Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το τέλος του έτους φέρνει ευκαιρίες ζωής! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το τέλος του έτους φέρνει ευκαιρίες ζωής!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το τέλος του έτους φέρνει ευκαιρίες ζωής!

Για όλα τα ζώδια, για τον Δεκέμβριο:

Χοίρος

Είστε τώρα μέσα σε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες. Αυτό πρέπει να λήξει και εσείς να βρείτε πια την ισορροπία σας καθώς απαιτήσεις από την εργασία και την οικογένεια πλησιάζουν.

Σκύλος

Είστε πάντα σταθεροί στις απόψεις σας, και αυτό κάνει τον σύντροφο σας, να αισθάνεστε ασφάλεια αλλά και ήδη να δημιουργεί τα μονοπάτια, που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε μια δέσμευση.

Κόκορας

Δεν μπορείτε ακόμη να σκεφτείτε τον εαυτό σας μόνο του. Ωστόσο μέσα σας ξέρετε ότι δεν υπάρχουν και οι πιο σωστές συνθήκες στην σχέση σας, έτσι ώστε να κάνετε κάποια επόμενα πράματα.

Πίθηκος

Το σύμπαν έχει όλη την καλή διάθεση να σας δώσει αυτό που ζητάτε, αν και εσείς πια δείξετε την σωστή συμπεριφορά. Το να κρατάτε πολλαπλές καταστάσεις ανοιχτές, μόνο τελικά σας καθυστερεί.

Κατσίκα

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να το έχετε και μαράζι. Υπάρχουν πολλές ακόμη εκπλήξεις για εσάς, πριν να λήξει το έτος, που θα σας αποζημιώσουν για την υπομονή σας.

Άλογο

Ο σύντροφος σας, αυτό που θέλει είναι να σας προσφέρει μια καλύτερη ζωή, αλλά αφού πρώτα λήξει όλα τα δικά του προβλήματα. Σίγουρα ακουμπάει και πάνω στην γενικότερη σας κατανόηση.

Φίδι

Θετικές τροποποιήσεις φέρνει το επόμενο διάστημα στην ζωή σας, καθώς τώρα μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα, για να προχωρήσετε πιο κάτω.

Δράκοντας

Είστε εσείς, που θα μπορέσετε φέτος, να εξελίξετε την ερωτική σας σχέση, ακόμη και σε έναν γάμο. Οι αδέσμευτοι, θα τύχουν νέας γνωριμίας, που θα τους αλλάξει την καθημερινότητα.

Λαγός

Τελειώνει η αγωνία που έχετε για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Πλησιάζουν οι απαντήσεις του. Οι τρίτοι ακόμη μπορεί να είναι πρόβλημα, αλλά από τα μέσα του μήνα, θα απομακρυνθούν.

Τίγρης

Είναι μια καλή εποχή, για εσάς που μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει σεβαστό στον άνθρωπο που αγαπάτε, και κάπως έτσι θα γίνετε πάλι σωστό ζευγάρι.

Βόδι

Ότι πλέον δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας, μπορείτε να το αλλάξετε και να βρείτε λύσεις, πριν να υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα οικονομικά σας θα απογειωθούν.

Ποντικός

Οι σκέψεις που περνάνε και θα περνάνε, το επόμενο διάστημα από το μυαλό σας, είναι γύρω από το παρελθόν. Είστε το ζώδιο που θα έχει τις περισσότερες επανασυνδέσεις αγάπης.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Χρήμα και νέες αγάπες φέρνει ο Ιούλιος

Μηνιαίες προβλέψεις: Κριός Μπορεί να έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες στην ζωή σας, αλλά τώρα και...

Ζωδιακές Συναστρίες – Εκπλήξεις που θα φανερώσουν μυστικά

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:   ΚΡΙΟΣ : Αυτά που σας έχουν πει για...

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τα ζώδια λαμβάνουν εκπλήξεις

Στις 29/06 θα συντελεστεί η υπέροχη νέα Σελήνη στον Άξονα του Καρκίνου – Αιγόκερω. Πολλές...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project