Ο Άντρας Κριός - Πώς να τον κατακτήσετε - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ο Άντρας Κριός – Πώς να τον κατακτήσετε

Ο Άντρας Κριός – Πώς να τον κατακτήσετε

Όλοι οι άντρες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο δεν έχουν απαραιτήτως κοινή προσωπικότητα και ίδιο χαρακτήρα, αλλά υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί κανείς να αναζητήσει και γνωρίζοντάς τα να τα αξιοποιήσει προκειμένου να ξέρει πώς θα φερθεί και πώς θα κερδίσει κάποιον με βάση το ζώδιό του.

Στο σημερινό άρθρο, θα ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο άντρας κριός, παρουσιάζοντας τα βασικά του χαρακτηριστικά τόσο γενικά στη συμπεριφορά, τη στάση ζωής και το χαρακτήρα του, όσο και στις σχέσεις του με το άλλο φύλο. Θα δούμε, φυσικά, και ποιες γυναίκες τον γοητεύουν ώστε να μάθεις πώς μπορείς να τον κερδίσεις.

Ο άντρας κριός, είναι το πρώτο ζώδιο από τον ζωδιακό κύκλο και ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Έχει ισχυρή προσωπικότητα και πολύ ενδιαφέρον, κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του τα οποία και θα μελετήσουμε. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη ότι δεν είναι εύκολος στόχος για να τον κατακτήσεις αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό μπορείς να τα καταφέρεις.

Διαβάστε γενικά για το Ζώδιο του Κριού ΕΔΩ

Άντρας κριός – Χαρακτηριστικά

Γενικά:
Ο άντρας κριός, ξεχωρίζει για την ανεξαρτησία του, την ανάγκη για προσοχή, την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του. Του αρέσει να έχει έναν ηγετικό ρόλο και σε καμία περίπτωση να μην καταπιέζεται ή ελέγχεται από κάποιον άλλο, είτε στη σχέση είτε σε άλλους τομείς της ζωής του. Είναι συνήθως λάτρης της δράσης και της περιπέτειας και χαρακτηρίζεται για το θάρρος και τον παρορμητισμό του σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, ακόμα και στα επαγγελματικά. Ενθουσιάζεται εύκολα και κυνηγά την επιτυχία, είναι φιλόδοξος και αρπάζει ευκαιρίες, αλλά εγκαταλείπει αν χάσει το ενδιαφέρον του γιατί η υπομονή δεν είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει.

Σε γενικές γραμμές είναι εγωκεντρικός τύπος που θέλει να κερδίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή των γύρω του, θεωρείται λίγο κακομαθημένος και για κάποιους αντιπαθής. Κατά βάθος τα χαρακτηριστικά αυτά σχετίζονται με την ανασφάλεια που κρύβει μέσα του και την ανάγκη για επιτυχία. Έχει φοβίες αλλά τις καλύπτει με τον εξωστρεφή και έντονο χαρακτήρα του.

Το μεγαλύτερό του ελάττωμα είναι η κυκλοθυμία του, το γεγονός ότι είναι ευέξαπτος και έχει εκρήξεις και ξεσπάσματα αν του πας κόντρα ή βάλεις εμπόδια στο δρόμο του. Είναι ανυπόμονος και περίπλοκος τύπος.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 9011 400 235 και βρείτε ΤΩΡΑ τις απαντήσεις που ψάχνετε! (χρέωση σταθερά: 1,23€/1΄ – κινητά: 1,57€/1΄)

Με τις φιλίες του:
Είναι γενναιόδωρος και υποστηρικτικός, προστατευτικός πολλές φορές και έχει μάθει να παροτρύνει τους φίλους του αλλά και να τους υπερασπίζεται όποτε κρίνει ότι το έχουν ανάγκη.

Στη σχέση του με τις γυναίκες:
Όταν έχει να κάνει με τις γυναίκες, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιάζει το κυνήγι ενός καινούργιου στόχου. Περισσότερο μάλιστα τον ικανοποιεί να σε κυνηγά παρά να σε κατακτήσει. Του αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα και είναι πρόθυμος για πειραματισμούς. Η σχέση μαζί του θα είναι γεμάτη περιπέτεια, θα είναι συναρπαστική αλλά το πιθανότερο είναι να είναι και σύντομη. Θέλει να είναι αρχηγός στη σχέση και να νιώθει ελεύθερος. Ενδεχομένως αν του δώσεις το ρόλο που επιθυμεί να μείνει λίγο περισσότερο στη σχέση. Να ξέρεις ότι δε θεωρείται καθόλου καλός ψεύτης, καθώς αμέσως φαίνεται το αν είναι ειλικρινής ή όχι επομένως δε θα μπορέσει εύκολα να σε κοροϊδέψει. Παρότι μπορεί να γίνει ρομαντικός, γρήγορα μπορεί να μεταμφιεστεί στο αντίθετο. Τη μια μέρα μπορεί να σου κάνει ρομαντικές εκπλήξεις και την άλλη να σε χωρίσει. Άπιστος δε θεωρείται, απλά μάλλον βαριέται εύκολα ή αν νιώθει ότι τον παραμελείς φεύγει. Θέλει πάθος και ένταση και δε μπορεί τις “flat” καταστάσεις στη σχέση του. Η σωματική επαφή έχει μεγάλη σημασία για αυτόν αλλά το ίδιο και η πνευματική.

