09

Δράκος :

Μόνο μέσα από σοβαρή και ώριμη σκέψη, μπορείτε να σώσετε τον δεσμό σας, και όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέχουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας. Τώρα δώστε και παραπάνω και την πορεία των εργασιακών σας, που μέχρι τέλους του έτους θα σας αποδώσει πολλές ανέσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 05/09

Φίδι :

Από μόνο του κάτι δεν πρόκειται να λυθεί, και αυτό το ξέρετε καιρό τώρα μέσα σε αυτή την τόσο δύσκολη σχέση που έχετε. Το ταίρι σας, πάντως είναι σε μια θέση άμυνας, μετά τα τελευταία γεγονότα και θέλει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Τυχερή ημερομηνία : 10/09

Άλογο :

Πολλά τα νέα πρόσωπα, που έχουν μπει στην ζωή σας και τώρα κάποιο ήδη έχει ξεχωρίσει στην προσοχή σας, καθώς σας πολιορκεί με τον δικό του τρόπο. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, θα έρθουν και οι πιο σοβαρές προτάσεις του, μέσα από προσκλήσεις για κοινή έξοδο.

Τυχερή ημερομηνία : 09/09

Πρόβατο :

Η διάθεση σας, μόνο καλύτερα μπορεί να πάει και τώρα που κιόλας, στην καθημερινότητα σας, έχει μπει μια νέα γνωριμία, που δείχνει να έχει πολλά από τα στοιχεία που εσείς θέλετε σε έναν σύντροφο. Μερικοί από εσάς, θα λάβετε προτάσεις για αλλαγή εργασίας, που θα πρέπει να μελετήσετε σοφά.

Τυχερή ημερομηνία : 14/09

Πίθηκος :

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, και αυτός ίσως και να είναι ο μοναδικός λόγος που τώρα δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί, σε αυτά που του ζητάτε. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου, πάντως θα σας δώσουν πολλές απαντήσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 04/09

Πετεινός :

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι μόνοι ερωτικά…αλλά δεν φαίνεται ότι αυτό πια ενοχλεί. Υπάρχουν τόσα άλλα ζητήματα που έχετε να τακτοποιήσετε, που σίγουρα θέλετε να δώσετε εκεί την προσοχή σας. Οι εν σχέση, θα κάνουν σκέψεις προσεχώς για συγκατοίκηση και γάμο.

Τυχερή ημερομηνία : 26/09

Σκύλος :

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που τρέχουν γύρω σας, είτε είναι ερωτικά είτε επαγγελματικά. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς πρέπει άμεσα να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα ξεδιαλύνουν παρελθόν και παρόν. Κάποια ταξίδια βγαίνουν στον δρόμο σας.

Τυχερή ημερομηνία : 02/09

Χοίρος :

Με το άτομο που έχετε ΄μπλέξει΄, θα πρέπει να κάνετε μια περισσή υπομονή. Από το δεύτερο 10ημερο του μήνα και μετά, θα έρθουν οι καταστάσεις έτσι που σίγουρα θα βρείτε λύσεις, για να ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση. Οι πόρτες είναι ανοιχτές και σε νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Τυχερή ημερομηνία :06/09

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ποια ζώδια θα έχουν λάβουν πρόσκληση από το παρελθόν τους

Προβλέψεις για τις επόμενες 1-4 εβδομάδες: Κριός Κάποια παραπάνω χρήματα θα σας πέσουν στα χέρια,...
Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για τον Μάιο

Αισθηματικές προβλέψεις: Κριός ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ Εσείς έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 19/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές πορείες και εσείς...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project