Ο Άντρας Δίδυμος - Πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Δίδυμος – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Δίδυμος – Πώς να τον κατακτήσετε

Οι Δίδυμοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα και είναι το τρίτο σημάδι στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.

Στη συνέχεια του άρθρου μας θα γνωρίσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ένας άντρας Δίδυμος, τη συμπεριφορά του και τη σχέση του με το γυναικείο φύλο και τέλος θα μάθουμε πώς μπορεί μια γυναίκα να τον κερδίσει και με ποια ζώδια ταιριάζει.

Διαβάστε Γενικά για το Ζώδιο του Διδύμου ΕΔΩ

Άντρας Δίδυμος – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας Δίδυμος είναι ένα πολύ ανεξάρτητο ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία και δεν υποτάσσεται με τίποτα ούτε αρέσκεται να υπακούει σε κανόνες και καθοδήγηση. Του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να εξερευνεί και να γνωρίζει μόνος του τις καταστάσεις αλλά και τον κόσμο γενικότερα. Είναι έξυπνος και ευρηματικός, έχει μεγάλη ενέργεια και ψάχνει τρόπους να την αξιοποιεί, είναι προσαρμόσιμος στις καταστάσεις και στους ανθρώπους που έχει γύρω του και επίσης είναι πολύ πνευματώδης. Χαρακτηρίζεται από έντονο ταμπεραμέντο και από μια διπλή φύση που δικαιολογεί και το όνομα του ζωδίου του. Τα συναισθήματά του και η διάθεσή του είναι συχνά αντικρουόμενα γι΄ αυτό και πολλές φορές είναι πολύ παρορμητικός και αυθόρμητος στη ζωή του.

Μπορούμε να πούμε ότι ο Δίδυμος έχει πολλές πλευρές στην προσωπικότητά του. Για τον άντρα Δίδυμο έχει μεγάλη σημασία η επικοινωνία γι’ αυτό και είναι πολύ κοινωνικός. Έχει άποψη για όλα τα θέματα, του αρέσει η κουβέντα και δε φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται και πιστεύει. Συνήθως, έχουν ενδιαφέρον όλα όσα λέει. Ο Δίδυμος φοβάται την ανία και τη ρουτίνα γι’ αυτό και μερικές φορές αρνείται να τα αποδεχτεί και να τα αντιμετωπίσει προκειμένου να διατηρήσει τη θετικότητά του. Αποθαρρύνεται εύκολα αλλά επειδή του αρέσει να δείχνει ευτυχισμένος και πάντα μέσα στην ενέργεια, δύσκολα θα δείξει σε κάποιον ότι δεν είναι καλά ή έχει κάποιο πρόβλημα. Μόνο οι πολύ κοντινοί του το καταλαβαίνουν.

Από τα βασικά μειονεκτήματα των Διδύμων, είναι η επιπολαιότητα και η επιφανειακή τους κρίση. Τόσο σε σχέση με τις πράξεις και τη συμπεριφορά τους όσο και με την άποψή τους για τους ανθρώπους. Καταλήγουν εύκολα σε λάθος συμπεράσματα και εντυπώσεις. Είναι παρορμητικοί και πολύ αυθόρμητοι πράγμα που κάποιες φορές λειτουργεί αρνητικά, είναι περίεργοι και αδιάκριτοι και τους αρέσει να τα μαθαίνουν όλα, ενώ τέλος συχνά γίνονται πολύ αναποφάσιστοι.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Φίλοι και κοινωνική ζωή:
Ο άντρας Δίδυμος, όπως είπαμε, είναι πολύ κοινωνικός και επικοινωνιακός. Παρ’ όλα αυτά κάπου κάπου χρειάζεται να μένει λίγο μόνος με τον εαυτό του. Του αρέσει να γνωρίζει κόσμο και να κάνει καινούργιους φίλους, να περνάει χρόνο μαζί τους και να μοιράζεται πράγματα. Είναι διασκεδαστικός, γενναιόδωρος και πολύ συζητήσιμος. Του αρέσει να κουβεντιάζει και μπορεί να δίνει καλές συμβουλές. Να ξέρεις όμως ότι μπορεί να εξαφανιστεί για μεγάλα διαστήματα για να εξερευνήσει νέα μέρη και να κάνει νέες γνωριμίες. Του αρέσει το κουτσομπολιό και η ανάλαφρη κουβέντα. Όταν θέλει το χρόνο και την ελευθερία του απαιτεί να το σέβονται οι άλλοι.

Επαγγελματικά:
Λόγω της ενέργειας και του ελεύθερου πνεύματος που διαθέτουν, τους αρέσει να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα και συνήθως δεν εστιάζουν σε μία συγκεκριμένη αρμοδιότητα. Αυτό, όμως, σημαίνει πως καταπιάνονται με πολλά και αφήνουν τις εργασίες τους ημιτελείς. Με την ευφυΐα που διαθέτουν και τη ζωντάνια τους, αν θέλουν μπορεί να καταφέρουν κάτι πολύ δημιουργικό και ενδιαφέρον. Μπορεί να γίνουν καλοί διευθυντές ή αρχηγοί ομάδας λόγω του ενθουσιασμού και της ενέργειας που εκπέμπουν, μπορούν να γίνουν πολύ καλοί πωλητές, έχουν πειθώ και επικοινωνιακή ικανότητα οπότε είναι ιδανικοί σε επαγγέλματα που έχουν επαφή με κόσμο.