Πώς θα τον αναγνωρίσεις:
Το στιλ και το περπάτημα του άντρα κριού είναι επιβλητικά και με αυτοπεποίθηση. Έχει βλέμμα έντονο και προκλητικό και εκπέμπει ένα μυστήριο και έναν περίεργο αέρα όταν τον γνωρίζεις για πρώτη φορά. Δεν ανοίγεται εύκολα αλλά αν εμπιστευτεί μια γυναίκα θα γίνει γρήγορα πιο προσιτός. Το ντύσιμό του μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την περίσταση και την ώρα.

Πώς θα γοητεύσεις και θα κερδίσεις έναν άντρα κριό

Ο άντρα κριός, όπως και οι περισσότεροι άντρες, πρώτα απ’ όλα γοητεύεται από την ομορφιά και τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Του αρέσει να είναι περιποιημένη αλλά παράλληλα θέλει να έχει και μια πιο «αγορίστικη» συμπεριφορά. Αναζητά σε μια γυναίκα στοιχεία που έχει και ο ίδιος, όπως η αυτοπεποίθηση, η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα, η θετική στάση και η αισιοδοξία, η διάθεση για περιπέτεια και η ειλικρίνεια. Και φυσικά γοητεύεται από γυναίκες έξυπνες και καθόλου βαρετές.

Λατρεύει να τον θαυμάζεις, να τον κολακεύεις και να του κάνεις φιλοφρονήσεις, όχι μόνο για την εμφάνισή του αλλά πολύ περισσότερο για το πνεύμα και την προσωπικότητά του. Θέλει να είσαι η μεγαλύτερη οπαδός του, να του ζητάς βοήθεια, να τον έχεις ανάγκη και να τον υποστηρίζεις πάντα. Έχει ανάγκη να τον επαινείς και να τονώνεις το εγώ του. Απαιτεί σεβασμό από τη σύντροφό του αλλά και να πηγαίνει με τα νερά του. Δε θέλει εντολές, έλεγχο ή καταπίεση. Θέλει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του.

Όπως ήδη αναφέραμε, ο άντρας κριός θέλει να βάζει στόχους, να τους κυνηγάει και να τους κατακτά. Επομένως, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να τον κερδίσεις, κράτα χαρακτήρα και περίμενε εκείνον για το πρώτο βήμα. Παίξε το παιχνίδι του και δώσε του ένα σημάδι μόνο για να σε κυνηγήσει. Του αρέσουν οι προκλήσεις και τον εξιτάρουν τα παιχνίδια, φρόντισε μόνο να μην τον αγνοήσεις εντελώς. Επίσης, του αρέσει η σύντροφός του να είναι σημαντική και να τον κάνει περήφανο, χωρίς όμως να βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο από εκείνον. Για να μείνεις δίπλα του πρέπει να έχεις υπομονή, αντοχή, να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και να φέρεσαι έξυπνα ώστε να χειρίζεσαι την κυκλοθυμική του συμπεριφορά και τις εκρήξεις του. Στον τομέα τον ερωτικό έχει πολύ πάθος αλλά βαριέται εύκολα οπότε προσπάθησε να κρατάς το ενδιαφέρον και την επιθυμία του ζωντανά.

Ως προς τα γυναικεία ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο μαζί του ή μπορούν να τον προσελκύσουν περισσότερο, θα του τραβήξει την προσοχή μία λιονταρίνα και μία τοξοτίνα (που επίσης ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς) και μαζί τους η σχέση θα έχει γεμάτη φλόγα και πάθος. Πιο ρομαντική σχέση και ωραίο συνδυασμό θα έχει με κάποιο ζώδιο του αέρα (ζυγός, δίδυμος, υδροχόος) αλλά όχι τόσο με την υδροχόο. Τέλος, με τα ζώδια της γης (ταύρος, παρθένος, αιγόκερος) που έχουν άλλο τρόπο σκέψης και άλλα στοιχεία, μπορεί να λειτουργήσει η έλξη των αντίθετων και να τον προσγειώσει μία τέτοια σύντροφος δημιουργώντας μια σχέση ισορροπίας.

Πηγή

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Συναστρίες Μαΐου – Μόνο μαζί και όχι χώρια πια… για τα περισσότερα ζώδια!

Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης, έχει δώρα και εκπλήξεις για τα περισσότερα ζώδια. Ο οικονομικός...
Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Χαρτομαντεία KISMET – Υποσχέσεις αγάπης που θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός Η ΕΛΙΑ Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί σε...
ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

ΖΩΔΙΑ – Μάιος Μηνιαίες προβλέψεις Αγάπη/Σχέσεις/Καριέρα

Προβλέψεις για τον μήνα του Μαΐου: Κριός Μην ανέχεστε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν...
  • προβλέψεις ερωτικές

    προβλέψεις ερωτικές
  • Ονειροκρίτης

    Ονειροκρίτης
  • ζωδια

    ζωδια
  • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

    Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
  • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

    Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
  • Ετικέτες

  • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

    Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
  • αστρολογικές γραμμές

    αστρολογικές γραμμές
  • ωροσκοπιο

    ωροσκοπιο
  • Αστρολογικές Προβλέψεις
    Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
    Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
    9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
    Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
    Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project