Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν

Κινέζικη Αστρολογία – Διλήμματα και προκλήσεις πλησιάζουν
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Για τον μήνα του Σεπτεμβρίου:

Ποντικός :

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει στην ερωτική ζωή, του ατόμου που σας αφορά…και μάλλον κάνετε μέσα στο μυαλό σας σενάρια που δεν είναι και απόλυτα σωστά. Από τον νέο μήνα, που και οι επικοινωνίες θα είναι πολύ καλύτερες, σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο, να κάνετε πιο σωστές προσεγγίσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 11/09

Βόδι :

Πραγματικά δεν σας νοιάζει και τόσο πολύ τι έχει κάνει το συντροφικό σας έτερο, στο δικό του παρελθόν. Τώρα είστε τόσο καλά μαζί, που μόνο ένα πιο δημιουργικό μέλλον μπορείτε να έχετε. Εσείς που είστε μόνοι, θα ακούσετε χτύπους στην πόρτα, λίαν συντόμως από το παρελθόν σας.

Τυχερή ημερομηνία : 15/09

Τίγρης :

Δηλώνετε μόνο μπερδεμένοι αισθηματικά, και δεν έχετε και διάθεση ακόμη για να κάνετε και τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Οι μέρες θα σας δώσουν πάντως αρκετές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα λύσουν απορίες. Τώρα πια δεν θα έχετε άλλες δικαιολογίες για να είστε στάσιμοι.

Τυχερή ημερομηνία : 18/09

Λαγός :

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, δεν μπορεί σίγουρα να τα διαβάσει το ταίρι σας, άρα το ιδανικό είναι να αφήσετε τις ντροπές και ειλικρινά μιλήστε για αυτά που ζητάτε. Το πιο πιθανόν είναι να τα πάρετε και σε μεγάλες δόσεις. Οι μέρες θα δώσουν και οικονομική άνεση.

Τυχερή ημερομηνία : 20/09

Δράκος :

Μόνο μέσα από σοβαρή και ώριμη σκέψη, μπορείτε να σώσετε τον δεσμό σας, και όλα αυτά τα συναισθήματα που τρέχουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας. Τώρα δώστε και παραπάνω και την πορεία των εργασιακών σας, που μέχρι τέλους του έτους θα σας αποδώσει πολλές ανέσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 05/09

Φίδι :

Από μόνο του κάτι δεν πρόκειται να λυθεί, και αυτό το ξέρετε καιρό τώρα μέσα σε αυτή την τόσο δύσκολη σχέση που έχετε. Το ταίρι σας, πάντως είναι σε μια θέση άμυνας, μετά τα τελευταία γεγονότα και θέλει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Τυχερή ημερομηνία : 10/09

Άλογο :

Πολλά τα νέα πρόσωπα, που έχουν μπει στην ζωή σας και τώρα κάποιο ήδη έχει ξεχωρίσει στην προσοχή σας, καθώς σας πολιορκεί με τον δικό του τρόπο. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, θα έρθουν και οι πιο σοβαρές προτάσεις του, μέσα από προσκλήσεις για κοινή έξοδο.

Τυχερή ημερομηνία : 09/09

Πρόβατο :

Η διάθεση σας, μόνο καλύτερα μπορεί να πάει και τώρα που κιόλας, στην καθημερινότητα σας, έχει μπει μια νέα γνωριμία, που δείχνει να έχει πολλά από τα στοιχεία που εσείς θέλετε σε έναν σύντροφο. Μερικοί από εσάς, θα λάβετε προτάσεις για αλλαγή εργασίας, που θα πρέπει να μελετήσετε σοφά.

Τυχερή ημερομηνία : 14/09

Πίθηκος :

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, και αυτός ίσως και να είναι ο μοναδικός λόγος που τώρα δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί, σε αυτά που του ζητάτε. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου, πάντως θα σας δώσουν πολλές απαντήσεις.

Τυχερή ημερομηνία : 04/09

Πετεινός :

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι μόνοι ερωτικά…αλλά δεν φαίνεται ότι αυτό πια ενοχλεί. Υπάρχουν τόσα άλλα ζητήματα που έχετε να τακτοποιήσετε, που σίγουρα θέλετε να δώσετε εκεί την προσοχή σας. Οι εν σχέση, θα κάνουν σκέψεις προσεχώς για συγκατοίκηση και γάμο.

Τυχερή ημερομηνία : 26/09

Σκύλος :

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που τρέχουν γύρω σας, είτε είναι ερωτικά είτε επαγγελματικά. Οι μέρες είναι δύσκολες και εσείς πρέπει άμεσα να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα ξεδιαλύνουν παρελθόν και παρόν. Κάποια ταξίδια βγαίνουν στον δρόμο σας.

Τυχερή ημερομηνία : 02/09

Χοίρος :

Με το άτομο που έχετε ΄μπλέξει΄, θα πρέπει να κάνετε μια περισσή υπομονή. Από το δεύτερο 10ημερο του μήνα και μετά, θα έρθουν οι καταστάσεις έτσι που σίγουρα θα βρείτε λύσεις, για να ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση. Οι πόρτες είναι ανοιχτές και σε νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Τυχερή ημερομηνία :06/09

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Για όλους: Κριός Η Μελέτη Κάντε αυτές τις ημέρες κάτι περισσότερο από το να σκέφτεστε...
Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Τα συναισθήματα αποκτούν βάθος!

Στις 26 Νοεμβρίου η Αφροδίτη αφήνει τον Τοξότη και περνάει στον Αιγόκερω μέχρι και τις...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 23/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 23/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ Πολλές οι κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις που έχετε και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Νέο Μεταφυσικό Κέντρο – Βιολέτα & Ανατολή – Αστρολογικές Προβλέψεις

  Νέο Μεταφυσικό Κέντρο - Βιολέτα & Ανατολή - Αστρολογικές Προβλέψεις
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project