Κινέζικο Ωροσκόπιο – Αστρολογικές τάσεις ζωδίων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Αστρολογικές τάσεις ζωδίων

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Αστρολογικές τάσεις ζωδίων

Όλο το επόμενο 15μερο και μέχρι να λήξει ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, θα φέρει ανατροπές κυρίως στα οικονομικά / επαγγελματικά δεδομένα των περισσοτέρων ζωδίων.

Για όλους:

Κριός – ΤΙΓΡΗΣ

Μπορεί να έχετε μπλεχτεί με πολλά και διαφορετικά στα εργασιακά σας… αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς θα τα φέρετε όλα εις πέρας. Μέσα σε αυτά προκύπτουν εντός του Σεπτεμβρίου και κάποια δρομολόγια.

Ταύρος – ΛΑΓΟΣ

Πολλές οι συμπτώσεις και μάλλον θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Εσείς που είστε σε μια αναζήτηση για εργασία, μέσα από την συνδρομή των φίλων σας, θα ανοίξουν πόρτες που σίγουρα θα σας αφορούν πολύ!

Δίδυμοι – ΔΡΑΚΟΣ

Δεν είστε έτοιμοι, ακόμη να εγκαταλείψετε τα όνειρα σας τα επιχειρηματικά. Τώρα που το σύμπαν είναι υπέρ σας, σίγουρα θα έχετε και τις πρακτικές ευκαιρίες για να κάνετε – τολμήσετε πολλά περισσότερα.

Καρκίνος – ΦΙΔΙ

Μην διστάζετε να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα, για όλα αυτά που τυχόν να σας ενοχλούν μέσα στην εργασία σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά μπορούν να λυθούν και με τον πιο απλό τρόπο. Το δίκιο σας δεν το χάνετε!

Λέων – ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Κάποια χρήματα που περιμένετε από το παρελθόν σας, έρχονται αυτές τις ημέρες, και σίγουρα θα σας ενισχύσουν στο να βρείτε λύσεις, για κάποιες υποχρεώσεις σας.

Παρθένος – ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Η στήριξη που θα έρθει από τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας συγκινήσει. Τώρα που έχετε κάποια προβλήματα, να είστε σίγουροι, ότι όλοι θα δηλώσουν παρόν!

Ζυγός – ΠΙΘΗΚΟΣ

Ταξίδια και πολλά δρομολόγια, έχει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς και σίγουρα θα σας φέρει μεγάλες οικονομικές επιτυχίες. Κάποιοι ίσως και να σκεφτούν να μετοικήσουν σε άλλη πόλη ή και χώρα!

Σκορπιός – ΣΚΥΛΟΣ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποιες αντιξοότητες μέσα στην εργασία σας, αλλά από την νέα εβδομάδα όλο αυτό θα υποχωρήσει. Νέα πρόσωπα σας πιστεύουν και σας υποστηρίζουν στα πλάνα σας.

Τοξότης – ΑΛΟΓΟ

Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον επαγγελματικό σας κύκλο, για να φέρετε κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Τώρα που και το σύμπαν σας ενισχύει, σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους όλο αυτό, να το ολοκληρώσετε.

Αιγόκερως – ΧΟΙΡΟΣ

Μην ανάψετε ακόμη πράσινο φως, σε άτομα που δεν τα ξέρετε και επιθυμούν να μπουν στους κύκλους σας. Τώρα με την εμπειρία που έχετε σίγουρα θα καταφέρετε να κρατήσετε κοντά σας, μόνο ότι αξίζει.

Υδροχόος – ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχόλησαν τους τελευταίους μήνες, θα λήξουν. Μέσα από την συνεχή σας προσπάθεια θα φέρετε χρήμα, αλλά και μεγάλη αναγνώριση των κόπων σας.

Ιχθείς – ΚΑΤΣΙΚΑ

Μια εποχή και μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, που θα σας βάλει σε μια βαθιά σκέψη, γύρω από τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στον εργασιακό σας τομέα. Όλα πάντως κυλάνε καλώς και θα το δείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project