Κινέζικη Αστρολογία – Σεπτέμβριος και τα ζώδια δρομολογούν αλλαγές - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικη Αστρολογία – Σεπτέμβριος και τα ζώδια δρομολογούν αλλαγές

Κινέζικη Αστρολογία – Σεπτέμβριος και τα ζώδια δρομολογούν αλλαγές

Τι προβλέπει το Κινέζικο Ωροσκόπιο…για τα ζώδια:

Κριός – ΤΙΓΡΗΣ

Δεν είστε και τόσο θετικοί πια, σε μια επανασύνδεση…καθώς το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν πιαστεί από άλλες καταστάσεις, όχι υποχρεωτικά ερωτικές. Τον νέο μήνα, ίσως και να κάνετε κάποια ταξίδια, που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε πρόσωπα που σας έχουν επιθυμήσει.

Ταύρος – ΛΑΓΟΣ

Θα πρέπει πια να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, με την σχέση σας που καιρό τώρα ίσως και εβδομάδες, έχει αρχίσει και έχει επικοινωνιακά προβλήματα. Επίσης, ένα επαγγελματικό θέμα, μερικούς από εσάς ίσως και να σας φέρει σε επαφή με έναν πρώην σας σύντροφο.

Δίδυμοι – ΔΡΑΚΟΣ

Ξέρετε ότι έχετε βάλει κάποιον στην αναμονή, και μάλιστα καιρό τώρα. Από τις αρχές του μήνα, που σίγουρα θα είστε και σε πιο χαλαρή φάση, θα καταφέρετε να βρείτε τους τρόπους, για να τον προσεγγίσετε και να μιλήσετε πιο ανοιχτά και αληθινά.

Καρκίνος – ΦΙΔΙ

Μην ακούτε κανέναν για το πώς θα κινηθείτε, στο από εδώ και μετά σε υποθέσεις επαγγελματικών και αισθηματικών. Σίγουρα μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια, με όλα αυτά τα καινούργια που καλείστε να διαχειριστείτε, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Λέων – ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Δεν θα πρέπει να είστε τόσο απόλυτοι και κάθετοι, στα ζητήματα-προτάσεις που έρχονται από τον σύντροφο σας, καθώς έχει και αυτός εν μέρει δίκιο. Εσείς που είστε σε παράλληλες διαδρομές, τώρα πρέπει να κάνετε και τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα.

Παρθένος – ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει για εσάς υποθέσεις οικονομικές και ερωτικές, που θα σας προσφέρουν στο πολλαπλάσιο, όλα αυτά για τα οποία παλεύετε τόσους μήνες. Σαφώς στο παιχνίδι θα μπουν και οι αισθηματικές επανασυνδέσεις.

Ζυγός – ΠΙΘΗΚΟΣ

Η ποιότητα των σχέσεων σας, έχει χαθεί. Έχετε σίγουρα καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει πολλά να αλλάξει μέσα στον δεσμό σας, αλλά εσείς ακόμη δεν συμφωνείτε. Τώρα είναι το σωστό χρονικό διάστημα, για να θέσετε και εσείς τις απόψεις σας.

Σκορπιός – ΣΚΥΛΟΣ

Δεν μπορείτε ακόμη να πείτε με σιγουριά, ότι υπάρχουν βαθιά και αληθινά συναισθήματα, στο άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο εδώ και μήνες. Πιθανόν και στην επόμενη σας συνάντηση, να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Τοξότης – ΑΛΟΓΟ

Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια ακόμη πρακτικά – ανοιχτά προβλήματα, στην ζωή και το αισθηματικό παρόν του ατόμου, που θέλετε. Από την δική σας την μεριά, μην κάνετε κάτι παράτολμο επικοινωνιακά, απλά δώστε χρόνο και χώρο σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Αιγόκερως – ΧΟΙΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα, που έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτό το χρονικό διάστημα, θα λάβουν τέλος και κάποιοι από εσάς, θα έχουν και την άνεση πλέον να κάνουν την ποιοτική ζωή, που πάντα ονειρευόντουσαν Τώρα έχει έρθει και η ώρα για να δείτε πιο σοβαρά, και τον δεσμό σας.

Υδροχόος – ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Εσείς δεν θα δώσετε και πολλή πια σημασία σε πρόσωπα και καταστάσεις, που μόνο σας μπερδεύουν τελικά. Καλύτερα να εστιάσετε από τον καινούργιο μήνα, σε εργασία και οικογένεια, και που σας έχουν ανάγκη και μέσα από λύσεις που μπορείτε να προσφέρετε.

Ιχθείς – ΚΑΤΣΙΚΑ

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για το παρελθόν του συντρόφου σας, ή αυτού που θέλετε να κατακτήσετε. Μέσα από το πέρας του χρόνου, και ειδικά από τον νέο μήνα, που θα είστε και πιο κοντά, θα μάθετε πολλά…που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν!

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

DESTE – Αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάιο

DESTE – Αισθηματικές προβλέψεις για τον Μάιο

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός – ΓΚΑΜΧΑΤ / Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ Από τους παλιούς σας συναισθηματικούς...
Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Ερωτική Χαρτομαντεία TARROT – Σύντροφοι και γνώριμοι σε μονοπάτια επανένωσης

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ Πολλά αυτά που δεν ξέρετε ακόμη...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 24/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 24/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός : Σταδιακά και μέσα στον Μάιο θα σας εκδηλωθούν αισθήματα, από ένα...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project