Με τις γυναίκες:
Ο άντρας Δίδυμος εύκολα γοητεύει μια γυναίκα από την αρχή κιόλας της γνωριμίας τους. Είναι έξυπνος, πνευματώδης, ομιλητικός, ευχάριστος, με χιούμορ αλλά και περιπετειώδης. Δε γίνεται παρά να ενθουσιάσει μια γυναίκα η οποία θα βγει μαζί του, γι΄ αυτό και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Δυστυχώς, δεν είναι πολύ σταθερός με τις σχέσεις του και δεν του αρέσει να υποτάσσεται σε μια γυναίκα αλλά ούτε και να τον ελέγχει. Του αρέσουν πολύ οι γυναίκες και πάντα καταφέρνει με τον τρόπο του να πάρει αυτό που θέλει από την κάθε μία. Μπορεί με τη συμπεριφορά του να σε παρασύρει και να σε αποπλανήσει και συνήθως είναι ιδανικός για σύντομες περιπέτειες και όχι για σοβαρές σχέσεις. Του αρέσει να έχει τις γυναίκες πρώτα απ’ όλα φίλες του.

Πώς να τον κερδίσεις

Στο Δίδυμο αρέσουν οι γυναίκες που με κάποιον τρόπο εκπέμπουν γοητεία. Δε στέκεται τόσο πολύ στην εμφάνιση, όσο στην προσωπικότητα μιας γυναίκας που σίγουρα για να τον προσελκύσει πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Του αρέσει η συζήτηση και δεν αντέχει τις σιωπηλές γυναίκες. Αν έχεις ενδιαφέροντα πράγματα να του πεις θα του τραβήξεις την προσοχή. Ένα πολύ σημαντικό για την αρχή της γνωριμίας σας είναι να μη βιαστείς και να μη τον τρομάξεις μιλώντας του για σοβαρές σχέσεις. Εκείνος προτιμάει να γίνεις πρώτα μια καλή του φίλη και να διασκεδάζετε μαζί. Αν έχεις χιούμορ και τον κάνεις να γελάει θα έρθει εύκολα κοντά σου. Του αρέσουν οι γυναίκες που φλερτάρουν, που είναι παιχνιδιάρες, αυθόρμητες και περιπετειώδεις όπως κι εκείνος και μπορούν να συμβαδίσουν με τον ενθουσιασμό και την ενέργειά του. Δε θέλει να κολλάς πάνω του και να τον καταπιέζεις αλλά προτιμάει να έχει το χώρο του και να είναι δίπλα του μια γυναίκα δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Θα τον εντυπωσιάσεις αν ασχολείσαι με τις τέχνες και τη δημιουργία. Δεν μπορεί τις ψεύτικες γυναίκες ούτε εκείνες που κρύβουν πράγματα. Σε θέλει αληθινή, άμεση και εξωστρεφή. Επίσης τους αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους καθώς και οι πολύ έξυπνες. Στον ερωτικό τομέα, του αρέσουν οι πειραματισμοί και τα παιχνίδια και είναι πολύ τολμηρός και ενθουσιώδης. Φρόντισε να τον ακολουθήσεις σε αυτό, αλλιώς θα ξενερώσει.

Με ποια ζώδια ταιριάζει

Ο άντρας Δίδυμος ταιριάζει αρκετά με τα ζώδια που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με αυτόν (αέρα). Με τη γυναίκα Δίδυμο μπορεί να ζήσει ευχάριστα, να ταξιδεύει και να συζητάει. Όμως, ίσως προκύψουν οικονομικά θέματα που θα τους διαλύσουν λόγω του ότι είναι σπάταλοι και οι δύο. Με μία Υδροχόο μπορεί να είναι μαζί αλλά επειδή προτιμάει να επιβάλλεται εκείνη, μάλλον ο Δίδυμος δε θα το ανεχτεί για πολύ. Με μία γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να έχουμε έναν πολύ καλό συνδυασμό. Ταιριάζουν στον τομέα της επικοινωνίας λόγω χαρακτήρα, είναι γοητευτικοί και οι δύο και έχουν κοινό τους σημείο επίσης την ανασφάλεια. Στο Δίδυμο αρέσει πολύ να φλερτάρει με τις Ζυγούς και νιώθει άνετα μαζί τους. Έλξη μπορεί να νιώσει και για μία Σκορπίνα που τη θεωρεί μυστηριώδη και μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον. Με μία Καρκίνο μπορεί να έχει σχέση φροντίδας μια και του φέρεται σαν μαμά. Ένας άλλος συνδυασμός που μπορεί να έχει αίσια κατάληξη είναι ο Δίδυμος και η γυναίκα Λέων, που έχουν αρκετή έλξη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Τέλος, μπορεί να τα πάει καλά με μία Τοξοτίνα, αν δεν κουραστούν με τις υποχρεώσεις και τη ρουτίνα και με μία Ιχθύ αν δεν τον ζηλεύει υπερβολικά.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ποιά ζώδια … θα έχουν εύνοια σε επανενώσεις και νέους έρωτες

Προβλέψεις Απριλίου: Κριός ΤΟ ΥΔΩΡ Στα προσεχώς να περιμένετε χρήμα αλλά και μια ερωτική εξομολόγηση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 28/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας πει αυτά που έχει σαν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 26/03/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Κάτι ψάχνετε καιρό τώρα, και προσεχώς θα σας αποκαλυφθεί. Αγάπη και...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project