Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο:

Άλογο

Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο άτομο, που τον τελευταίο καιρό σας έχει συμπαθήσεις ιδιαίτερα. Μπορεί αυτό να σας φέρει και σαν άτομα πιο κοντά… ίσως και στην δημιουργία σχέσης.

Χοίρος

Δεν έχετε πραγματικά κανέναν λόγο, να αντιδράτε τόσο υπερβολικά, σε όλα αυτά που λέει το ταίρι σας. Οι μέρες θα φέρουν στην επιφάνεια τις πρακτικές λύσεις, και πιθανόν μερικοί να επανασυνδεθούν… και επίσημα.

Σκύλος

Κάποιες πληροφορίες ψάχνετε και μάλλον θα τις βρείτε ξαφνικά. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να πάρετε και κάποιες οριστικές αποφάσεις γύρω από τον άνθρωπο που τους τελευταίους μήνες σας έχει τραβήξει την προσοχή.

Κόκορας

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Υπάρχουν γύρω σας πολλές και σημαντικές καταστάσεις που χρειάζονται την άμεση προσοχή σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το εφαρμόσετε και μέσα στην σχέση σας.

Πίθηκος

Δεν χρειάζεται να μιλάτε με κρυμμένα μηνύματα και υπονοούμενα στον άνθρωπο που σας αφορά. Τώρα χρειάζεται να ξεδιπλώσετε την προσωπικότητα σας, και να δηλώσει τις αληθινές σας προθέσεις.

Κατσίκα

Είστε πραγματικά έτοιμοι, για να κάνετε με τον σύντροφο σας το επόμενο βήμα και αυτό τώρα σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα. Σίγουρα επί του παρόντος, δεν χρειάζεται αυτό να το ξέρουν οι φίλοι – γνωστοί σας.

Φίδι

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να έχει αυτές τις ημέρες μια ουσιαστική συνάντηση και συνομιλία που θα σας κάνει να ξεκαθαρίσετε τα γενικότερα προγράμματα σας, για το έτος 2020!

Δράκοντας

Είστε αποφασισμένοι να βάλετε μια τελεία σε όλα αυτά που τώρα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και ειδικά στις ιδιαίτερες συμπεριφορές που βγάζει ο αγαπημένος σας. Όλα μπορείτε να τα διορθώσετε.

Λαγός

Ξέρετε ότι τώρα το ταίρι σας, έχει κάποια δικά του προβλήματα που πρέπει να λύσει. Άρα από την μεριά σας κάντε λίγη υπομονή και προσφέρετε του χρόνο επαρκή. Όλα θα εξελιχθούν γρήγορα.

Τίγρης

Σκέψεις και συναισθήματα θα στρωθούν μπροστά σας, μέσα από μια αποκαλυπτική εξομολόγηση που θα έρθει χωρίς να το περιμένετε, από το πρόσωπο που ξέρετε ότι καιρό τώρα σας πολιορκεί.

Βόδι

Εκπλήξεις κρύβει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς, καθώς θα τύχουν μεγάλες οικονομικές εκπλήξεις, από εκεί που δεν τον φαντάζεστε. Το κλείσιμο του έτους θα σας φέρει και έναν νέο έρωτα.

Ποντικός

Οι μέρες έχουν γεμάτο πρόγραμμα για εσάς, και σίγουρα θα καταφέρετε και κάποιες εκκρεμότητες σας να τις κλείσετε. Από τον νέο μήνα ίσως και μερικοί, να επανασυνδεθείτε με τον πρώην αγαπημένο σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Ωροσκόπιο Αγάπης – Λόγια και πράξεις στην ίδια πορεία

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν θέλετε αυτήν την περίοδο να μπείτε...
Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Χαρτομαντεία ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ – Σκέψεις και συναισθήματα στην ίδια πορεία

Προβλέψεις μέχρι τέλος της Άνοιξης:   Κριός – Ο ΠΟΤΑΜΟΣ Δεν είστε σίγουροι, για αυτά...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 18/04/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα χαρακτηριστικά του πρώην σας, έχετε αντιληφθεί και στον παρόντα σύντροφο...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project